Barys – Omsk 1:3 (kon.) | Jugra Chanty-Mansijsk – Novokuzneck 1:4 (kon.) | Ufa – Togliatti 4:2 (kon.)
Jekaterinburg – Novosibirsk 1:2 (0:1 po s.n.) | CSKA Moskva – S.Moskva 6:1 (kon.) | Čerepovec – Soči 3:2 (kon.)
Dinamo Minsk – Kazaň 3:4 (kon.) | D. Moskva – Red Star Kunlun 2:1 (kon.) | Jaroslavľ – Chabarovsk 3:5 (kon.)
Petrohrad – Novgorod 4:2 (kon.) | Viťaz – Vladivostok 1:3 (kon.) | Riga – Nižnekamsk 3:2 (2:1 po s.n.)
koniec
Jugra Chanty-Mansijsk
1:4 (0:1, 0:3, 1:0)
Metallurg Novokuzneck
cz Sobota 18.02.2017, 12:30 • Arena Jugra, Chanty-Mansijsk • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    57:08 Jevgenij KULIK - 1:4
     
    57:08
    Jugra právě vstřelila branku!
    Vladislav Podjapolskij sice skvěle zasáhl pravým betonem proti střele Sergeje Kupcova z mezikruží, v blízkosti levé tyče si ale rychle stáhl puk na forhend JEVGENIJ KULIK a z úhlu ho poslal pod horní tyč odkryté brány. Jugra vstřelila při hře bez brankáře alespoň čestný gól! Asistence: Sergej Kupcov a Kirill Beljajev.
    37:51 Nikita JAZKOV - 0:4
     
    37:51
    Metallurg Novokuzněck právě vstřelil branku!
    NIKITA JAZKOV na vrcholu pravého kruhu ihned po vyhraném vhazování v podání Alexandra Titova a zpětné přihrávce Andreje Taratuchina napřáhl bez přípravy ke tvrdé střele s příklepem, která mezi betony Georgiho Bojaršinova rychle zasvištěla do brány! Brankář Jugry se hodně zlobil, není mu to ovšem nic platné – 0:4. Asistence: Andrej Taratuchin a Alexandr Titov.
    28:27 Kirill SEMJONOV - 0:3
     
    28:27
    Metallurg Novokuzněck právě vstřelil branku!
    Georgij Bojaršinov fantasticky zasáhl lapačkou proti střele s příklepem Timura Fatkullina, která bez přípravy mířila od modré čáry k přední pravé tyči, k odraženému puku se ale dostal KIRILL SEMJONOV a z úhlu ho dorazil do odkryté sítě. Metallurg využil druhou přesilovou hru a vede 3:0! Jugře se v dnešním zápase vůbec nedaří. Asistence: Timur Fatkullin a Igor Skorochodov.
    25:13 Igor SKOROCHODOV - 0:2
     
    25:13
    Metallurg Novokuzněck právě vstřelil branku!
    IGOR SKOROCHODOV si najel před bránu na přihrávku Arťoma Michejeva z pravého kruhu pro vhazování a skvělou tečí mezi betony Georgiho Bojaršinova o levou tyč poslal puk po ledě do brány. Novokuzněck vede 2:0! Asistence: Arťom Michejev a Kirill Semjonov.
    12:31 Stanislav KALAŠNIKOV - 0:1
     
    12:31
    Metallurg Novokuzněck právě vstřelil branku!
    STANISLAV KALAŠNIKOV si řekl nápřahem o přihrávku a od modré čáry vyslal na domácí bránu jedovatou ránu s příklepem, která bez přípravy zamířila do vzdálenějšího levého horního rohu brány a ještě na cestě od sítě trefila tyč! Nádherný gól po 59 sekundách přesilové hry, jejíž zásluhou Metallurg vede 1:0! Asistence: Ignat Zemčenko a Jevgenij Solovjov.

    Tomáš Reiner

    Góly a asistencie: 58. Kulik (Kupcov, Beľajev) – 13. Kalašnikov (Zemčenko, Solovjov), 26. Skorochodov (A. Michejev, Semionov), 29. Semionov (Fatkullin, Skorochodov), 38. Jazkov (Taratuchin, Titov)


    Jugra Chanty-Mansijsk: Bojaršinov (Šaryčenkov) – Šulakov, N. Chlystov, Ugolnikov, Kulik, Valentenko (A), Makarov – Panov (C), Koroljov, Ľudučin – A. Alexejev, Kupcov, Lapenkov (A) – Buľanskij, Fefelov, Dvurečenskij – J. Ivanov, Jaremčuk, Beľajev – Selezňov.
    Metallurg Novokuzneck: Poďjapolskij (Chakimov) – Fatkullin, Skutar, Ľamkin, Kalašnikov, Titov, Kuklev, Ščukin – A. Michejev, Skorochodov, Semionov (C) – Razumov, Solovjov, Komaristý (A) – Zinovjev, Poliščuk (A), Zemčenko – Lebedev, Ionin, Jazkov – Taratuchin.

    Rozhodca: Eduard Ibatulin, Artur Kuljov. Čároví: Konstantin Gorděnko, Alexandr Sysujev

    Diváci: 3300