Florida – Edmonton 3:4 (kon.) | Philadelphia – Washington 1:4 (kon.) | Anaheim – Boston 5:3 (kon.)
koniec
Anaheim Ducks
5:3 (0:1, 3:1, 2:1)
Boston Bruins
cz Štvrtok 23.02.2017, 04:30 • Honda Center, Anaheim • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:11 Andrew COGLIANO - 5:3
     
    59:11
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Ducks se radují ze vstřelené branky, i když kotouč brankovou čáru vůbec nepřešel. ANDREW COGLIANO byl totiž faulován Krugem, když uháněl sám na prázdnou branku a rozhodčí tuto situaci posoudili jako technický gól. Asistence: Ryan Kesler, Jacob Silfverberg.
    57:26 Rickard RAKELL - 4:3
     
    57:26
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Ducks dělají velký krok k vítězství! Bieksa parádním stříleným pasem našel volného Perryho, kterému se ještě nepovedlo poslat puk do branky, nicméně se k dorážce dostal RICKARD RAKELL a pro něj nebyl problém uklidit kotouč do odkryté klece. Asistence: Corey Perry a Kevin Bieksa.
    51:35 Frank VATRANO - 3:3
     
    51:35
    Bruins právě vstřelili branku!
    Velká chyba obrany Anaheimu je potrestána. Za všemi hráči zůstal naprosto osamocený FRANK VATRANO, který dostal pas od Krejčího a jel sám na branku. Při brejkové situaci nic nevymýšlel a prudkou střelou vypálil nad lapačku brankáře Ducks. Asistence: David Krejčí a Kevan Miller.
    33:12 Josh MANSON - 3:2
     
    33:12
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Hokejisté Ducks se poprvé v utkání dostávají do vedení! Po skrumáži v brankovišti dokázal kotouč dopravit do branky JOSH MANSON. Trenéra Bruins může navíc mrzet, že si již vyplíval svou výzvu o přezkoumání videa, protože celé akci předcházel těsný ofsajd. Asistence: Nick Ritchie a Ondřej Kaše.
    27:42 Rickard RAKELL - 2:2
     
    27:42
    Anaheim právě vstřelil branku!
    Neuběhla ani minuta a v Anaheimu máme opět vyrovnáno! RICKARD RAKELL se dostal ke střele z mezikruží, která propadla za Raska. Brankář Bruins si poté při pohybu kotouč smolně srazil do vlastní sítě. Asistence: Corey Perry.
    26:55 Zdeno CHÁRA - 1:2
     
    26:55
    Bruins právě vstřelili branku!
    Když se nedokázali prosadit Češi hrající za Boston, tak to na sebe vzal Slovák ZDENO CHÁRA. Obrovitý bek se opřel do kotouče a jeho dělovka od modré čáry skončila až za Bernierem. Asistence: David Backes, Frank Vatrano.
    22:03 Ondřej KAŠE - 1:1
     
    22:03
    Anaheim právě vstřelil branku!
    V Anaheimu je vyrovnáno a čeští fanoušci mohou mít důvod k radosti. Getzlaf v útočném pásmu vybojoval kotouč, který si poté ONDŘEJ KAŠE vyměnil s Ritchiem a přesnou střelou propálil Raska. Asistence: Nick Ritchie a Ryan Getzlaf.
    09:02 Brandon CARLO - 0:1
     
    09:02
    Bruins právě vstřelili branku!
    Hosté se v tomto utkání ujímají vedení. Backes poslal po vhazování kotouč na modrou čáru na hůl BRANDONA CARLA, který se opřel do kotouče a napálil ho nad betonem Berniera do branky. Asistence: David Backes.

    Jan Šlapáček

    Góly a asistencie: 23. O. Kaše (N. Ritchie, Getzlaf), 28. Rakell (Perry), 34. Manson (N. Ritchie, O. Kaše), 58. Rakell (Perry, Bieksa), 60. Cogliano (Kesler, Silfverberg) – 10. Carlo (Backes), 27. Chára (Backes, Vatrano), 52. Vatrano (Krejčí, K. Miller)


    Anaheim Ducks: Bernier (Enroth) – Bieksa, Fowler, Holzer, H. Lindholm, Manson, Vatanen – Silfverberg, Kesler (A), Cogliano – O. Kaše, Getzlaf (C), N. Ritchie – Perry (A), Rakell, Kerdiles – Cramarossa, N. Thompson, L. Shaw.
    Boston Bruins: T. Rask (Chudobin) – Carlo, Chára (C), McQuaid, Krug, C. Miller, K. Miller – Backes, Bergeron (A), Marchand – Pastrňák, Krejčí (A), Cehlárik – J. Hayes, Spooner, Vatrano – Riley Nash, D. Moore, Beleskey.

    Rozhodca: Peel, Nicholson – Brisebois, Wheler

    Diváci: 15 135