Nitra – Trenčín 4:3 (kon.) | Žilina – Zvolen 6:3 (kon.) | Poprad – Lipt. Mikuláš 2:4 (kon.)
Košice – Nové Zámky 5:1 (kon.)
koniec
HK Poprad
2:4 (2:1, 0:0, 0:3)
HK 32 Liptovský Mikuláš
Nedeľa 26.02.2017, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR) • 49. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    54:38
    Ideálna možnosť pre kamzíkov. Matúš Paločko naznačil strelu, položil si obrancu na ľavom kruhu a prihral na opačnú stranu Zagrapanovi. Jeho strelu Nagy vyrazil a zároveň aj posunul bránku. Nebolo to však úmyselné.
     
    51:46
    Druhá formácia Mikuláša opäť robí problémy Popradčanom. Jakub Sukeľ prenechal na ľavom kruhu Uramovi, ktorý vystrelil švihom. Pri Fokinovi zazvonila žŕdka.
     
    50:11
    Poprad mohol znížiť! Svitana rozbehol akciu po pravom krídle a z kruhu prihral krížom na už pripraveného Samuela Mlynaroviča, ktorý pálil z prvej. Nagy vnímal Mlynaroviča a možnosť prihrávky na jeho hokejku. Urýchlene sa teda presunul a dokázal vyraziť nebezpečný puk.
    49:28 Ri. HUNA - 2:4
     
    49:28
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Tak takto sa otáčajú zápasy! Po vyhratom vhadzovaní na modrú čiaru prihral Stehlík na pravý kruh Róbertovi Hunovi. Jeho strelu Fokin vyrazil pred seba, kde bol voľný RICHARD HUNA a puk dorazil do odkrytej časti brány!
    Asistencie si rozdajú Róbert Huna a Richard Stehlík.
     
    49:20
    Po chvíľkovej powerplay Mikuláša, počas ktorej hostia zbierali najmä cenné sekundy, je hra prerušená. Iľja Davydov dostáva 2+2 minúty za nedovolenú hru so zdvihnutou hokejkou.
     
    47:59
    Mohlo byť vyrovnané! Svitana krásnou prihrávkou našiel medzi kruhmi ARNEHO KROTÁKA, ktorého strela švihom dopadla na ľavú žrď!
    46:10 KADLUBIAK - 2:3
     
    46:10
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Tak a teraz už je to veľmi zlé pre domácich a zase vynikajúce pre Liptákov! Lištiak vykorčuľoval s pukom po pravom krídle a prihral medzi kruhy JURAJOVI KADLUBIAKOVI. Jeho strela spoza obrancu nebola veľmi nebezpečná. Fokin vystrčil lapačku, iba však ňou tečoval puk. To je tá daň, ktorá sa platí, ak brankár nie je rozchytaný.
    Asistencia: Andrej Lištiak.
    45:41 KRIŠKA - 2:2
     
    45:41
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Popradčanom sa to začína komplikovať! Hostia využívajú presilovku. Bagin krížnou prihrávkou nabil na pravý kruh pre MARTINA KRIŠKU, ktorého delovka z prvej bola perfektne umiestnená k pravej žrdi!
    Asistencie: Emil Bagin, Tomáš Nádašdi.
     
    44:20
    Prvá presilovka pre hostí v tomto zápase. Marek Zagrapan dostáva dve minúty za nedovolenú hru so zdvihnutou hokejkou.
     
    39:50
    Tak napokon si hostia nevydýchnu. Andrej Lištiak bol opäť vinníkom. Fauloval protihráča a dostáva dve minúty za podrazenie.
     
    38:46
    Po Fabianovej strele od modrej nastal pred Nagyom zmätok. Gólman hostí nemal puk pod kontrolou, a preto sa naskytla príležitosť pre Zagrapan. Jeho dorážka však letela ďaleko vedľa a nad.
     
    37:33
    Tretia presilovka pre Poprad v tomto zápase je realitou. Andrej Lištiak dostáva dve minúty za seknutie. Záver tretiny sa teda pravdepodobne bude odohrávať v obrannom pásme MHK 32.
     
    33:08
    Fabian sa krásne ukázal Krotákovi medzi kruhmi. Spracoval si prihrávku od kapitána domáceho mužstva a vystrelil. Nagy bol opäť pripravený na zákrok.
     
    32:31
    Poprad bude hrať presilovú hru. Martina Cibáka poriadne môže mrzieť tento útočný faul práve v momente, keď mohli liptáci po vyhratom vhadzovaní dostať súpera pod tlak. Cibák dostáva dve minúty za hákovanie.
     
    28:30
    Samuel Mlynarovič si perfektne nakorčuľoval s pukom medzi kruhy, kde bol absolútne voľný priestor a švihom zakončil. Strela bola nepresná, letela pár centimetrov vedľa Nagyovej svätyne.
    21:48
     
    21:48
    Puk následne získali liptáci. Dopredu po ľavom krídle vyrazil Uram, urobil na kruhu protismernú kľučku a posunul pred bránku voľnému Jakubovi Sukeľovi, ktorého strela bola gólová, no Fokin posunul bránku a gól neplatil. Rozhodca ešte dohovoril ruskému gólmanovi HK a hra pokračuje vhadzovaním.
     
    09:51
    Presilovka pre Poprad. Filip Mezovský dostáva dve minúty za krosček.
    08:10 LICHANEC - 2:1
     
    08:10
    Poprad dal gól!
    Hráči Popradu sa opäť dostávajú do vedenia! Bjalončík potiahol puk po strede ihriska a posunul ho naľavo Štrauchovi. Štrauch zabrzdil v útočnom pásme a krížom prihral na strelu z prvej PETROVI LICHANCOVI, ktorého delovku Nagy nezachytil.
    Asistencie: Andreas Štrauch, Peter Bjalončík.
    06:37 URAM - 1:1
     
    06:37
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Hostia z Liptova vyrovnávajú stav stretnutia! MAREK URAM to urobil veľmi pekne. Dostal sa do útočného pásma po pravom krídle. Ibragimova oklamal pohybom a nakoniec ani Sukeľovi neprihral a zakončil šikovnou strelou sám.
    Asistencia: Matúš Sukeľ.
     
    05:21
    Stodvadsať sekúnd sa bude hrať o jedného hráča menej na oboch stranách. Ježek a Kadlubiak dostávajú po dve minúty za hrubosť.
    03:55 MLYNAROVIČ - 1:0
     
    03:55
    Poprad dal gól!
    Kamzíci sa dostávajú do vedenia. Svitana našiel medzi kruhmi SAMUELA MLYNAROVIČA, ktorý sa dostal blízko k bráne a blafákom šikovne prekonal Nagya!
    Asistencia: Patrik Svitana.
     
    02:18
    Troliga vyhral buly v útočnom pásme a prihral Murčekovi. Murček okamžite bez váhania vystrelil a Nagy musel okamžite zasahovať.

    Lukáš Rastislav Ovšonka


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK 32 Liptovský Mikuláš. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 4. Mlynarovič (Svitana), 9. Lichanec (Štrauch, Bjalončík) – 7. Uram (M. Sukeľ), 46. Kriška (Bagin, Nádašdi), 47. Kadlubiak (Lištiak), 50. Ri. Huna (Ró. Huna, Stehlík)


    HK Poprad: Fokin – Suchý, Fabian, Davydov, Ibragimov, Guliajev, Dinda, Pokovič, Ježek – Kroták, Mlynarovič, Svitana – Henderson, Zagrapan, Matúš Paločko – Štrauch, Bjalončík, Lichanec – Bondra, Murček, Troliga
    HK 32 Liptovský Mikuláš: Nagy – Luža, Stehlík, Nádašdi, Mezovský, Bagin, Burzala, Kadlubiak, Moravčík – Kriška, Ró. Huna, Ri. Huna – Uram, M. Sukeľ, J. Sukeľ – Lištiak, Cibák, Langhammer – Vybiral, Stümpel, Laco

    Rozhodca: Jura, Kalina – Jobbágy, Korba

    Diváci: 1 121