Valencia – Real Madrid 2:1 (kon.)
koniec
Valencia CF
2:1 (2:1)
Real Madrid
Streda 22.02.2017, 18:45 • Estadio Mestalla • Španielska LaLiga • 16. kolo
     
    Mali sme možnosť sledovať od začiatku stretnutia rodiace sa veľké prekvapenie. Dnešné stretnutie bolo reklama na futbal. Množstvo šancí, gólov a zaujímavých momentov. Domáci celok sa po vsietení dvoch rýchlych gólov stiahlo na vlastnú polovicu ihriska, kde koordinovali priebeh hry a naopak hostia sa snažili hrať kombinačný futbal, čo im nakoniec neprinieslo želané ovocie. Odo mňa to je na dnes všetko. Ja ďakujem za pozornosť a prajem príjemný zvyšok večera. Zápasom vás sprevádzal Róbert Gašpárek. (20:42:44)
     
    Držení míče: 28 % : 72 %.
    Střely na branku: 5:5.
    Střely mimo: 2:8.
    Rohy: 3:11.
    Ofsajdy: 1:5.
    Fauly: 12:18.
     
    90+5
    Koniec zápasu.
     
    90+4
    Marcelo sa nadvakrát posnažil odcentrovať loptu do pokutového územia súpera. To sa mu nepodarilo, ale dokázal pre svoj tím vybojovať rohový kop.
     
    90+3
    Do obrovskej príležitosti sa dostal Cristiano Ronaldo, ktorého hlavičkový pokus smeroval tesne vedľa pravej tyčky. To bola šanca!
    90+3. Cristiano Ronaldo (REA)
     
    90+3
    Jeden z brániacich hráčov práve zablokoval výbornú hlavičku. Prudkú strelu vyslal Gareth Bale, ktorý ju spoza šestnástky nasmeroval do pravého dolného rohu bránky.
     
    90+2
    Daniel Carvajal predviedol center do šestnástky. Obrana súpera odvracia loptu do bezpečia. Lopta je mimo hry a asistent rozhodcu už signalizuje rohový kop. Túto výhodu získava Real Madrid.
     
    90+1
    Štvrtý rozhodca sa rozhodol v druhom polčase nadstaviť ešte štyri minútky navyše, čo sa nepáči domácemu publiku. Je to dostatočný čas na vyrovnanie.
     
    90
    Žltú kartu dostáva Dani Parejo (Valencia CF).
     
    89
    Sergio Ramos s pokúsil zakončiť z voleja a ešte k tomu aj z väčšej vzdialenosti a takmer bol úspešný. Jeho tvrdý pokus skončil tesne vedľa ľavej tyčky.
     
    88
    Cristiano Ronaldo s útočným faulom, ktorý Ricardo de Burgos Bengoetxea neprehliadol a bez zaváhania zapískal.
     
    87
    Futbalisti Realu Madrid si na polovici súpera vytvárajú obrovský tlak. Teraz sa dostali ku niekoľkým zakončeniam, ktoré si však nenašli cestu až za chrbát gólmana.
     
    85
    Ospravedlňujeme sa za menšie technické problémy. Stav zápasu je nezmenený 2:1.
     
    84
    Postranný rozhodca zdvihol zástavku pre ofsajd, do ktorého sa podľa neho dostal Gareth Bale.
     
    83
    Munir to v súboji prehnal s razanciou. Škaredým spôsobom poslal svojho protihráča na hraciu plochu, čím si na svoje konto pripisuje útočný faul.
     
    82
    Domáca ofenzíva nepríjemne napáda súpera na vlastnej polovici ihriska. Valencia zbiera cenné sekundy všade, kde sa dá.
     
    80
    K voľnému kopu sa postavil opäť Cristiano Ronaldo a aj tento príbeh bude mať rovnaký koniec. Jeho priame zakončenie končí v stene súpera.

    Róbert Gašpárek

    Góly: 5. Zaza, 9. Orellana – 44. Ronaldo

    Karty:   19. Zaza (VAL), 43. Munir (VAL), 54. E. Pérez (VAL), 67. Mangala (VAL), 90. Parejo (VAL) – 30. Carvajal (REA), 60. Varane (REA)


    Držení míče: 28 % : 72 %.
    Střely na branku: 5:5. Střely mimo: 2:8. Rohy: 3:11. Ofsajdy: 1:5. Fauly: 12:18.
    Valencia CF: Diego Alves – Cancelo, Garay, Mangala, Gayá – Parejo, E. Pérez – Munir, Orellana (56. Soler), Nani (40. Siqueira) – Zaza (74. Mario Suárez).
    Náhradníci: Doménech – Siqueira, Mario Suárez, Bakkali, Soler, Medrán, Abdennour.

    Real Madrid: Navas – Carvajal, Varane (73. Nacho Fernández), Ramos, Marcelo – Kroos, Casemiro, Modrić (76. L. Vázquez) – James Rodríguez (62. Bale), Benzema, Ronaldo.
    Náhradníci: Casilla – Nacho Fernández, Bale, Kovačić, L. Vázquez, Morata, Isco.

    Rozhodca: De Burgos Bengoetxea