Boston – Nashville 4:1 (kon.) | Philadelphia – Ottawa 3:2 (1:0 po s.n.) | Carolina – Detroit 4:1 (kon.)
Columbus – Buffalo 3:1 (kon.) | NJ Devils – Winnipeg 3:4 (0:1 po s.n.) | Toronto – Florida 3:2 (kon.)
Montreal – Dallas 4:1 (kon.) | Minnesota – Washington 4:5 (po pr.) | Edmonton – LA Kings 2:1 (kon.)
Vancouver – Anaheim 1:4 (kon.) | San Jose – NY Rangers 5:4 (po pr.)
koniec po predl.
Minnesota Wild
4:5 (0:1, 2:2, 2:1 - 0:1)
Washington Capitals
cz Streda 29.03.2017, 02:07 • Xcel Energy Center, St. Paul • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    52:21
    Kuzněcov s lehkostí projel do útočného pásma, kde bekhendem ohrozil Dubynka. Při pokusu ho ale sekl Spuregon (MIN) a oslabuje domácí.
     
    45:03
    Právě Kuzněcov (WSH) nyní usedá na trestnou lavici za hákování.
     
    31:51
    Ještě před tím, než se na led rátí Eller, usedne na trestnou lavici Niederreiter (MIN) za hákování.
     
    29:58
    Tentokrát půjdou do čtyř hosté. Za vyhození kotouče mimo led půjde pykat Eller (WSH).
     
    26:49
    Hosté budou mít k dispozici další přesilovou hru. Prosser (MIN) se dopustil hákování za vlastní brankou a bude muset pykat.
     
    24:32
    Washington si vyzkouší první přesilovku v zápase. Hanzal (MIN) sice před pár minutami přihrál na vyrovnávací gól. Nyní ale bude pykat za držení protihráče.
     
    18:31
    Hned po vhazování se do sebe pustili Wilson (WSH) se Stewartem (MIN) a odcházejí tak ne přestávku předčasně. Oba se však do zápasu ještě zapojí. Poté, co jim vyprší pětiminutový trest.
     
    12:10
    Domácí však budou mít parádní příležitost ke srovnání. Wilson (WSH) zahrál vysokou holí a ještě tak nešťastně, že soupeři způsobil krvavé zranění. Dostává tak 2+2 minuty.
     
    07:49
    Niederreiter si obhodil Niskanena a už chtěl jít sám na Holtbyho. Na poslední chvíli ho ale podrazil Orlov (WSH) a dostává dvě minuty.

    Ondřej Jícha

    Góly a asistencie: 23. Pominville (Hanzal, Niederreiter), 36. Hanzal (Pominville, Spurgeon), 56. Spurgeon, 60. E. Staal (Spurgeon, M. Koivu) – 12. Oshie (Bäckström, Ovečkin), 28. Ovečkin (Ma. Johansson, Bäckström), 33. Ovečkin (Shattenkirk), 53. Ovečkin (Bäckström, Ma. Johansson), 62. Oshie (Ma. Johansson)


    Minnesota Wild: Dubnyk (Kuemper) – Spurgeon, Scandella, Dumba, Suter (A), Prosser, Brodin – E. Staal, Coyle, Parise (A) – Zucker, M. Koivu (C), Mikael Granlund – Niederreiter, Hanzal, Pominville – White, Haula, Stewart.
    Washington Capitals: Holtby (Grubauer) – Carlson, Alzner, Orlov, Niskanen, Shattenkirk, Orpik (A) – Oshie, Bäckström (A), Ovečkin (C) – Williams, Kuzněcov, Ma. Johansson – Burakovsky, Eller, Connolly – T. Wilson, Winnik, Beagle.

    Rozhodca: Walsh, O'Hallonan