Villarreal – Granada 2:0 (kon.) | Alavés – Atlético Madrid 0:0 (kon.) | Eibar – La Coruña 3:1 (kon.)
Leganés – Vigo 0:2 (kon.)
koniec
Deportivo Alavés
0:0 (0:0)
Atlético Madrid
Sobota 28.01.2017, 16:15 • Mendizorrotza Stadium, Alaves • Španielska LaLiga • 20. kolo
Predzápasové kurzy
     
    90+3
    V samotnom závere ešte vidíme žlté karty na oboch stranách. Potrestanými hráčmi sú domáci Manuel García a hosťujúci stopér Diego Godín.
    88. Theo Hernández (DAL)
     
    88
    Domáci mohli rozhodnúť o osude dnešného zápasu. Theo Hernández sa prehnal cez ľavú stranu do šestnástky súpera, ale jeho zakončenie vyráža na rohový kop brankár Moyà.
     
    84
    Posledné striedanie v dnešnom zápase. Na lavičku náhradníkov smeruje Gaizka Toquero a na záverečné minúty prichádza Carlos Vigaray.
     
    82
    Ďalším potrestaným mužom v dnešnom zápase je domáci útočník Deyverson. Okrem toho sa hosťom naskytá šanca skórovať zo štandardnej situácie.
    78. Nicolás Gaitán (ATM)
     
    78
    Obrovská šanca na strane hostí. Z ničoho nič sa dostal do samostatného úniku Nicolás Gaitán, ale nedokázal obísť brankára Fernanda Pacheca. Hostia nehrajú príliš dobre, no tento moment im mohol zaistiť tri body.
     
    77
    Pomerne prekvapujúco domáci tréner sťahuje zo zápasu výborne hrajúceho Víctora Camarasu. Toho na záverečnú minútu nahradzuje Christian Santos.
    68. Edgar Méndez (DAL)
     
    68
    Striedajúci Edgar Méndez dostal až priveľa času a priestoru od obrancov hostí. Napokon vystrelil spoza šestnástky, no jeho strelu končekmi prstov vyráža na rohový kop Miguel Ángel Moyà.
     
    65
    Ibai Gómez mal v dnešnom zápase dve nádejné šance na skórovanie, no teraz sa pre neho zápas končí. Na jeho miesto prichádza Edgar Méndez.
     
    62
    Posledné striedanie v podaní hosťujúceho mužstva. Na trávnik prichádza aj Fernando Torres, ktorý vymenil Yannicka Ferreiru-Carrasca.
     
    60
    Diego Simeone posiela na trávnik druhého čerstvého hráča. Je ním Ángel Correa, ktorý vymenil nevýrazného a zjavne frustrovaného Kévina Gameira.
     
    56
    Prvé striedanie v dnešnom zápase je realitou. Stefan Savić prichádza na hraciu plochu, keď nahradzuje zraneného Josého Giméneza.
     
    54
    Druhým potrestaným mužom v dnešnom dueli je Marcos Llorente. Ten totiž zozadu nepríjemne zasiahol Antoina Griezmanna.
    51. Víctor Camarasa (DAL)
     
    51
    Víctor Camarasa sa dostal do veľkej príležitosti. Presadil sa v osobnom súboji s krajným obrancom Josém Giménezom, no z dobrej pozície trafil len bočnú sieť brány súpera.
     
    45
    Hlavný rozhodca prvýkrát siaha do svojho vrecka. Deyverson bol faulovaný v strede poľa a žltou kartou je potrestaný José Giménez.
    30. Víctor Laguardia (DAL)
     
    30
    Obrovská šanca v podaní domáceho tímu. Priamy kop výborne zahral Theo Hernández a svojim pasom našiel Víctora Laguardiu. Ten trafil len brvno a následne z tesnej blízkosti prestrelil bránu Deyverson.
    8. Ibai Gómez (DAL)
     
    8
    Obrovská šanca na domácej strane. Po centri z pravej strany prepadla lopta na Ibaia Gómeza. Ten si loptu spracoval, technicky vystrelil, no skvelý zákrok predviedol Miguel Ángel Moyà.

    Miroslav Kováčik

    Góly:

    Karty:   54. M. Llorente (DAL), 82. Deyverson (DAL), 90+3. García (DAL) – 45. J. Giménez (ATM), 90+3. Godín (ATM)


    Držení míče: 60 % : 40 %.
    Střely na branku: 4:2. Střely mimo: 12:4. Rohy: 7:2. Ofsajdy: 2:2. Fauly: 19:18.
    Deportivo Alavés: Pacheco – Femenía, Feddal, Laguardia, Hernández – Camarasa (77. Santos), García, M. Llorente, I. Gómez (65. Méndez) – Toquero (84. Vigaray), Deyverson.
    Náhradníci: Ortolá – Alexis, Santos, D. Torres, Méndez, Vigaray, Katai.

    Atlético Madrid: Moyà – Vrsaljko, J. Giménez (56. Savić), Godín, Luís – Gaitán, Koke, Saúl, Ferreira-Carrasco (62. F. Torres) – Griezmann, Gameiro (60. Á. Correa).
    Náhradníci: Moreira – F. Torres, Á. Correa, Savić, Hernández, Torres Juanfran, Bare.

    Rozhodca: Daniel Ocón Arráiz