Boston – NY Rangers 1:2 (kon.) | Buffalo – Arizona 6:3 (kon.) | Washington – NJ Devils 1:0 (kon.)
Columbus – Minnesota 1:0 (kon.) | Philadelphia – Florida 2:1 (2:1 po s.n.) | Montreal – Nashville 2:1 (kon.)
Ottawa – Colorado 2:1 (kon.) | Dallas – NY Islanders 4:5 (kon.) | LA Kings – Toronto 3:2 (1:0 po s.n.)
San Jose – Vancouver 3:1 (kon.)
koniec
Boston Bruins
1:2 (0:0, 0:0, 1:2)
New York Rangers
cz Piatok 03.03.2017, 01:00 • TD Garden, Boston • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:36
    Tuukka Rask vystartoval rychle na střídačku poté, co se Bruins podařilo zavést puk po pravém křídle do pásma! Hraje se 5 na 5.
     
    57:38
    David Backes se tak vehementně snažil zakončit, až proti němu bylo odpískáno nedovolené bránění brankáře!
     
    57:38
    Matt Beleskey na pravém křídle z úhlu mířil do bližšího pravého rohu brány a Henrik Lundqvist zřejmě lapačkou puk senzačně vyrazil, v blízkosti pravé tyče se vzápětí snažil dostat k dorážce David Backes, jeho bekhendový pokus ale skončil vedle vzdálenější levé tyče brány!
     
    56:34
    David Krejčí po krátké zpětné přihrávce Davida Pastrňáka v blízkosti levé tyče pálil zřejmě do masky Henrika Lundqvista a ani jeho následná dorážka se neujala. Puk se poté dostal ke druhému českému útočníkovi, který v blízkosti pravé tyče z úhlu chtěl puk poslat nad ledem do odkryté brány, Henrikovi Lundqvistovi ale pomohl Ryan McDonagh, který vkleče puk fantasticky zablokoval! Neskutečný závar.
    52:56 Brad MARCHAND - 1:2
     
    52:56
    Bruins právě vstřelili branku!
    David Pastrňák si na vnitřním oblouku levého kruhu pro vhazování krásně prohodil puk mezi jedním z hráčů Rangers, a přestože skončil na ledě, vpádu ho nataženou holí usměrnil směrem ke vzdálenější pravé tyči, kde se puk přes levý beton Henrika Lundqvista překulil na brankovou čáru a dojíždějící BRAD MARCHAND ho dorazil do brány. Bostonu se podařilo rychle odpovědět na dva inkasované góly a je zpět v zápase – 1:2! Asistence: David Pastrňák a Colin Miller.
     
    49:43
    Pavel Bučněvič se snažil v levém kruhu pro vhazování protáhnout ke střele a Colin Miller ho zezadu holí zasáhl do obličeje, následovaly dvě minuty za vysokou hůl.
    49:35 Oscar LINDBERG - 0:2
     
    49:35
    Rangers právě vstřelili branku!
    Včera předvedl nádherné hokejové umění v dresu Chicaga slovenský útočník Richard Pánik a dnes pro změnu OSCAR LINDBERG, který se mezi kruhy pro vhazování nádhernou stahovačkou zbavil Brandona Carla a ještě lepší forhendovou střelou zamířil nad pravým ramenem Tuukka Raska do vzdálenějšího levého horního rohu! Úžasný gól, po kterém Rangers pojistili své vedení! Asistence: Matt Puempel a Brady Skjei.
     
    48:05
    Colin Miller na pravém křídle napřáhl od modré čáry ke krásné střele s příklepem, která těsně nad ledem mířila ke vzdálenější levé tyči, Henrik Lundqvist ji ale vyrazil pravým betonem a poté si poradil i s dorážkou Davida Pastrňáka, který z ostrého úhlu mířil po ledě do odkryté brány a švédský brankář na poslední chvíli na brankové čáře zastavil puk vyrážečkou! Obrovská šance.
    45:10 Pavel BUČNĚVIČ - 0:1
     
    45:10
    Rangers právě vstřelili branku!
    Rick Nash pálil na levém křídle z ostrého úhlu nepřesně a po odrazu puku od hrazení ve vzdálenějším pravém rohu útočného pásma se dostal na modré čáře ke kotouči Nick Holden, který ho rozdal doprava, kde PAVEL BUČNĚVIČ na vrcholu pravého kruhu pro vhazování naznačil střelu a poté napřáhl ke tvrdé ráně s příklepem, která nad lapačkou Tuukka Raska zasvištěla do bližšího pravého horního rohu brány. Rangers prolomili bezbrankový stav a vedou 1:0! Asistence: Nick Holden a Rick Nash.
     
    39:05
    David Pastňák si sjížděl mezi kruhy pro vhazování k volnému puku a byl podražený Marcem Staalem.
    38:23 Henrik Lundqvist skvěle přečetl úmysl Patrice Bergerona!

     
    38:23
    Patrice Bergeron se dostal na vrcholu mezikruží k odraženému puku a nádhernou střelou mířil do pravého horního rohu brány, jenže Henrik Lundqvist jeho úmysl přečetl a puk k neuvěření všech po skvělém semaforu ukryl v lapačce!
    36:43 Druhá a velká příležitost Petera Cehlárika v utkání!

     
    36:43
    Peter Cehlárik se po krásné diagonální přihrávce z levého křídla ocitl před bránou v obrovské šanci, jeho forhendová střela provedena ve velké rychlosti ale skončila na pravém betonu výtečného Henrika Lundqvista a neujala se ani dorážka! Slovenskému útočníkovi není přáno.
     
    33:29
    Colin Miller napřáhl od modré čáry k nádherné táhlé střele, která letěla těsně nad ledem a mířila k levé tyči, Henrik Lundqvist ale skvěle zasáhl pravým betonem a puk vyrazil mimo bránu!
     
    27:03
    Peter Cehlárik se poohlížel po prvním gólu v NHL krásnou střelou z mezikruží, která těsně nad ledem mířila ke vzdálenější pravé tyči, Henrik Lundqvist ji ale vyrážečkou fantasticky vyrazil!
     
    23:06
    Frank Vatrano dostal dvě minuty za hákování poté, co zezadu fauloval unikajícího Oscara Lindberga.
     
    17:59
    Pavel Bučněvič si z pravého kruhu nebezpečně sjížděl před bránu a Dominic Moore ho jasně podrazil.
     
    08:51
    Brendan Smith fauloval na pravé straně obranného pásma Davida Pastrňáka, který si sjížděl po vyhraném vhazování za bránu, a dostal dvě minuty za hákování.
    07:19 Spektakulární zákrok Lundqvista proti střele C. Millera!

     
    07:19
    Jimmy Hayes dokázal vybojovat puk v levém rohu útočného pásma proti trojnásobné přesile a poté ho bekhendem posunul zpoza brány mezi kruhy pro vhazování, kde si ho zpracoval Colin Miller a krásnou střelou zápěstím mířil do pravého horního rohu brány, Henrik Lundqvist ale po puku rychle máchl lapačkou a její horní hranou kotouč senzačně vyrazil do ochranné sítě! Brankář Rangers předvedl spektakulární zákrok a Boston se stále marně snaží skórovat!
     
    04:24
    Kapitán Zdeno Chára se na vnitřním oblouku levého kruhu po krásné přihrávce z pravého křídla ocitl v obrovské šanci a těsně nad ledem pálil zápěstím k levé tyči, Henrik Lundqvist ale opět parádně zasáhl pravým betonem!
     
    03:54
    Bruins se po pár sekundách vrátili zpět do útočného pásma a z pravého kruhu pro vhazování přišla prudká střela po ledě, která mířila ke vzdálenější levé tyči, Henrik Lundqvist ji ale fantasticky vyrazil pravým betonem!
    02:12 David Pastrňák se ocitl v první velké příležitosti zápasu!

     
    02:12
    David Pastrňák před pár okamžiky nedokázal v blízkosti pravé tyče zpracovat prudkou kolmou přihrávku a vzápětí se ocitl v obrovské šanci, když se tentokrát u levé tyče několikrát pokoušel překonat Henrika Lundqvista, švédský brankář ale jeho první pokus bekhendem zastavil fantastickým rozštěpem, po kterém zasáhl pravým betonem, a vleže si poradil i s jeho následnými dorážkami! Obrovská šance.

    Tomáš Reiner

    Góly a asistencie: 53. Marchand (Pastrňák, C. Miller) – 46. Bučněvič (Holden, Rick Nash), 50. Lindberg (Puempel, Skjei)


    Boston Bruins: T. Rask (Chudobin) – Chára (C), Carlo, Krug, McQuaid, K. Miller, C. Miller – Marchand, Bergeron (A), Backes (A) – Cehlárik, Krejčí, Pastrňák – Vatrano, Spooner, J. Hayes – Beleskey, D. Moore, Riley Nash.
    New York Rangers: Lundqvist (Raanta) – McDonagh (C), Br. Smith, M. Staal (A), Holden, Skjei, Clendening – J. T. Miller, Stepan, Rick Nash (A) – Kreider, Zibanejad, Zuccarello – Vesey, K. Hayes, Bučněvič – Pirri, Lindberg, Puempel.

    Rozhodca: Tim Peel, Brian Pochmara. Čároví: Brad Kovachik, Tony Sericolo

    Diváci: 17565