Boston – Nashville 4:1 (kon.) | Philadelphia – Ottawa 3:2 (1:0 po s.n.) | Carolina – Detroit 4:1 (kon.)
Columbus – Buffalo 3:1 (kon.) | NJ Devils – Winnipeg 3:4 (0:1 po s.n.) | Toronto – Florida 3:2 (kon.)
Montreal – Dallas 4:1 (kon.) | Minnesota – Washington 4:5 (po pr.) | Edmonton – LA Kings 2:1 (kon.)
Vancouver – Anaheim 1:4 (kon.) | San Jose – NY Rangers 5:4 (po pr.)
koniec po predl.
Minnesota Wild
4:5 (0:1, 2:2, 2:1 - 0:1)
Washington Capitals
cz Streda 29.03.2017, 02:07 • Xcel Energy Center, St. Paul • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    61:52 T. J. Oshie - 4:5
     
    61:52
    Washington právě vstřelil branku!
    O pár vteřin později si ale oba hráči spolupráci zopakovali a TJ OSHIE tentokrát z první zamířil do protipohybu Dubnyka a trefil se přesně nad lapačku domácího gólmana. Asistence: Marcus Johansson.
    59:33 Eric STAAL - 4:4
     
    59:33
    Minnesota právě vstřelila branku!
    A přeci jen je vyrovnáno. Střelu Spurgeona ještě dokázal Holtby vyrazit, ale přesně do míst, kde stál ERIC STAAL a ten tak posílá zápas nejspíš do prodloužení. Asistence: jared Spurgeon, Mikko Koivu.
    55:03 Jared SPURGEON - 3:4
     
    55:03
    Minnesota právě vstřelila branku!
    JARED SPURGEON však napravuje chybu z před pár okamžiky. Jeho střelu od modré se sice pokoušel tečovat Pominville, ale marně. Puk i tak skončil za Holtbyho zády. Wild tak ještě mohou živit naději na bodový zisk z dnešního zápasu.
    52:29 Alexandr OVEČKIN - 2:4
     
    52:29
    Washington právě vstřelil branku!
    Spurgeon svého faulu bude hodně litovat, poněvadž hned po buly se dostal kotouč k ALEXANDEROVI OVEČKINOVI, který zkompletoval střelou zpoza kruhu hattrick a výrazně tak přibližuje Caps k vítězství. Trefit se třikrát v jednom zápase se povedlo Rusovi již po sedmnácté v kariéře. Asistence: Nicklas Bäckström, Marcus Johansson.
    35:43 Martin HANZAL - 2:3
     
    35:43
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Pominville vystřelil od modré a jeho ránu vyrazil Holtby pouze před sebe. Shattenkirk nedokázal odpálit kotouč a tak jej za záda hostujícího gólmana dorazil MARTIN HANZAL. Asistence: Jason Pominville, Jared Spurgeon.
    32:28 Alexandr OVEČKIN - 1:3
     
    32:28
    Washington právě vstřelil branku!
    ALEXANDER OVEČKIN se tentokrát prosazuje ze své obvyklé pozice při přesilových hrách. Od modré mu adresoval kotouč Shattenkirk a ruský kanonýr se nemýlil a zamířil přesně k tyči, kam neměl Dubnyk šanci dosáhnout. Kapitán hostů tak střílí jíž 32. gól v sezóně. Asistence: Kevin Shattenkirk.
    27:31 Alexandr OVEČKIN - 1:2
     
    27:31
    Washington právě vstřelil branku!
    Tentokrát Capitals již početní výhodu využívají. Johansson na sebe nalákal dva protihráče a poté poslal kotouč ALEXANDEROVI OVEČKINOVI, který sice musel opět střlíet zápěstím, ale tentokrát se proti němu nedokázal Dubnyk přemístit. Asistence: Marcus Johansson, Nickals Bäckström.
    22:17 Jason POMINVILLE - 1:1
     
    22:17
    Minnesota právě vstřelila branku!
    Gólman Washingotnu ale přeci jen kapituluje. Hanzal se dostal ke kotouči za hostující brankou a předložil ho JASONU POMINVILLEOVI, který se štěstím mezi nohami obránce dostal puk do branky. Asistence: Martin Hanzal, Nino Niederreiter.
    11:36 T. J. Oshie - 0:1
     
    11:36
    Washington právě vstřelil branku!
    Udeřilo tak na druhé straně. Bäckströmovu střelu ještě vyrazil Dubnyk před sebe, ale k jeho smůlu přímo na hůl TJE OSHIEHO, jenž poté dostal kotouč do branky za ležícím domácím gólmanem. Asistence: Nicklas Bäckström, Alexander Ovečkin.

    Ondřej Jícha

    Góly a asistencie: 23. Pominville (Hanzal, Niederreiter), 36. Hanzal (Pominville, Spurgeon), 56. Spurgeon, 60. E. Staal (Spurgeon, M. Koivu) – 12. Oshie (Bäckström, Ovečkin), 28. Ovečkin (Ma. Johansson, Bäckström), 33. Ovečkin (Shattenkirk), 53. Ovečkin (Bäckström, Ma. Johansson), 62. Oshie (Ma. Johansson)


    Minnesota Wild: Dubnyk (Kuemper) – Spurgeon, Scandella, Dumba, Suter (A), Prosser, Brodin – E. Staal, Coyle, Parise (A) – Zucker, M. Koivu (C), Mikael Granlund – Niederreiter, Hanzal, Pominville – White, Haula, Stewart.
    Washington Capitals: Holtby (Grubauer) – Carlson, Alzner, Orlov, Niskanen, Shattenkirk, Orpik (A) – Oshie, Bäckström (A), Ovečkin (C) – Williams, Kuzněcov, Ma. Johansson – Burakovsky, Eller, Connolly – T. Wilson, Winnik, Beagle.

    Rozhodca: Walsh, O'Hallonan