GA Eagles – Utrecht 0:1 (kon.) | Heracles – Eindhoven 1:2 (kon.) | Kerkrade – Excelsior 4:0 (kon.)
koniec
Go Ahead Eagles
0:1 (0:1)
FC Utrecht
cz Sobota 28.01.2017, 18:30 • De Adelaarshorst, Deventer • Holandská Eredivisie • 20. kolo
Predzápasové kurzy
     
    87
    Pátá žlutá karta pro Utrecht! Za svůj nedovolený obranný zákrok nyní žluté napomenutí vidí také Sebastien Haller.
    63. Červená karta
     
    63
    Neskutečná hloupost v podání faulovaného Maatsena! Poté, co byl Maatsen faulován, útočník Eagles neudržel své nervy na uzdě, podkopl na oplátku nohy Van der Maarelovi a ještě se do něj fyzicky pustil. Hlavní rozhodčí bez váhání ukazuje Maatsenovi červenou kartu!
     
    62
    Van der Maarel nyní musel na pravém křídle sáhnout za záchranou brzdu v podobě skluzu na rozběhnutého Maatsena, který si několika hlavičkami předhodil míč do běhu. Za tento zákrok vidí obránce Utrechtu žlutou kartou.
     
    53
    Žlutá karta za simulování! Kerk si v pokutovém území naskočil na centrovaný míč, následně byl sice Fischerem lehce držen za dres, avšak Kerk velmi okatě padl k zemi. Špatný herecký výkon a žlutá karta pro Kerka.
     
    48
    Troupee si poradil s pronikajícím Crowleyem jen za cenu faulu, daruje tak soupeři možnost přímého kopu a navíc ještě vidí žlutou kartu.
     
    45
    A následně vidí žlutou kartu rovněž hráč domácích, konkrétně se jedná o levého obránce Achenteha, který se ihned vrhl po Ludwigovi a zřejmě měl i nějaké připomínky na hlavního rozhodčí.
     
    44
    První žlutá karta zápasu! Konkrétně jí vidí hráč s číslem 11, tedy Andreas Ludwig, jenž naprosto nesmyslně zajel u postranní čáry do protihráče zpracovávajícího si vhozený balón.

    Petr Hluchý

    Góly: 31. Schenk (vla.)

    Karty:   45. Achenteh (EAG) – 44. Ludwig (UTR), 48. Troupee (UTR), 53. Kerk (UTR), 62. van der Maarel (UTR), 87. Haller (UTR)   63. Maatsen (EAG)


    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 1:2. Střely mimo: 3:3. Rohy: 4:4. Ofsajdy: 2:3. Fauly: 12:12.
    Go Ahead Eagles: Zwarthoed – Groenbast, Fischer, Schenk, Achenteh – Locigno, Chirivella, Ritzmaier – Antonia, Manu (46. Maatsen), Crowley (69. Wolters).
    Náhradníci: Cummins – Wolters, Hendriks, Nieveld, Maatsen, Suk, Duits, Lambooij.

    FC Utrecht: Jensen – Troupee, van der Maarel, Leeuwin, van der Meer – S. Amrabat, Brama, Ludwig – Joosten (58. Ayoub), Kerk (73. R. Živković), Haller.
    Náhradníci: Nijhuis – R. Živković, Barazite, Ayoub, Hardeveld, Koch, Klaiber, Labyad, D. Rosheuvel.