NJ Devils – Dallas 1:2 (po pr.) | Pittsburgh – Philadelphia 2:6 (kon.) | Winnipeg – Vancouver 2:1 (kon.)
Anaheim – NY Rangers 6:3 (kon.)
koniec
Winnipeg Jets
2:1 (0:1, 1:0, 1:0)
Vancouver Canucks
cz Pondelok 27.03.2017, 02:00 • MTS Centre, Winnipeg • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:29 Ani Henrik Sedin v závěru nedokázal z úhlu vyrovnat.
     
    59:29
    Brandon Sutter před bránou dokázal udržet puk a po jeho přihrávce přišla prudká střela kapitána Henrika Sedina, který na pravém křídle vypálil z ostrého úhlu, a Michael Hutchinson nevěděl, kde má puk, nakonec ho ale dokázal zalehnout!
     
    57:58
    Michael Chaput byl v blízkosti pravé tyče zbourán k ledu a Ryan Miller mezitím naskočil na střídačku! Vancouver prohrává těsně před koncem o jeden gól a zkouší to v šesti.
    51:47 Adam LOWRY - 2:1
     
    51:47
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Mathieu Perreault v blízkosti pravé tyče zamíchal s pukem a poté ho bekhendovou přihrávkou předložil ADAMOVI LOWRYMU, který z levého kruhu pro vhazování a blízkosti zamířil střelou zápěstím nad přesouvajícím se Ryanem Millerem pod horní tyč! Domácí Winnipeg využil druhou přesilovou hru v zápase a necelých devět minut před koncem otáčí vývoj zápasu na svou stranu! Asistence: Mathieu Perreault a Blake Wheeler.
    51:22 Sven Bärtschi mohl skórovat v oslabení. Neprosadil se!
     
    51:22
    Canucks vyrazili po levé straně do přečíslení dva na jednoho a mohli skórovat v oslabení, jenže následná střela z levého kruhu pro vhazování v podání Svena Bärtschiho skončila na hrudi Michaela Hutchinsona!
     
    50:34
    Mark Scheifele operoval s pukem na levém křídle, a přestože byl v pohybu směrem k útočné modré čáře, Michael Chaput ho zezadu zasáhl holí do obličeje.
     
    49:10
    Hokejisté Winnipegu vyvolali v blízkosti pravé tyče brány Ryana Millera obrovský závar, Canucks ho ale přečkali a po přerušení hry následuje reklamní přestávka! "Vau!"
    48:43 Ryana Millera podruhé zachránila tyč! Pálil Scheifele!
     
    48:43
    Mark Scheifele si vzápětí stáhl puk v mezikruží na vnitřní oblouk pravého kruhu pro vhazování a napřáhl ke krásné střele zápěstím, která se od horní tyče odrazila zpět do hry!
     
    48:30
    Blake Wheeler se po přihrávce z pravého křídla ocitl mezi kruhy pro vhazování ve slibné střelecké pozici a zápěstím mířil do levého horního rohu brány, Ryan Miller ale lapačkou fantasticky vytáhl puk mimo tři tyče!
    45:23 Miller a Wheeler skončili po ostrém střetu v bráně.
     
    45:23
    Jets vyrazili do rychlého protiútoku a Blake Wheeler byl zřejmě hráčem, který si najížděl před bránu na přihrávku z levého křídla a ostrého úhlu a v rychlosti po souboji s Nikitou Trjamkinem narazil do brankáře Ryana Millera! Oba skončili v bráně, ale nevylučovalo se.
     
    44:17
    Michael Chaput vyrazil podél střídaček po zablokovaní střely Jets od modré čáry do protiútoku a po dobruslení puku tvrdě vypálil z levého kruhu pro vhazování, Michael Hutchinson si ale dobře povyjel z brány a hrudí jeho pokus vyrazil! Jako vítr letěl Michael Chaput za pukem a dobře vypálil.
    38:57 Tanev orazítkoval tyč a Boeser mohl pálit do horní části odkryté brány, trefil ovšem pouze lapačku Hutchinsona!
     
    38:57
    Christopher Tanev napřáhl od modré čáry k nádherné střele, která se od horní tyče v levém rohu brány odrazila zpět do hry a Brock Boeser mohl na levém křídle z úhlu skórovat do horní části odkryté brány, jenže trefil pouze lapačku ležícího Michaela Hutchinsona! Úžasný zákrok!
     
    38:30
    Brandon Sutter si hledal prostor před bránou a Julian Melchiori ho zezadu srazil k ledu. Nedovolené bránění a úvodní přesilová hra pro Vancouver. Získá ztracené vedení zpět?
     
    38:07
    Na straně Winnipegu se bude vylučovat a Ryan Miller naskočil rychle na střídačku. Canucks hrají v šesti!
     
    36:25
    Canucks se během půl minuty dostali na pravém křídle ke dvěma střelám. Michael Hutchinson nejprve parádně vyrazil pravým betonem střelu Josepha LaBateho z pravého kruhu pro vhazování a následný pokus od hrazení již ukryl v náručí.
     
    35:26
    Nikolaj Ehlers mohl otočit utkání na stranu Winnipegu, když na pravém křídle zavezl puk do útočného pásma a z pravého kruhu pro vhazování pálil pod horní tyč, Ryan Miller ale zřejmě levým ramenem dokázal jeho pokus s pomocí brankové konstrukce vytáhnout nad!
    33:51 Mathieu PERREAULT - 1:1
     
    33:51
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    MATHIEU PERREAULT po diagonální přihrávce Blakea Wheelera od modré čáry v pravém kruhu pro vhazování zamíchal s pukem a poté krásnou střelou zápěstím zamířil nad lapačkou Ryana Millera do bližšího pravého horního rohu brány! Jets využili první přesilovou hru a srovnali krok! Asistence: Blake Wheeler a Mark Scheifele.
     
    33:26
    Nic Petan málem využil velkého zaváhání Canucks před vlastní bránou a z blízkosti mířil zápěstím do pravého horního rohu brány, Ryan Miller ale puk lapačkou vyrazil!
     
    33:00
    Joseph LaBate ve středním pásmu podrazil rozehrávajícího Nelsona Nogiera a dostal dvě minuty za podržení. Hokejisté Winnipegu mají šanci vyrovnat a fanoušci to dobře vědí, když se v hledišti hlasitě ozvali, aby povzbudili svůj tým.
     
    31:43
    Blake Wheeler na pravém křídle napřáhl od hrazení z úhlu ke krásné střele zápěstím, která těsně nad ledem mířila ke vzdálenější levé tyči, Ryan Miller ji ale pravým betonem skvěle vyrazil a připsal si další parádní zákrok!
     
    30:20
    Blake Wheeler připravil šanci pro Marka Scheifeleho, který z pravého kruhu pro vhazování pálil těsně mimo!
    27:01 Ryan Miller skvěle vykopl táhlou střelu Blakea Wheelera.
     
    27:01
    Blake Wheeler vystřelil v pravém kruhu pro vhazování bez přípravy a jeho táhlou střelu zápěstím na přední tyči levým betonem vykopl mimo Ryan Miller!
     
    25:40
    Ryan Miller skvěle pokryl prostor u své pravé tyče a nepustil Jets k dotlačení puku do brány, vzápětí z vrcholu levého kruhu pro vhazování pálil Nikolaj Ehlers a Ryan Miller zřejmě levým ramenem puk vyrazil do ochranné sítě!
     
    24:56
    Marko Daňo v levém rohu útočného pásma vybojoval puk a poté napřáhl z levého kruhu pro vhazování ke střele, kterou Ryan Miller zastavil levým ramenem a puk ukryl v lapačce.
     
    23:30
    Canucks vytvořili před bránou Winnipegu dobrý tlak, z blízkosti puk ale mezi betony Michaela Hutchinsona do brány propasírovat podruhé v zápase nedokázali!
    21:57 Hutchinson maskou vyrazil střelu do ochranné sítě.
     
    21:57
    Reid Boucher byl zřejmě hráčem, který vypálil z vrcholu pravého kruhu pro vhazování a dobře mířil střelou zápěstím pod horní tyč, Michael Hutchinson ji ale maskou vyrazil nad! Puk skončil v ochranné síti a hra byla přerušena.
     
    19:56
    Jacob Trouba mohl rychle vyrovnat, Ryan Miller ale jeho střelu z pravého kruhu pro vhazování skvěle vyrazil levým betonem!
    19:38 Alexander EDLER - 0:1
     
    19:38
    Vancouver právě vstřelil branku!
    ALEXANDER EDLER v blízkosti levého kruhu pro vhazování napřáhl ke krásné táhlé střele zápěstím, která nad pravým betonem a lapačkou Michaela Hutchinsona zaplachtila k bližší levé tyči, a Vancouver těsně před přestávkou vede 1:0! Asistence: Christopher Tanev a Bo Horvat.
     
    18:20
    Alex Biega na pravém křídle vypálil od modré čáry a jeho střela byla mezi kruhy pro vhazování nepříjemně tečována, Michael Hutchinson ale dobře zasáhl a hrudí puk vyrazil!
    15:50 Spektakulární zákrok v podání Michaela Hutchinsona!
     
    15:50
    Brock Boeser se ocitl po krátké přihrávce z levé strany před bránou v obrovské šanci, jenže ležícího Michaela Hutchinsona překonat nedokázal! Spektakulární zákrok, po kterém brankář Winipegu na brankové čáře jeho pokus zastavil levou rukou a poté ukryl pod sebou.
     
    11:21
    Mark Stuart krásně vypálil z vrcholu pravého kruhu pro vhazování a Ryan Miller puk vyrazil pravým betonem!
    09:56 Joel Armia se krásně otočil a poté orazítkoval horní tyč!
     
    09:56
    Joel Armia v pravém kruhu pro vhazování nádherně vypálil z otočky a jeho střela zápěstím mířila do vzdálenějšího levého horního rohu brány, Ryan Miller už byl překonaný a ohlížel se za svá záda, jenže brankáře Vancouveru zachránila tyč, od níž se puk odrazil zpět do hry!
    07:58 Mathieu Perreault ukradl Canucks puk a málem skóroval.
     
    07:58
    Mathieu Perreault fantasticky vystihl rozehrávku Vancouveru na útočné modré čáře a po pravé straně se vřítil rychle před bránu, ani na dvakrát ale fantastického Ryana Millera nepřekonal! Brankář Vancouveru jeho bekhendový pokus nejprve vyrazil pravým betonem a jeho následnou dorážku v blízkosti levé tyče poté zastavil hrudí a puk rychle přikryl lapačkou.
    07:26 Scheifele a jeho táhlá střela zápěstím. Miller připraven.
     
    07:26
    Mark Scheifele na levém křídle vyrazil do rychlého protiútoku a v rychlosti napřáhl v blízkosti levé tyče ke střele zápěstím, kterou Ryan Miller dokázal vyrazit! Skvělý zákrok!
     
    06:33
    Puk skončil v ochranné síti a Nikita Trjamkin na vrcholu levého kruhu ihned po vhazování napřáhl k nebezpečné střele, která těsně nad ledem mířila ke vzdálenější pravé tyči, Michael Hutchinson ji ale levým betonem skvěle vyrazil!
    04:48 Ryan Miller a jeho pěkný semafor proti střele Littlea.
     
    04:48
    Brian Little napřáhl v pravém kruhu pro vhazování k pěkné střele zápěstím, která mířila do předního horního rohu brány, Ryan Miller si ale na jeho střele pochutnal! Krásný semafor!
     
    03:32
    Blake Wheeler mířil na opačné straně z levého kruhu pro vhazování na přední tyč, kam se stihl Ryan Miller přesunout včas a pravým betonem v rozstěpu puk vyrazil!

    Tomáš Reiner

    Góly a asistencie: 34. Perreault (Wheeler, Scheifele), 52. Lowry (Perreault, Wheeler) – 20. Edler (Ch. Tanev, Horvat)


    Winnipeg Jets: Hutchinson (Hellebuyck) – Melchiori, Trouba, Morrissey, Strait, Stuart, Nogier – Perreault, Scheifele (A), Wheeler (C) – Ehlers, Little (A), Daňo – Copp, Lowry, Armia – B. Tanev, Petan, Thorburn.
    Vancouver Canucks: R. Miller (Bachman) – Edler, Stecher, Sbisa, Ch. Tanev, B. Hutton, Trjamkin, Biega (A) – D. Sedin (C), H. Sedin, Chaput – Bärtschi (A), Horvat, Boeser – Goldobin, B. Sutter, Boucher – LaBate, Shore.

    Rozhodca: Steve Kozari, Garrett Rank. Čároví: Jonny Murray, Matt MacPherson

    Diváci: 15294