Vigo – Alavés 0:0 (kon.)
koniec
Celta Vigo
0:0 (0:0)
Deportivo Alavés
Štvrtok 02.02.2017, 21:00Španielsky pohár • Semifinále
Predzápasové kurzy
     
    Celta Vigo môže byť po tomto stretnutí sklamaná, pretože útočná snaha hlavne v druhom polčase bola pre súpera miestami priam zdrvujúca. Gól však nepadol a Alavés bude mať v odvete na domácej pôde o niečo lepšie výhliadky, aj keď šance na postup do finále sú stále vyrovnané. (22:52:14)
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    90+3
    Alavés ubránilo svoju štandardku s veľkým vypätím všetkých síl a obrovskou túžbou udržať tento zápas bezgólovým. Loptu následne odpratali hráči v ružovom do stredu, kde dokonca prišiel faul domáceho tímu.
     
    90+2
    Dlhý center hostí do šestnástky smeroval na hlavu Laguardiu. Ten síce loptu nezakončil, lenže Deyverson v páde už áno a strela z ničoho-nič mohla narobiť problémy. Álvaréz však dobre zareagoval.
     
    90
    Nadstavujú sa 3 minúty.
     
    89
    Aspas s ďalším pokusom spoza šestnástky, Pacheco vyrazil, nazbieral sekundy a chytil loptu do rukavíc. Chvíľu na to si to zopakoval a tak má Alavés stále šancu na veľmi dobrý výsledok.
    88. P. Hernández (CVG)
     
    88
    Celta Vigo dnes zahodila už veľké množstvo šancí a toto bola jedna veľká z nich, pretože po centri na hranicu malého vápna ostal úplne voľný Hernández pred Pachecom a dokonca za neho loptu dostal, no trafil tyčku.
     
    87
    Tak nakoniec sa k tomu postavil čerstvý Guidetti, ktorý vyslal tvrdú strelu, ale iba na Pacheca. Ten síce vyrazil, avšak do bezpečia a odtiaľ si loptu zobral.
     
    86
    Balkánsky záložník Radoja tentoraz pred šestnástkou súpera padá a to znamená jediné, veľmi dobrá pozícia na priamy kop pre Celtu Vigo. Rozohrá to buď Aspas, alebo Díaz.
     
    85
    Radoja si to skúsil sám namieriť stredom až do šestnástky súpera. Z časti mu to vyšlo, lenže v poslednej chvíli si loptu predkopol a prišiel o ňu.
     
    84
    Striedanie v tíme Deportivo Alavés: z ihriska odchádza Camarasa, prichádza Romero.
     
    83
    Aspasovi už ani jeho pokusy nepočítam, ale bolo ich veľa. Tentoraz to vyskúšal technicky spoza šestnástky, lenže zradila ho ľavačka a namieril vedľa.
     
    82
    Boj o tento zápas prichádza do finálovej rovinky. Celta Vigo je na koni, útočí a striedaniami posilnila ofenzívu. Alavés naopak poslalo do hry ďalšieho beka.
     
    81
    Striedanie v tíme Celta Vigo: z ihriska odchádza Cabral, prichádza Sergi Gómez.
     
    80
    Bude to však musieť počkať, pretože zdravotné problémy má Cabral. Sám ostal sedieť v stredovom kruhu a to neveští nič dobré.
     
    79
    Faul v strede poľa kartou ocenený nie je, ale hvizdom áno, takže Celta Vigo bude musieť rozohrávať zo stredového kruhu.
    78. Deyverson (DAL)
     
    78
    Manu García si dnes asi druhý raz vyskúšal, aké je to unikať do šestnástky po krídle, lenže aj tentoraz mu jeho finálna prihrávka, alebo skôr strela z uhlu priamo na bránu, bola zneškodnená.

    Matej Kubove

    Góly:

    Karty:   33. Bongonda (CVG) – 60. Llorente (DAL), 67. Camarasa (DAL)


    Celta Vigo: Álvarez – Mallo, Roncaglia, Cabral, Jonny Castro – Díaz, Radoja – Wass, P. Hernández, Bongonda – Aspas
    Náhradníci: Villar – Fontás, Guidetti, Sisto, Jozabed, Sergi Gómez, Rossi

    Deportivo Alavés: Pacheco – Kiko Femenía, Feddal, Laguardia, Theo Hernández – Manu García, M. Llorente – Camarasa, Toquero, Ibai Gómez – Deyverson
    Náhradníci: Ortolá – Alexis, Rubén Sobrino, Romero, D. Torres, Méndez, Vigaray
    Streda 08.02.2017
    Alavés - Vigo 1:0

    Góly: 82. Méndez

    Karty:   39. Feddal (DAL) – 39. Aspas (CVG), 53. Díaz (CVG), 90+7. Hernández (CVG)