Znojmo – Villach 4:2 (kon.)
koniec
HC LERAM Orli Znojmo
4:2 (0:0, 3:1, 1:1)
EC Villach SV
cz Nedeľa 29.01.2017, 17:30 • Nevoga aréna • bet-at-home ICE Hockey League
Predzápasové kurzy
Partner:
    52:00 Da COSTA - 4:2
     
    52:00
    Orli právě vstřelili branku!
    Perfektní! Přečíslení dva na jednoho vyřešil Podešva přihrávkou na TEDDYHO DA COSTU, který lehce naznačil střelu a poté stáhl kotouč do bekhendu a poslal jej do sítě za bezmocného Herzoga. Asistence: Martin Podešva.
    48:09 HUNTER - 3:2
     
    48:09
    Villach právě vstřelil branku!
    To je smůla. Villach předvedl pořádný důraz před brankou a kapitán mužstva ERIC HUNTER protlačil kotouč za Schwarzova záda. Asistence: Samuel Labrecque, Dustin Johner.
    39:17 LABRECQUE - 3:1
     
    39:17
    Villach právě vstřelil branku!
    Ale pozor, hosté snižují. Nageler našel z rohu v mezikruží SAMUELA LABRECQUA, který poslal puk tvrdě pod horní tyč. Asistence: Daniel Nageler.
    38:23 BARTOŠ - 3:0
     
    38:23
    Orli právě vstřelili branku!
    Krásný gól! Znojmo vymíchalo soupeřovu obranu, kdy fanoušci viděli rychlý křižný pas Da Costy na druhou stranu Yellow Hornovi, který bleskurychle poslal puk před bránu DAVIDU BARTOŠOVI, pro něhož nebyl problém zasunout kotouč do sítě. Asistence: Teddy Da Costa, Colton Yellow Horn.
    25:58 PODEŠVA - 2:0
     
    25:58
    Orli právě vstřelili branku!
    Hokejová nádhera! Vodný přenechal na modré Da Costy, který fantastickým pasem našel rozjetého MARTINA PODEŠVU, jenž blafákem nedal Herzogovi žádnou šanci. Asistence: Teddy Da Costa, Michal Vodný.
    24:12 STEHLÍK - 1:0
     
    24:12
    Orli právě vstřelili branku!
    Konečně! Dlouho to vypadalo, že tato početní výhoda gólem neskončí, pak ale Vodný vymyslel parádní přihrávku na JAKUBA STEHLÍKA, který z mezikruží nekompromisně propálil doposud neoblomného gólmana. Asistence: Michal Vodný.

    Tomáš Teplý

    Góly a asistencie: 25. Stehlík (Vodný), 26. Podešva (Da Costa, Vodný), 39. Bartoš (Yellow Horn, Da Costa), 52. Da Costa (Podešva) – 40. Labrecque (Nageler), 49. Hunter (Labrecque, Johner)


    HC LERAM Orli Znojmo: Schwarz (Nechvátal) – Šulák, Stehlík, Lakos, McMonagle, Lattner, Biro, Kadeřávek – Csamango, Bartoš, Yellow Horn – Beroun, Pucher, Wronka – Vodný, Da Costa, Podešva – Špaček, Šeda, Hughesman.
    EC Villach SV: Herzog (Swette) – Wehrs, Schlacher, Labrecque, Mühlstein, Bacher, Kreuter – Urbas, Locke, Verlič – Leiler, Hunter, Johner – Latendresse, McGrath, Petrik – Kromp, Platzer, Nageler.

    Rozhodca: Kincses, M. Nikolić – Seewald, Soos

    Diváci: 2766