Boston – Arizona 4:1 (kon.) | Buffalo – Nashville 4:5 (po pr.) | NY Rangers – Washington 1:4 (kon.)
Philadelphia – Colorado 4:0 (kon.) | Montreal – Columbus 1:0 (po pr.) | Florida – Carolina 3:2 (2:0 po s.n.)
St. Louis – Edmonton 1:2 (kon.) | Winnipeg – Minnesota 5:6 (kon.) | Dallas – Pittsburgh 3:2 (kon.)
Calgary – LA Kings 2:1 (po pr.) | Vancouver – Detroit 2:3 (po pr.) | San Jose – Toronto 3:1 (kon.)
koniec po predl.
Buffalo Sabres
4:5 (2:1, 1:1, 1:2 - 0:1)
Nashville Predators
cz Streda 01.03.2017, 01:00 • KeyBank Center, Buffalo • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    62:45 Filip FORSBERG - 4:5
     
    62:45
    Nashville právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto! Josi dokázal zastavit akci Sabres, k puku se dostal FILIP FORSBERG a svou druhou brankou v zápase překonává Lehnera. Asistence Roman Josi.
    57:37 Filip FORSBERG - 4:4
     
    57:37
    Nashville právě vstřelil branku!
    A je vyrovnáno! FILIP FORSBERG dostal přihrávka do útočného pásma od Arvidssona a svou pětadvacátou brankou překonává Lehnera počtvrté. Asistence: Viktor Arvidsson.
    51:16 Ryan JOHANSEN - 4:3
     
    51:16
    Nashville právě vstřelil branku!
    Nashville snižuje na rozdíl jedné branky. Forsberg našel křižnou přihrávkou RYANA JOHANSENA a ten překonává Lehnera potřetí v zápase. Pro Johansena desátá branka sezony. Asistence: Filip Forsberg, Matt Irwin.
    40:56 Jake MCCABE - 4:2
     
    40:56
    Sabres právě vstřelili branku!
    Buffalo vede o dvě branky! Střelu Okposa ještě dokázal Rinne vyrazit, ale na následnou dorážku JAKEA MCCABEA již nestačil. Pro beka Sabres druhá branka sezony. Asistence: Kyle Okposo, Ryan O'Reilly.
    25:35 Evander KANE - 3:2
     
    25:35
    Sabres právě vstřelili branku!
    Domácí se dostávají znovu do vedení! Akce 2 na 1, Gionta přihrál EVANDERU KANEOVI a ten vymetl pavučiny v horním růžku Rinneho branky. Pro Kanea dvaadvacátá branka sezony. Asistence: Brian Gionta, Cody Franson.
    22:09 Colin WILSON - 2:2
     
    22:09
    Nashville právě vstřelil branku!
    Nashville využívá přesilovou hru! Johansenova střela byla ještě zblokována, ale k puku se dostal před brankou COLIN WILSON a poslal ho do branky. Asistence: Ryan Johansen, Roman Josi.
    18:49 Mike FISHER - 2:1
     
    18:49
    Nashville právě vstřelil branku!
    Tak už je to zase o gól! MIKE FISHER překonává Lehnera, který proti němu vyjel z branky a kapitán Predators pak mohl, ač atakován, zakončovat do prázdné branky. Asistence: Austin Watson, Matt Irwin.
    17:26 Kyle OKPOSO - 2:0
     
    17:26
    Sabres právě vstřelili branku!
    Domácí vedou už o dvě branky! KYLE OKPOSO se snažil nejprve tečovat McCabovu střelu, ale neuspěl. Puk se však k němu dostal znovu a s následnou dorážkou už nejproduktivnější hráč Sabres problém neměl. Asistence: Jake McCabe, Matt Moulson.
    15:52 Brian GIONTA - 1:0
     
    15:52
    Sabres právě vstřelili branku!
    Je tu první branka zápasu! Eichel nejprve našel Bogosiana, který ještě zamířil mimo. Následně se ale po odraze od mantinelu dostal k puku kapitán Sabres BRIAN GIONTA, který trefil puk ze vzduchu a ten šťastně skončil až za zády Pekky Rinneho. Asistence: Zach Bogosian, Jack Eichel.

    Jiří Sameš

    Góly a asistencie: 16. B. Gionta (Bogosian, Eichel), 18. Okposo (McCabe, Moulson), 26. E. Kane (B. Gionta, Franson), 41. McCabe (Okposo, R. O'Reilly) – 19. Fisher (Watson, Irwin), 23. C. Wilson (Johansen, Josi), 52. Johansen (Forsberg, Irwin), 58. Forsberg (Arvidsson), 63. Forsberg (Josi)


    Buffalo Sabres: Lehner (A. Nilsson) – McCabe, Ristolainen, D. Kulikov, Bogosian, Gorges (A), Franson – Ju. Bailey, R. O'Reilly (A), Okposo – E. Kane, Eichel, B. Gionta (C) – M. Foligno, Rodrigues, Reinhart – Ennis, Girgensons, Moulson.
    Nashville Predators: Rinne (Saros) – Josi (A), Ellis, Ekholm, P. K. Subban, Irwin, Y. Weber – Forsberg, Johansen, Arvidsson – Fiala, Fisher (C), C. Smith – C. Wilson, Järnkrok, Neal (A) – Zolnierczyk, Fiddler, Watson.

    Rozhodca: Steve Kozari, Francis Charron – Bevan Mills, Brad Kovachik