Rusko – Belgicko 3:3 (kon.) | Estónsko – Chorvátsko 3:0 (kon.) | Albánsko – Bosna 1:2 (kon.)
Portugalsko – Švédsko 2:3 (kon.) | Holandsko – Taliansko 1:2 (kon.) | Rakúsko – Fínsko 1:1 (kon.)
Írsko – Island 0:1 (kon.) | Francúzsko – Španielsko 0:2 (kon.)
koniec
Rusko
3:3 (1:3)
Belgicko
cz Utorok 28.03.2017, 18:00 • Olympijský stadion Fišt, Soči • Medzinárodný prípravný zápas • Priateľský zápas
Predzápasové kurzy
    90+2. BUCHAROV - 3:3
     
    90+2
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Rusové se ve druhé minutě nastavení nakonec dočkali vyrovnání. ALEXANDR BUCHAROV si naběhl z pravé strany do pokutového území a střelou mezi nohama rozvlnil síť.
    75. MIRANČUK - 2:3
     
    75
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Parádní akce domácí reprezentace. ALEXEJ MIRANČUK přišel před malou chvíli na trávník a hned se zapisuje mezi střelce dnešního zápasu. Mirančuk získal míč ve středu pole, následně s ním došel až do pokutového území, kde se ještě stačil narazit s Golovinem a poté už jen dopravil balon do prázdné branky.
    45. BENTEKE - 1:3
     
    45
    Belgie právě vstřelila branku!
    CHRISTIAN BENTEKE je před koncem první půle k nezastavení. Po dalším centru z levého kraje přidává třetí branku. Chadli našel přesně hlavu útočníka Crystal Palace, který z výskoku umisťuje míč k pravé tyči.
    43. BENTEKE - 1:2
     
    43
    Belgie právě vstřelila branku!
    A právě po rohovém kopu se mohou podruhé radovat hráči Belgie. Nejdříve ještě stačil Akinfejev vyrazit hlavičku Dembelého, ale na lehkou dorážku CHRISTIANA BENTEKEHO už neměl. Hosté tak otáčejí před koncem poločasu vedení na svou stranu.
    18. MIRALLAS - 1:1
     
    18
    Belgie právě vstřelila branku!
    Faul na Bentekeho potrestal trochu se štěstím KEVIN MIRALLAS. Právě záložník Evertonu si postavil míč na pokutový bod a střelou pod padajícím Akinfejevem poslal míč do sítě.
    4. VASIN - 1:0
     
    4
    Rusko právě vstřelilo branku!
    Velmi překvapivé vedení domácí reprezentace. Po centru do pokutového území se dostal až na zadní tyči k míči Kombarov, který ještě přesunul nebezpečí před Mignoletem na VIKTORA VASINA a ten už jen nastavil pravou kopačku a posílá domácí do vedení.

    Vít Schück

    Góly: 4. Vasin, 75. Mirančuk, 90+2. Bucharov – 18. Mirallas (pen.), 43. Benteke, 45. Benteke


    Držení míče: 34 % : 66 %.
    Střely na branku: 6:5. Střely mimo: 3:5. Rohy: 4:3. Ofsajdy: 3:1. Fauly: 12:9.
    Rusko: Akinfejev (C) – Samedov, Kudrjašov, Neustädter, Vasin, Kombarov – Kanunnikov (46. Bucharov), Zobnin, Jerochin (76. Glušakov), Dzagojev (18. Ozdojev, 73. Mirančuk) – Poloz (63. Golovin)
    Náhradníci: Bělenov, Džanajev, Guilherme – Bucharov, Glušakov, Golovin, Kutěpov, Mirančuk, Ozdojev, Semjonov, Šiškin, Žirkov

    Belgicko: Mignolet – Alderweireld, Vermaelen (90. Boyata), Vertonghen (C) – Foket, Chadli (77. Carrasco), Nainggolan, Tielemans (66. Witsel), Mirallas (66. Mertens) – Dembelé (85. T. Hazard), Benteke (77. Lukaku)
    Náhradníci: Sels, Casteels – Batsuayi, Boyota, Dendocker, Hazard, Lukaku, Mertens, Origi, Witsel