Novgorod – S.Moskva 5:1 (kon.) | Helsinki – Dinamo Minsk 0:3 (kon.)
koniec
HC Torpedo Nižnij Novgorod
5:1 (1:1, 1:0, 3:0)
Spartak Moskva
cz Pondelok 30.01.2017, 17:00 • Nagorny Arena • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    49:43 Jevgenij MOZER - 5:1
     
    49:43
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Spartak inkasuje popáté a o osudu střetnutí je definitivně rozhodnuto! Stanislav Jegoršev od levého mantinelu poslal střílenou přihrávku před bránu, kde JEVGENIJ MOZEROVI stačilo pouze nastavit čepel hole a puk usměrnit za nebohého Svenssona. Asistence: Stanislav Jegoršev a John Norman.
    45:43 Arťom ALJAJEV - 4:1
     
    45:43
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Je zde čtvrtý gól Torpeda, které se výrazně přiblížilo vítězství v dnešním duelu! Alexandr Frolov si narazil s ARŤOMEM ALJAJEVEM, jenž se s ničím nepáral a nádhernou střelou od modré čáry vymetl horní roh Svenssonovy svatyně. Hostující brankář na tuto rýnu reagoval pozdě a poté se jen bezmocně ohlédl za svá záda. Asistence: Alexandr Frolov.
    40:29 Arťom ALJAJEV - 3:1
     
    40:29
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Novgorod bleskově využívá přesilovou hru a odskakuje do dvoubrankového vedení! Kaspars Daugavinš vyhrál buly pro svůj tým, kotouč poté Alexandr Frolov posunul na modrou čáru na ARŤOMA ALJAJEVA, který střelou z první prostřelil Svenssona v bráně Spartaku. Asistence: Alexandr Frolov, Kaspars Daugavinš.
    26:50 Nikolaj ŽERDĚV - 2:1
     
    26:50
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Novgorod přidává druhý gól a podruhé v utkání se ujímá vedení! Po nahrávce Kirilla Rasskazova se puku ujal NIKOLAJ ŽERDĚV, který s pukem obkroužil půl útočné třetiny a poté ranou z mezikruží rozradostnil domácí příznivce podruhé. Asistence: Kirill Rasskazov.
    12:45 Konstantin GLAZAČEV - 1:1
     
    12:45
    Spartak právě vstřelil branku!
    Netrvalo dlouho a máme opět nerozhodný stav! Od pravého mantinelu vyslal krásnou přihrávku do mezikruží Lukáš Radil, který svým pasem našel osamoceného KONSTANTINA GLAZAČEVA, jenž střelou bez přípravy překonává Proskurjakova. Asistence: Lukáš Radil.
    11:33 Nikolaj ŽERDĚV - 1:0
     
    11:33
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Po polovině první části se domácí ujímají vedení! Skvělou práci odvedl Jevgenij Gračjov, který se s kotoučem dostal zpoza brány až do prostoru mezi kruhy, odkud vypálil na Svenssona. Po jeho střele se však puk odrazil k NIKOLAJI ŽERDĚVOVI a ten už neměl problém doklepnout puk do poloodkryté brány. Asistence: Jevgenij Gračjov.

    Radomír Fukala

    Góly a asistencie: 12. Žerdev (Gračov), 27. Žerdev (Rasskazov), 41. Aliajev (Frolov, Daugavinš), 46. Aliajev (Frolov), 50. Mozer (Jegoršev, Norman) – 13. Glazačev (Radil)


    HC Torpedo Nižnij Novgorod: Proskuriakov (Biriukov) – Želdakov, Jegoršev, Barancev, M. Osipov, Šulenin, Aliajev, Višnevskij, Radionyčev – Gračov, A. Potapov, V. Kuľomin – Frolov, Siomin, Daugavinš – Rasskazov, Ashton, Žerdev – Norman, Mozer.
    Spartak Moskva: Svensson (50. Truškov) – Provolnev, Gilroy, Kalinin, Dyblenko, Bondarev, Sergijenko, V. Sorokin, Kljauzov – Radil, Stoa, Glazačev – Mirnov, V. Berdnikov, Leščenko – Šmeľov, Vasiliev, M. Potapov – Pavljukov, Stapleton, Lee.

    Rozhodca: Olenin, Fraňo – Lazarev, Šichanov