NJ Devils – Dallas 1:2 (po pr.) | Pittsburgh – Philadelphia 2:6 (kon.) | Winnipeg – Vancouver 2:1 (kon.)
Anaheim – NY Rangers 6:3 (kon.)
koniec
Winnipeg Jets
2:1 (0:1, 1:0, 1:0)
Vancouver Canucks
cz Pondelok 27.03.2017, 02:00 • MTS Centre, Winnipeg • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    51:47 Adam LOWRY - 2:1
     
    51:47
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Mathieu Perreault v blízkosti pravé tyče zamíchal s pukem a poté ho bekhendovou přihrávkou předložil ADAMOVI LOWRYMU, který z levého kruhu pro vhazování a blízkosti zamířil střelou zápěstím nad přesouvajícím se Ryanem Millerem pod horní tyč! Domácí Winnipeg využil druhou přesilovou hru v zápase a necelých devět minut před koncem otáčí vývoj zápasu na svou stranu! Asistence: Mathieu Perreault a Blake Wheeler.
    33:51 Mathieu PERREAULT - 1:1
     
    33:51
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    MATHIEU PERREAULT po diagonální přihrávce Blakea Wheelera od modré čáry v pravém kruhu pro vhazování zamíchal s pukem a poté krásnou střelou zápěstím zamířil nad lapačkou Ryana Millera do bližšího pravého horního rohu brány! Jets využili první přesilovou hru a srovnali krok! Asistence: Blake Wheeler a Mark Scheifele.
    19:38 Alexander EDLER - 0:1
     
    19:38
    Vancouver právě vstřelil branku!
    ALEXANDER EDLER v blízkosti levého kruhu pro vhazování napřáhl ke krásné táhlé střele zápěstím, která nad pravým betonem a lapačkou Michaela Hutchinsona zaplachtila k bližší levé tyči, a Vancouver těsně před přestávkou vede 1:0! Asistence: Christopher Tanev a Bo Horvat.

    Tomáš Reiner

    Góly a asistencie: 34. Perreault (Wheeler, Scheifele), 52. Lowry (Perreault, Wheeler) – 20. Edler (Ch. Tanev, Horvat)


    Winnipeg Jets: Hutchinson (Hellebuyck) – Melchiori, Trouba, Morrissey, Strait, Stuart, Nogier – Perreault, Scheifele (A), Wheeler (C) – Ehlers, Little (A), Daňo – Copp, Lowry, Armia – B. Tanev, Petan, Thorburn.
    Vancouver Canucks: R. Miller (Bachman) – Edler, Stecher, Sbisa, Ch. Tanev, B. Hutton, Trjamkin, Biega (A) – D. Sedin (C), H. Sedin, Chaput – Bärtschi (A), Horvat, Boeser – Goldobin, B. Sutter, Boucher – LaBate, Shore.

    Rozhodca: Steve Kozari, Garrett Rank. Čároví: Jonny Murray, Matt MacPherson

    Diváci: 15294