Jihlava – Most 4:3 (kon.) | Benátky n/J – Přerov 0:0 (odl.) | Motor ČB – Prostějov 2:3 (0:1 po s.n.)
Litoměřice – Třebíč 2:3 (kon.) | Slavia – Kadaň 3:1 (kon.) | Kladno – Frýdek-M. 2:3 (po pr.)
Havířov – Ústí n/L 2:3 (0:1 po s.n.)
koniec
HC Dukla Jihlava
4:3 (1:0, 1:3, 2:0)
HC Most
cz Streda 01.02.2017, 17:30 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Chance Liga (CZ) • 48. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    57:25
    Dukla právě vstřelila branku!
    Dnešní zápas rozhodně není pro slabší povahy. Čachotský z levé strany našel mezi kruhy TOMÁŠE JIRÁNKA, který Spěšného nepropálil. Kotouč se odrazil doleva, kde jej Čachotský z nulového úhlu vrátil před branku a novic v jihlavském dresu byl napodruhé úspěšný, když dotlačil puk do sítě. Asistence: Tomáš Čachotský.
     
    49:12
    Dukla právě vstřelila branku!
    Když se Jihlava trápí v koncovce, může se spolehnout na dělovou ránu JIŘÍHO ŘÍHY. Obránce Dukly vypálil od modré po přihrávce Skořepy a byť si Spěšný na jeho pokus sáhl, nakonec se kotouč dokutálel za jeho záda do sítě. Asistence: Josef Skořepa, Filip Dundáček.
     
    33:31
    Most právě vstřelil branku!
    Také pokračující přesilová hra Mostu je využitá. Stříbrného střelu ještě dokázal Škarek vyrazit a Šeflův pokus se neujal. Ovšem před brankou byl zcela volný JAN DUFEK a ten již dopravil kotouč do odkryté klece. Asistence: Karel Šefl, Josef Stříbrný.
     
    33:05
    Most právě vstřelil branku!
    Máme i podruhé srovnáno. Tentokrát se již TOMÁŠ DIVÍŠEK nemýlil. Dostal přihrávku přesně do jízdy od Smolky, napřáhl z levého kruhu a trefil se ke vzdálenější tyči. Asistence: Pavel Smolka, Kamil Černý.
     
    30:56
    Dukla právě vstřelila branku!
    Ačkoliv Mostečtí pásmo skutečně uhájili, puk dál než do neutrální zóny neposunuli. Proto se Jihlava dostala znovu před branku Spěšného. Michal Důras nic nevymýšlel, z pravého kruhu pořádně napřáhl a poslal na gólmana hostí řádnou ránu. Spěšný měl možná trošku zakrytý výhled, takže puk vyrazil jen před sebe, kde přispěchal JOSEF SKOŘEPA s pohotovou přesilovkovou dorážkou. Asistence: Michal Důras, Filip Seman.
     
    26:06
    Most právě vstřelil branku!
    Aktivita hostí je podtržena vyrovnávacím gólem. Střelu od modré v podání Waltera po Stříbrného rychlém průniku ještě dokázali domácí zblokovat. K odraženému puku se ale dostal na pravé straně volný JAROSLAV ŠIMEČEK, který zamířil přesně do levé šibenice. Asistence: Jan Walter, Josef Stříbrný.
     
    09:10
    Dukla právě vstřelila branku!
    Nyní už jdou domácí do vedení. Most vyhodil puk ze svého pásma, ten však na modré převzal Ŕíha. Obratem rozehrál na Čachotského, jenž přihrál na pravou stranu do jízdy ADAMU ZEMANOVI. Domácí útočník, který rozhodl předešlé derby proti Třebíči, si sjel blíže k brance a zamířil ke vzdálenější tyči. Asistence: Tomáš Čachotský, Jiří Říha.

    Tomáš Lysý

    Góly a asistencie: 10. Zeman (Čachotský, Říha), 31. Skořepa (Důras, F. Seman), 50. Říha (Skořepa, Dundáček), 58. Jiránek (Čachotský) – 27. J. Šimeček (Walter, Stříbrný), 34. Divíšek (Smolka, K. Černý), 34. Dufek (Šefl, Stříbrný)


    HC Dukla Jihlava: Škarek (Sáblík) – Půža, Říha, Dundáček, Bilčík, Kajínek, Kaláb – Jergl, F. Seman (A), Důras (A) – Diviš, Skořepa, Březina – Anděl, Zeman, Čachotský (C) – Protasenja, Hubáček, Jiránek.
    HC Most: Spěšný (Pinc) – Šefl, Hora, Walter, K. Černý, A. Rulík, Frolo – R. Veselý, Divíšek (C), Kubinčák (A) – Jícha, Alinč, Rod – Smolka, Havlíček, J. Doležal – Stříbrný, J. Šimeček, Dufek.

    Rozhodca: Obadal – Měkýš, Rampír

    Diváci: 1005