Boston – NY Rangers 1:2 (kon.) | Buffalo – Arizona 6:3 (kon.) | Washington – NJ Devils 1:0 (kon.)
Columbus – Minnesota 1:0 (kon.) | Philadelphia – Florida 2:1 (2:1 po s.n.) | Montreal – Nashville 2:1 (kon.)
Ottawa – Colorado 2:1 (kon.) | Dallas – NY Islanders 4:5 (kon.) | LA Kings – Toronto 3:2 (1:0 po s.n.)
San Jose – Vancouver 3:1 (kon.)
koniec
Boston Bruins
1:2 (0:0, 0:0, 1:2)
New York Rangers
cz Piatok 03.03.2017, 01:00 • TD Garden, Boston • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    52:56 Brad MARCHAND - 1:2
     
    52:56
    Bruins právě vstřelili branku!
    David Pastrňák si na vnitřním oblouku levého kruhu pro vhazování krásně prohodil puk mezi jedním z hráčů Rangers, a přestože skončil na ledě, vpádu ho nataženou holí usměrnil směrem ke vzdálenější pravé tyči, kde se puk přes levý beton Henrika Lundqvista překulil na brankovou čáru a dojíždějící BRAD MARCHAND ho dorazil do brány. Bostonu se podařilo rychle odpovědět na dva inkasované góly a je zpět v zápase – 1:2! Asistence: David Pastrňák a Colin Miller.
    49:35 Oscar LINDBERG - 0:2
     
    49:35
    Rangers právě vstřelili branku!
    Včera předvedl nádherné hokejové umění v dresu Chicaga slovenský útočník Richard Pánik a dnes pro změnu OSCAR LINDBERG, který se mezi kruhy pro vhazování nádhernou stahovačkou zbavil Brandona Carla a ještě lepší forhendovou střelou zamířil nad pravým ramenem Tuukka Raska do vzdálenějšího levého horního rohu! Úžasný gól, po kterém Rangers pojistili své vedení! Asistence: Matt Puempel a Brady Skjei.
    45:10 Pavel BUČNĚVIČ - 0:1
     
    45:10
    Rangers právě vstřelili branku!
    Rick Nash pálil na levém křídle z ostrého úhlu nepřesně a po odrazu puku od hrazení ve vzdálenějším pravém rohu útočného pásma se dostal na modré čáře ke kotouči Nick Holden, který ho rozdal doprava, kde PAVEL BUČNĚVIČ na vrcholu pravého kruhu pro vhazování naznačil střelu a poté napřáhl ke tvrdé ráně s příklepem, která nad lapačkou Tuukka Raska zasvištěla do bližšího pravého horního rohu brány. Rangers prolomili bezbrankový stav a vedou 1:0! Asistence: Nick Holden a Rick Nash.

    Tomáš Reiner

    Góly a asistencie: 53. Marchand (Pastrňák, C. Miller) – 46. Bučněvič (Holden, Rick Nash), 50. Lindberg (Puempel, Skjei)


    Boston Bruins: T. Rask (Chudobin) – Chára (C), Carlo, Krug, McQuaid, K. Miller, C. Miller – Marchand, Bergeron (A), Backes (A) – Cehlárik, Krejčí, Pastrňák – Vatrano, Spooner, J. Hayes – Beleskey, D. Moore, Riley Nash.
    New York Rangers: Lundqvist (Raanta) – McDonagh (C), Br. Smith, M. Staal (A), Holden, Skjei, Clendening – J. T. Miller, Stepan, Rick Nash (A) – Kreider, Zibanejad, Zuccarello – Vesey, K. Hayes, Bučněvič – Pirri, Lindberg, Puempel.

    Rozhodca: Tim Peel, Brian Pochmara. Čároví: Brad Kovachik, Tony Sericolo

    Diváci: 17565