Jihlava – Pardubice 4:3 (po pr.) | Motor ČB – K. Vary 3:4 (kon.)
koniec po predl.
HC Dukla Jihlava
4:3 (2:1, 0:1, 1:1 - 1:0)
HC Dynamo Pardubice
cz Piatok 31.03.2017, 17:30 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Baráž o ELH (CZ) • 2. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    55:23
    Jihlavská výhoda jednoho muže v poli trvala přesně pět vteřin, jelikož hned po buly se provinil podražením také Aleš Jergl.

    Na vyloučení: 6-8.
     
    55:18
    Tomáš Čachotský mohl nyní ve středním pásmu rychleji přejít do útoku, ale počkal si, následně přešel modrou a když mu Ján Sýkora zbaštil kličku, musel hostující forvard domácího kapitána také podrazit.

    Na vyloučení: 5-8.
     
    49:29
    Přichází podobná situace jako v první třetině. Pardubice si při přesilovce počínaly nedovoleně, když Lukáš Nahodil v souboji o puk podrazil soupeře. Přesilovka Dynama tak končí a bude se hrát prakticky minutu ve čtyřech na obou stranách.

    Na vyloučení: 5-7.
     
    48:35
    Filip Dundáček jde dnes podruhé na trestnou lavici a domácí musí hlásit stupeň nejvyššího ohrožení – v oslabení dnes dvakrát inkasovali. Jihlavský zadák dostává dvě minuty za hákování.

    Na vyloučení: 5-6.
     
    41:01
    Příležitost pro Pardubice na vyrovnání stavu. Hosté se natlačili před branku, kde sice Škarek vyrazil střelu jednoho z hráčů hostí, ale poté musel Michal Důras faulovat, aby zabránil dorážce.

    Na vyloučení: 4-6.
     
    39:40
    Čachotský dostal za brankou prostor ke svým typickým kličkám a technice. To už se nelíbilo Nicholasi Charlesi Schausovi, který se za ním vydal. Kapitán Dukly si povyjel na levou stranu a zadák Dynama jej poslal k ledu – krosčekem.

    Na vyloučení: 3-6.
     
    32:33
    Je jím obránce Filip Dundáček, sudí totiž viděli jeho držení protihráče v levém rohu za vlastní klecí. Pardubice jdou do své třetí přesilovky, z toho jednu zatím využili.

    Na vyloučení: 3-5.
     
    23:30
    Pětičlenná jihlavská ekipa se po buly znovu dostala ke střele a nebezpečno před Růžičkovou klecí hasil Michal Bárta – podražení.

    Na vyloučení: 2-5.
     
    21:08
    Vidíme další trest za vysokou hůl v hostující ekipě, kterého se dopustil Jan Sýkora. Jihlava si tak vyzkouší dnes třetí celou přesilovou hru a čtvrtou celkově.

    Na vyloučení: 2-4.
     
    18:13
    Pardubičtí stráví konec první třetiny v přesilovce, pokud jí tedy nevyužijí dříve než za minutu a 47 vteřin, než úvodní perioda skončí. Josef Skořepa z Jihlavy jde ven za hrubost.

    Na vyloučení: 2-3.
     
    12:48
    Jihlavští se dokázali zásluhou Důrase osvobodit a ještě jít dopředu. Čachotský se vynořil před Růžičkou, dovolil si lehkou kličku a v pádu se již jal zakončovat do volné části klece, ovšem podrazil jej Lukáš Nahodil a síly na ledě se srovnají.

    Na vyloučení: 1-3.
     
    12:00
    Jakub Škarek před brankou nedovoleně bránil soupeřově hráči, proto dostává dvě minuty. Jeho trest odsedí Lukáš Anděl a Pardubice tak jdou do první přesilovky.

    Na vyloučení: 1-2.
     
    08:38
    Ačkoliv se Jan Starý trošku podivuje rozhodnutí sudích a dívá se směrem k pruhovaným mužům, nic to nezmění na tom, že jde ven za vysokou hůl.

    Na vyloučení: 0-2.
     
    00:51
    Úvodní vyloučení zápasu je v pardubickém týmu. Petr Chaloupka si půjde odsedět dvě minuty za držení protihráče.

    Na vyloučení: 0-1.

    Tomáš Lysý

    Góly a asistencie: 13. Hubáček (Kajínek), 15. Zeman (F. Seman, Kaláb), 41. F. Seman (Čachotský), 63. F. Seman (Kaláb) – 20. Tomášek, 34. Nahodil (P. Sýkora, Trončinský), 57. Nahodil (M. Kaut, Čáslava)


    HC Dukla Jihlava: Škarek (M. Svoboda) – Kajínek, J. Říha, Dundáček, Bilčík, Šidlík, Kaláb, Půža – Diviš, J. Skořepa, Důras (A) – Anděl, Hubáček, Jiránek – Zeman, F. Seman (A), Čachotský (C) – Jergl, Březina, Danišovský.
    HC Dynamo Pardubice: Martin Růžička (J. Hübl) – Schaus, Čáslava (A), Trončinský, Chaloupka, Ovčačík, Zajíc, Ščotka – Panna, P. Sýkora (A), Nahodil – Rolinek (C), J. Sýkora, Tomášek – Hubáček, Bárta, Špirko – M. Kaut, Zadina, T. Kaut – Starý.

    Rozhodca: Hodek, Čech – Frodl, Zavřel

    Diváci: 6200