Jihlava – Pardubice 4:3 (po pr.) | Motor ČB – K. Vary 3:4 (kon.)
koniec po predl.
HC Dukla Jihlava
4:3 (2:1, 0:1, 1:1 - 1:0)
HC Dynamo Pardubice
cz Piatok 31.03.2017, 17:30 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Baráž o ELH (CZ) • 2. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
    62:50 Filip SEMAN - 4:3
    Zdroj: Hokejka TV
     
    62:50
    Dukla právě vstřelila branku!
    Tohle byla domácí lahůdka, která rozhodla prodloužení. Kaláb vyslal do brejku volného a třemi hráči hostí zapomenutého FILIPA SEMANA, jenž zamířil naprosto přesně nad lapačku Růžičky. Asistence: Tomáš Kaláb.
    56:10 Lukáš NAHODIL - 3:3
    Zdroj: Hokejka TV
     
    56:10
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Na Horáckém zimním stadionu máme potřetí vyrovnáno. Také Pardubičtí ukázali pořádný tlak do branky. Byť se Škarek a jeho spoluhráči bránili, co to šlo, a chtěli ucpat při střelách Čáslavy a Martina Kauta brankoviště, tak se poté LUKÁŠI NAHODILOVI podařilo dostat kotouč za čáru. Popravdě nevím, kudy puk prošel neviděl jsem jej ani za mák. Asistence: Martin Kaut, Petr Čáslava.
    40:47 Filip SEMAN - 3:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    40:47
    Dukla právě vstřelila branku!
    Tenhle inkasovaný gól si asi Martin Růžička v pardubické kleci nevystaví. Čachotský dal touš na pravý kruh pro FILIPA SEMANA, který se obtočil kolem své osy sjel si do těsné blízkosti hostující svatyně. Možná prvně naznačoval nahrávku, ale následně zkusil poslal puk mezi betony pardubického gólmana, jenž si jej srazil do sítě. Asistence: Tomáš Čachotský.
    33:20 Lukáš NAHODIL - 2:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    33:20
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Tři přesilové hry hostí, dva přesné zásahy. Toť devíza pardubického Dynama. Střelu Petra Sýkory, který zavezl po levé straně kotouč do útočného pásma, ještě stačil Škarek vytěsnit levým betonem. Puk získal Trončinský, předal jej na modrou pro předchozího střelce hostí, jehož ránu dokázal tečovat LUKÁŠ NAHODIL přesně do levé horní šibenice. Začínáme tak od znova. Asistence: Petr Sýkora, Marek Trončinský.
    19:52 David TOMÁŠEK - 2:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    19:52
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Jihlavští hokejisté se už možná viděli v kabině, zvláště po tom, co Jergl získal ve středním pásmu puk a namířil si to přes dva hráče k Růžičkovi, kde byl odzbrojen. V následném protiútoku totiž nabral rychlost DAVID TOMÁŠEK, přejel útočnou modrou a mezi dvěma jihlavskými hráči se dostal až před Škarka. Následně ukázal úspěšnou forhendovou kličkou a zakončení k levé tyči. Bez asistence.
    14:47 Adam ZEMAN - 2:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    14:47
    Dukla právě vstřelila branku!
    Zkrácená přesilová hra Jihlavě stačila k tomu, aby se dostala do dvougólového vedení. A znovu to bylo po střele obránce, která způsobila velký vzruch před Růžičkou. Kaláb vystřelil a gólman hostí vyrazil kotouč před sebe. Myslím si, že přes val hráčů zase nemohl nic moc pořádně vidět. Seman sebral touš, přihrál jej na ADAMA ZEMANA a nejlepší jihlavský střelec v play-off jej zblízka dorazil za Růžičkova záda. Asistence: Filip Seman, Tomáš Kaláb.
    12:56 Radek HUBÁČEK - 1:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    12:56
    Dukla právě vstřelila branku!
    Rychlé a jasné, asi tak by se dal popsat gól Dukly. Po vyhraném buly se kotouč odrazem dostal k obránci Kajínkovi, jenž vyslal tvrdou ránu z první. Tu ale Růžička neudržel ve výstroji – patrně na ní ani neviděl – a puk vypadl před něj. Ke kotouči se dostal bojovník RADEK HUBÁČEK a zblízka jej nadvakrát usměrnil do branky. Asistence: David Kajínek.

    Tomáš Lysý

    Góly a asistencie: 13. Hubáček (Kajínek), 15. Zeman (F. Seman, Kaláb), 41. F. Seman (Čachotský), 63. F. Seman (Kaláb) – 20. Tomášek, 34. Nahodil (P. Sýkora, Trončinský), 57. Nahodil (M. Kaut, Čáslava)


    HC Dukla Jihlava: Škarek (M. Svoboda) – Kajínek, J. Říha, Dundáček, Bilčík, Šidlík, Kaláb, Půža – Diviš, J. Skořepa, Důras (A) – Anděl, Hubáček, Jiránek – Zeman, F. Seman (A), Čachotský (C) – Jergl, Březina, Danišovský.
    HC Dynamo Pardubice: Martin Růžička (J. Hübl) – Schaus, Čáslava (A), Trončinský, Chaloupka, Ovčačík, Zajíc, Ščotka – Panna, P. Sýkora (A), Nahodil – Rolinek (C), J. Sýkora, Tomášek – Hubáček, Bárta, Špirko – M. Kaut, Zadina, T. Kaut – Starý.

    Rozhodca: Hodek, Čech – Frodl, Zavřel

    Diváci: 6200