Buffalo – Florida 4:2 (kon.) | NY Islanders – Nashville 1:3 (kon.) | Carolina – Detroit 3:4 (po pr.)
Tampa Bay – Chicago 5:4 (po pr.) | St. Louis – Arizona 4:1 (kon.) | Calgary – Colorado 4:2 (kon.)
koniec
St. Louis Blues
4:1 (0:0, 2:0, 2:1)
Arizona Coyotes
cz Utorok 28.03.2017, 02:10 • Scottrade Center, St. Louis • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    58:11 Vladimir TARASENKO - 4:1
     
    58:11
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Hosté propadli v útočném pásmu a záhy poté je rozhodnuto. Přečíslení tří na jednoho nejprve zakončil Schwartz, avšak kotouč se ještě vrátil k VLADIMIRU TARASENKOVI, jenž v pohodě skóroval do zcela prázdné poloviny brány. Asistence: Jaden Schwartz, Alexander Steen.
    50:06 Jaden SCHWARTZ - 3:1
     
    50:06
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Domácí znovu odskakují na rozdíl dvou branek. Tarasenko zadovkou z levé strany našel zcela osamoceného JADENA SCHWARTZE. Ten se zjevil před brankovištěm, několika manévry zmátl hostujícího gólmana a pak bekhendem skóroval pod břevno Smithovy brány. Asistence: Vladimir Tarasenko, Alexander Steen.
    41:01 Anthony DEANGELO - 2:1
     
    41:01
    Arizona právě vstřelila branku!
    Po obrovských šancích domácích přichází paradoxně snížení. Radim Vrbata se zjevil na pravém kruhu, ale místo střely oslovil ANTHONYHO DEANGELA. Hráč Arizony na středu útočného pásma neváhal a bleskovou střelou puk vyslal přesně nad Allenův beton. Asistence: Radim Vrbata, Alex Goligoski.
    32:28 Alex PIETRANGELO - 2:0
     
    32:28
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Domácí jdou do dvougólového vedení! Nail Jakupov si to středem namířil přímo na bránu, ale k zakončení neměl prostor a puk proto posunul do strany. U pravého kruhu se do zakončení švihem opřel ALEX PIETRANGELO, který Smithovi nedal ani sebemenší šanci. Asistence: Nail Jakupov, Alexander Steen.
    27:53 Jaden SCHWARTZ - 1:0
     
    27:53
    St. Louis právě vstřelilo branku!
    Teď už však domácí konečně otevírají skóre zápasu. Po buly u Smithe se kotouč dostal za jeho bránu, Alexander Steen odolal ataku obránce a poté puk předložil JADENU SCHWARTZOVI. Domácí útočník v pohodě zakončil do odkryté části brány, neboť Smith vůbec nevěděl, kde je kotouč. Asistence: Alexander Steen, Vladimir Tarasenko.

    Lukáš Podleśny

    Góly a asistencie: 28. Schwartz (Steen, Tarasenko), 33. Pietrangelo (Jakupov, Steen), 51. Schwartz (Tarasenko, Steen), 59. Tarasenko (Schwartz, Steen) – 42. DeAngelo (Vrbata, Goligoski)


    St. Louis Blues: Allen (C. Hutton) – Bouwmeester, Pietrangelo (C), Edmundson, Parayko, Gunnarsson, Bortuzzo – Schwartz, Steen (A), Tarasenko (A) – Pääjärvi, Berglund, Perron – Sanford, Barbašev, Jakupov – Upshall, Brodziak, Reaves.
    Arizona Coyotes: M. Smith (Domingue) – Ekman-Larsson (A), C. Murphy, Goligoski (A), DeAngelo, Chychrun, Schenn – Domi, Dvorak, Vrbata (A) – Keller, Burmistrov, Fischer – Perlini, Martinook, Rieder – Crouse, Jooris, J. McGinn.

    Rozhodca: TJ Luxmore, Tim Peel – Derek Amell, Brandon Gawrylet

    Diváci: 19 164