Pittsburgh – Nashville 4:2 (kon.) | Carolina – Philadelphia 5:1 (kon.) | NY Islanders – Washington 3:2 (kon.)
NY Rangers – Columbus 4:6 (kon.) | Detroit – NJ Devils 3:4 (kon.) | Tampa Bay – Boston 3:4 (kon.)
Montreal – Buffalo 5:2 (kon.) | Florida – Ottawa 6:5 (kon.) | St. Louis – Winnipeg 3:5 (kon.)
Dallas – Toronto 6:3 (kon.) | Edmonton – Minnesota 2:5 (kon.) | Arizona – LA Kings 2:3 (kon.)
Anaheim – Colorado 5:1 (kon.) | San Jose – Chicago 3:1 (kon.)
koniec
Carolina Hurricanes
5:1 (2:0, 2:0, 1:1)
Philadelphia Flyers
cz Streda 01.02.2017, 01:00 • PNC Arena, Raleigh • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    50:27 Brayden SCHENN - 5:1
     
    50:27
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Shayne Gostisbehere roztáhl hru krásnou přihrávkou z levého křídla do doprava, kde v kruhu pro vhazování BRAYDEN SCHENN napřáhl ke tvrdé střele s příklepem a bez přípravy zamířil k přední tyči. Flyers využili první přesilovou hru a vstřelili alespoň čestný úspěch! Asistence: Shayne Gostisbehere a Jakub Voráček.
    45:10 Justin FAULK - 5:0
     
    45:10
    Carolina právě vstřelila branku!
    JUSTIN FAULK na pravém křídle napřáhl ke krásné střele zápěstím, která z prostoru mezi kruhem pro vhazování a modrou čárou zamířila nad levým betonem Stevea Masona ke vzdálenější levé tyči. Hurricanes využili přesilovou hru 5 na 3 a vedou 5:0! Asistence: Sebastian Aho a Teuvo Teräväinen.
    38:05 Sebastian AHO - 4:0
     
    38:05
    Carolina právě vstřelila branku!
    SEBASTIAN AHO v přesilové hře nádhernou střelou zápěstím z levého kruhu pro vhazování zamířil přesně do vzdálenějšího pravého horního rohu brány a po 15. gólu v letošní sezóně NHL zkompletoval k radosti PNC Areny hattrick! Asistence: Elias Lindholm a Teuvo Teräväinen.
    36:28 Jeff SKINNER - 3:0
     
    36:28
    Carolina právě vstřelila branku!
    Carolina si po zakázaném uvolnění vzala oddechový čas a JEFF SKINNER se vzápětí řítil do samostatného úniku, který sice neproměnil, Lee Stempniak ho ale přihrávkou zpoza brány našel v blízkosti levé tyče a útočník Hurricanes už se nemýlil, když parádní střelou zápěstím zamířil pod lapačkou Steva Masona ke vzdálenější pravé tyči. Carolina vstřelila třetí gól v řadě a vede již 3:0! Asistence: Lee Stempniak a Ron Hainsey.
    16:37 Sebastian AHO - 2:0
     
    16:37
    Carolina právě vstřelila branku!
    Elias Lindholm oplatil SEBASTIANOVI AHOVI nádhernou přihrávku po předchozí obrovské šanci, když ho krásným diagonálním pasem z levého křídla našel v pravém kruhu pro vhazování a puk se po jeho tvrdé střele bez přípravy odrazil od vyrážečky Steva Masona k pravé tyči. Carolina prožívá fantastický vstup do utkání a vede už 2:0! Asistence: Elias Lindholm.
    07:11 Sebastian AHO - 1:0
     
    07:11
    Carolina právě vstřelila branku!
    Jordan Staal na pravém křídle vybojoval puk a poté před bránou krásnou krátkou přihrávkou našel najíždějícího SEBASTIANA AHA, který si v rychlosti hodil puk z bekhendu na forhend a zamířil k levé tyči – 1:0! Asistence: Jordan Staal.

    Tomáš Reiner

    Góly a asistencie: 8. Aho (J. Staal), 17. Aho (E. Lindholm), 37. Skinner (Stempniak, Hainsey), 39. Aho (E. Lindholm, Teräväinen), 46. Faulk (Aho, Teräväinen) – 51. B. Schenn (Gostisbehere, Voráček)


    Carolina Hurricanes: C. Ward (Läck) – Slavin, Pesce, Hainsey, Faulk (A), Hanifin, Dahlbeck – Skinner, D. Ryan, Stempniak – B. McGinn, V. Rask (A), Teräväinen – Aho, J. Staal (A), E. Lindholm – Nordström, McClement, Stålberg.
    Philadelphia Flyers: S. Mason (Neuvirth) – Provorov, MacDonald, Streit (A), Gudas, Manning, Gostisbehere – Raffl, Giroux (C), Voráček – Konecny, B. Schenn, Simmonds (A) – Cousins, Couturier, Read – VandeVelde, Bellemare, Ljubimov.

    Rozhodca: Jean Hebert, Kevin Pollock. Čároví: Devin Berg, Tim Nowak

    Diváci: 13577