Boston – Nashville 4:1 (kon.) | Philadelphia – Ottawa 3:2 (1:0 po s.n.) | Carolina – Detroit 4:1 (kon.)
Columbus – Buffalo 3:1 (kon.) | NJ Devils – Winnipeg 3:4 (0:1 po s.n.) | Toronto – Florida 3:2 (kon.)
Montreal – Dallas 4:1 (kon.) | Minnesota – Washington 4:5 (po pr.) | Edmonton – LA Kings 2:1 (kon.)
Vancouver – Anaheim 1:4 (kon.) | San Jose – NY Rangers 5:4 (po pr.)
koniec
Columbus Blue Jackets
3:1 (2:0, 0:1, 1:0)
Buffalo Sabres
cz Streda 29.03.2017, 01:05 • Nationwide Arena, Columbus • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    58:55 Brandon SAAD - 3:1
     
    58:55
    Columbus právě vstřelil branku!
    Minutu před koncem se zdá, že je rozhodnuto. Josh Anderson vybojoval puk ve vlastním pásmu a poté vyslal na zteč rozjetého BRANDONA SAAD, který neměl problém poslat kotouč do odkryté buffalské svatyně. Asistence: Josh Anderson.
    30:53 Evan RODRIGUES - 2:1
     
    30:53
    Sabres právě vstřelili branku!
    Nakonec to ale Buffalu v této přesilovce vyšlo, a máme tak sníženo! Ryan O'Reilly parádně přenesl hru na levou stranu, kde číhal napřažený EVAN RODRIGUES, jehož nenápadná střela skončila až v síti. Asistence: Ryan O'Reilly a Jake McCabe.
    17:48 Cam ATKINSON - 2:0
     
    17:48
    Columbus právě vstřelil branku!
    No a už je to o dva góly! Seth Jones zavezl puk do útočného pásma a poté ho posunul na pravou stranu, kam si sjel CAM ATKINSON a jeho střela z ostrého úhlu propadla Nilssonovi až do sítě! Asistence: Seth Jones a Alexander Wennberg.
    14:47 Kyle QUINCEY - 1:0
     
    14:47
    Columbus právě vstřelil branku!
    Domácí se dostávají do vedení! Po nepovedené rozehrávce McCabea se ve velké šanci ocitl Cam Atkinson, kterému se sice zakončit nepodařilo, kotouč se ale poté dostal až k napřaženému KYLEOVI QUINCEYMU, jenž propálil vše, co mu stálo v cestě! Bez asistence.

    Vojtěch Balon

    Góly a asistencie: 15. Quincey, 18. Atkinson (S. Jones, Wennberg), 59. Saad (J. Anderson) – 31. Rodrigues (R. O'Reilly, McCabe)


    Columbus Blue Jackets: Bobrovskij (Korpisalo) – Werenski, S. Jones, J. Johnson, D. Savard, Quincey, Harrington – N. Foligno (C), Wennberg, Saad – Jenner (A), Dubinsky (A), Atkinson – W. Karlsson, Sedlák, Calvert – Hartnell, Gagner, J. Anderson.
    Buffalo Sabres: A. Nilsson (Lehner) – McCabe, D. Kulikov, Austin, Bogosian, Gorges (A), Falk – Ennis, R. O'Reilly (A), Deslauriers – M. Foligno, Eichel, Reinhart – E. Kane, Rodrigues, B. Gionta (C) – Moulson, Girgensons, Carrier.

    Rozhodca: Watson, Morton – B. Gawryletz, Racicot