Washington – Edmonton 2:1 (kon.) | Florida – Calgary 2:4 (kon.) | Carolina – Ottawa 3:0 (kon.)
Dallas – Arizona 5:2 (kon.) | LA Kings – Anaheim 4:1 (kon.) | Columbus – NY Islanders 7:0 (kon.)
NJ Devils – NY Rangers 3:4 (po pr.) | Nashville – Washington 5:2 (kon.)
koniec
Columbus Blue Jackets
7:0 (3:0, 2:0, 2:0)
New York Islanders
cz Sobota 25.02.2017, 23:05 • Nationwide Arena, Columbus • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    53:30 David SAVARD - 7:0
     
    53:30
    Columbus právě vstřelil branku!
    To se v dnešní NHL jen tak nevidí, Jackets vedou už o sedm gólů! Sam Gagner nabral rychlost ve středním pásmu a poté prodloužil puk na volného DAVIDA SAVARDA, jehož pokus z pravého kruhu Bérubému propadl až do sítě! Asistence: Sam Gagner a Brandon Saad.
    46:06 Nick FOLIGNO - 6:0
     
    46:06
    Columbus právě vstřelil branku!
    A už je to o šest gólů, v poslední době velmi dobře hrající Islanders jsou dnes na ručník! Savard našel parádní kolmicí rozjetého kapitána NICKA FOLIGNA a ten provedl bekhendový blafák takřka dokonale. Asistence: David Savard a Alexander Wennberg.
    37:44 Josh ANDERSON - 5:0
     
    37:44
    Columbus právě vstřelil branku!
    Tohle už začíná zavánět debaklem. JOSH ANDERSON ve středním pásmu ukradl puk laxnímu Hickeymu, poté ujel po pravém křídle a přesnou dělovkou pod břevno nedal Bérubému šanci! Bez asistence.
    24:31 Josh ANDERSON - 4:0
     
    24:31
    Columbus právě vstřelil branku!
    Korpisalo skvěle vychytal gólovku Leddyho a domácí poté založili protiakci, kterou přetavili v už čtvrtý gól. Boone Jenner se uvolnil na pravém kruhu a poté našel lépe postaveného JOSHE ANDERSONA, který se trefil přesně! Asistence: Boone Jenner a William Karlsson.
    18:17 Nick FOLIGNO - 3:0
     
    18:17
    Columbus právě vstřelil branku!
    Tortorellova parta vzápětí přidala další gól! Alexander Wennberg se neunáhlil a z pravého kruhu našel parádní střílenou přihrávkou kapitána NICKA FOLIGNA, který si položil Greisse a poté poslal kotouč do sítě. Asistence: Alexander Wennberg a Brandon Saad.
    12:21 Boone JENNER - 2:0
     
    12:21
    Columbus právě vstřelil branku!
    A už je to o dva góly! Produktivní Atkinson ujel po levém křídle a jeho následnou střelu z kruhu Greiss nedokázal udržet ve své výstroji, a tak BOONE JENNER z bezprostřední blízkosti dopravil kotouč do sítě. Asistence: Cam Atkinson a Brandon Dubinsky.
    05:19 Jack JOHNSON - 1:0
     
    05:19
    Columbus právě vstřelil branku!
    Domácí se ujímají rychlého vedení. Tavares ztratil puk v útočném pásmu a Jackets založili rychlou protiakci. Savardovu střelu ještě Greiss vyrazil, na následnou ránu JACKA JOHNSONA od levého mantinelu byl ale krátký! Asistence: David Savard a Markus Hännikäinen.

    Vojtěch Balon

    Góly a asistencie: 6. J. Johnson (D. Savard, Hännikäinen), 13. Jenner (Atkinson, Dubinsky), 19. N. Foligno (Wennberg, Saad), 25. J. Anderson (Jenner, W. Karlsson), 38. J. Anderson, 47. N. Foligno (D. Savard, Wennberg), 54. D. Savard (Gagner, Saad)


    Columbus Blue Jackets: Korpisalo (Bobrovskij) – Werenski, S. Jones, J. Johnson, D. Savard, R. Murray, Nutivaara – N. Foligno (C), Wennberg, Bjorkstrand – Jenner (A), Dubinsky (A), Atkinson – Hännikäinen, W. Karlsson, J. Anderson – Saad, Gagner, Hartnell.
    New York Islanders: Greiss (21. Bérubé) – Leddy, Boychuk, Hickey, Mayfield, de Haan, Seidenberg – Lee, Tavares, Jo. Bailey – B. Nelson, Beauvillier, R. Strome – Ladd, Quine, Chimera – Gionta, N. Kuljomin, Kearns.

    Rozhodca: Skillitier, O'Rourke – Sericolo, Driscoll

    Diváci: 18183