Nitra – Lipt. Mikuláš 5:1 (kon.) | Poprad – Martin 4:2 (kon.) | Košice – B. Bystrica 1:2 (kon.)
Žilina – Nové Zámky 4:3 (po pr.) | Zvolen – Trenčín 3:2 (kon.)
koniec
HK Poprad
4:2 (0:0, 3:1, 1:1)
HK VITAR Martin
Nedeľa 19.02.2017, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR) • 47. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
    51:44 MLYNAROVIČ - 4:2
     
    51:44
    Poprad dal gól!
    Kamzíci sa dostávajú späť do dvojgólového vedenia. Suchý posunul puk v obrannom pásme po mantineli Lichancovi, ktorý vysunul SAMUELA MLYNAROVIČA na os ihriska. Ten následne vnikol do pásma, napriahol a príklepom rozvlnil Corbeilovu sieť!
    Asistencie: Peter Lichanec, Radoslav Suchý.
    40:41 MARKOVIČ - 3:2
     
    40:41
    Martin dal gól!
    Pre Popradčanov sa to začína komplikovať! Skúsený Tabaček nakorčuľoval popri mantineli a bekhendom vrátil pred bránu JAROSLAVOVI MARKOVIČOVI, ktorý prekvapivo z prvej prekonal Fokina!
    Asistencia: Ján Tabaček.
    39:27 HEIZER - 3:1
     
    39:27
    Martin dal gól!
    Martinčanom sa podarilo využiť presilovú hru a znížiť na rozdiel dvoch gólov! V skrumáži pred bránkou sa napokon dokázal presadiť RADOMÍR HEIZER!
    Asistencia: Ján Tabaček.
    28:42 KROTÁK - 3:0
     
    28:42
    Poprad dal gól!
    Domáci hokejisti využívajú aj túto početnú výhodu! Fabian nabil na hornú hranicu pravého kruhu ARNEMU KROTÁKOVI, ktorý tvrdou delovkou trafil do protiľahlej pravej žrde a následne puk skončil v bráne. Za Corbeilom sa to nejako rozozvučalo.
    Asistencie: Štefan Fabian, Marek Zagrapan.
    25:25 BJALONČÍK - 2:0
     
    25:25
    Poprad dal gól!
    Domáci hráči využívajú presilovú hru! Fabian ešte stihol puk pri mantineli. Následne ho prihral Zagrapanovi, ktorý ho dal pred bránku, kde sa dostal mladý talentovaný popradský junior PETER BJALONČÍK a zakončil akciu druhým gólom v tomto zápase!
    Asistencie: Marek Zagrapan, Štefan Fabian.
    21:30 BJALONČÍK - 1:0
     
    21:30
    Poprad dal gól!
    Kamzíci sa dostávajú do vedenia v tomto zápase! Guliajev posunul puk nakrátko dopredu PETROVI BJALONČÍKOVI, ktorý sa nezľakol, vyrazil dopredu, šikovne sa zbavil obrancu a švihom krásne trafil do pravej žrde, odkiaľ sa puk krásne odrazil do brány!
    Bez asistencie.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Góly a asistencie: 22. Bjalončík, 26. Bjalončík (Zagrapan, Fabian), 29. Kroták (Fabian, Zagrapan), 52. Mlynarovič (Lichanec, Suchý) – 40. Heizer (Tabaček), 41. Markovič (Tabaček)


    HK Poprad: Fokin (Šúrek) – Suchý (A), Fabian (A), Davydov, Ibragimov, Guliajev, Dinda, Pokovič, Ježek – Kroták (C), Mlynarovič, Svitana – Lichanec, Zagrapan, Matúš Paločko – Hvila, Bjalončík, Henderson – Matej Paločko, Murček, Troliga
    HK VITAR Martin: Corbeil (Žingor) – Kozák, Pulli, Dvořák, Tabaček (C), Pacalaj, Bačik, Rusina – Korostin, Galamboš (A), R. Varga – Markovič, Heizer, Koyš – Pokrivčák (A), R. Dlouhý, Surovka – B. Rapáč, Jurášek, Rzavský

    Rozhodca: Kalina, Lauff – Bogdaň, Stanzel

    Diváci: 1 411