Vladivostok – HC Slovan sk 2:1 (kon.) | Red Star Kunlun – Záhreb 5:0 (kon.) | Dinamo Minsk – Barys 2:1 (kon.)
Helsinki – Jugra Chanty-Mansijsk 6:5 (kon.) | Riga – Jekaterinburg 4:3 (po pr.)
koniec
Admiral Vladivostok
2:1 (2:0, 0:1, 0:0)
HC Slovan Bratislava
Sobota 28.01.2017, 08:00 • Fetisov Arena, Vladivostok • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    21:09 Andrej Šťastný - 2:1
     
    21:09
    Slovan Bratislava dal gól!
    Výborný nástup do tretiny v podaní Slovana, bojoval o puk za bránkou domácich, bojoval, Chipchura puk potiahol na ľavý kruh, vrátil ho za bránku Jegličovi, ktorý pohotovo prihral medzi kruhy a ANDREJ ŠŤASTNÝ vyliečil Bobkova v bránke domácich. Asistencie: Žiga Jeglič a Kyle Chipchura.
    15:41 Dmitrij Sajustov - 2:0
     
    15:41
    Vladivostok dal gól!
    Domáci pri chuti, puk od modrej vypálil Gavrilenko, Brust puk vyrazil a pohotovo v dorážke z ľavého kruhu puk do odkrytej časti bránky poslal DMITRIJ SAJUSTOV. Asistencie: Ivan Gavrilenko a Michail Fisenko.
    15:15 Andrej Sigariov - 1:0
     
    15:15
    Vladivostok dal gól!
    Admiral založil ukážkovú brejkovú akciu, puk si v stredom pásme po peknej prihrávke na pravej strane prevzal na palicu ANDREJ SIGARIOV, ktorý nakorčuľoval na pravý kruh a švihom prestrelil Brusta v bránke belasých. Asistencia: James Wright.

    Vladimír Korduliak

    Góly a asistencie: 16. Sigarjov (Wright), 16. Sajustov (Gavrilenko, Fisenko) – 22. Šťastný (Jeglič, Chipchura)


    Admiral Vladivostok: Bobkov (Serebriakov) – Blum (A), Bartulis (C), Morrisonn, Volčenkov (A), A. Zemčonok, Gavrilenko, Kurašov, Sigariov – Fisenko, Sajustov, Sabolič – Wright, Krasnoslobodcev, Gorškov – Kazakov, Makarenko, D. Žafiarov – Barbašov, Alexejev, M. Plotnikov
    HC Slovan Bratislava: Brust (Pogge) – Sersen (C), Kundrátek, Plastino, Švarný (A), Starosta, Luža, Bačík, Rosandič – Chipchura, Taffe (A), Cheechoo – Musatov, Jeglič, Šťastný – Skalický, Vopelka, Lušňák – Pätoprstý, Šiška, Petráš

    Rozhodca: Kulakov, Fatejev – Nesterov, Černyšov

    Diváci: 5.841