K. Vary – Sparta Praha 3:1 (kon.) | Litvínov – Liberec 2:1 (1:0 po s.n.) | Plzeň – Pardubice 5:2 (kon.)
Mladá Boleslav – Třinec 5:1 (kon.) | Vítkovice – Olomouc 0:2 (kon.) | Kometa Brno – Chomutov 3:1 (kon.)
Hradec Králové – Zlín 1:3 (kon.)
koniec
BK Mladá Boleslav
5:1 (2:1, 2:0, 1:0)
HC Oceláři Třinec
cz Utorok 28.02.2017, 17:20 • ŠKOENERGO Aréna • Tipsport extraliga (ČR) • 51. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
    56:07 Radan LENC - 5:1
     
    56:07
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Další přečíslení dva na jednoho už skončilo gólem a zároveň pátou brankou v třinecké síti. Peter Hamerlík přišel o čisté konto po přesné přihrávce Jakuba Klepiše na RADANA LENCE. Už se zdálo, že boleslavský odchovanec nestihne zakončit, jenže ten chladnokrevně nasměroval kotouč pod horní síť. Asistence: Jakub Klepiš.
    39:35 Tomáš POSPÍŠIL - 4:1
     
    39:35
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Gól do šatny nadělil Třinci TOMÁŠ POSPÍŠIL, který se dostal do brejku a z pravého kruhu propálil ke vzdálenější tyči v tomto utkání ne zrovna sebejistého Šimona Hrubce. Asistence: Petr Vampola.
    28:21 Lukáš ŽEJDL - 3:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    28:21
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    LUKÁŠ ŽEJDL zachytil na modré čáře puk a postupoval proti jednomu hráči, přičemž mohl ještě nahrát přijíždějícímu spoluhráči. Někdejší hráč Třince se však rozhodl vzít situaci na sebe a to se ukázalo jako správné. Žejdl totiž prostřelil Šimona Hrubce přímo mezi betony. Asistence: Jakub Orsava.
    18:15 Tomáš HYKA - 2:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    18:15
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Takové góly moc často nepadají. Téměř z nulového úhlu překvapil Šimona Hrubce TOMÁŠ HYKA. Třinecký brankář totiž vyjel až za svou bránu, aby zpracoval puk, jenže k němu se rychle dostal právě Hyka a prostřelil nepřipraveného brankáře. Bez asistence.
    15:45 Jakub PETRUŽÁLEK - 1:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    15:45
    Třinec právě vstřelil branku!
    I Třineckým se však po buly daří pohotově střílet a právě to předvedli. Po vyhraném vhazování obdržel přihrávku do levého kruhu JAKUB PETRUŽÁLEK. Byl nikým nehlídaný, napřáhl se a propálil brankáře Mladé Boleslavi. Ve ŠKOENERGO Aréně je tedy vyrovnáno. Asistence: Tyler Redenbach, Martin Růžička.
    10:37 Tomáš URBAN - 1:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    10:37
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Nakonec už se TOMÁŠ URBAN přeci jen prosadil. Stalo se tak po skrumáži před brankou, kdy Třinečtí nedokázali vyhodit puk. Na boleslavském útočníkovi bylo znát, jak si oddychl, že svou nemohoucnost v zakončení prolomil. Asistence: Pavel Musil, Tomáš Hyka.

    Vojtěch Drbohlav

    Góly a asistencie: 11. Urban (Musil, Hyka), 19. Hyka, 29. Žejdl (Orsava), 40. Pospíšil (Vampola), 57. Lenc (Klepiš) – 16. Petružálek (Redenbach, Martin Růžička)


    BK Mladá Boleslav: Maxwell (Halász) – Stříteský, Kučný, Kurka, Hanzlík (C), Holub, Štich – Hyka, Musil, Lenc – Pacovský, Urban, Látal – Žejdl, Klepiš, Orsava – Pabiška (A), Vampola (A), Pospíšil.
    HC Oceláři Třinec: Hrubec (Hamerlík) – Roth, Linhart, Krajíček, M. Doudera, Nosek, L. Galvas (A), Hrabal, L. Doudera – Petružálek (A), Redenbach, Rákos – Martin Růžička, Kane, Adamský (C) – Hrňa, Marosz, Jašek – Netík, Marek Růžička, Cienciala.

    Rozhodca: Lacina, Hejduk – Brejcha, Suchánek

    Diváci: 3 517