Togliatti – Omsk 3:1 (kon.) | Jaroslavľ – Čeljabinsk 1:3 (kon.) | Kazaň – Novosibirsk 1:2 (po pr.)
Nižnekamsk – Novokuzneck 3:2 (2:1 po s.n.) | Novgorod – CSKA Moskva 1:3 (kon.) | D. Moskva – Ufa 6:2 (kon.)
Viťaz – Metallurg Magnitogorsk 3:2 (kon.) | Soči – Čerepovec 2:1 (kon.) | S.Moskva – Petrohrad 1:2 (kon.)
koniec
Spartak Moskva
1:2 (0:0, 1:1, 0:1)
SKA Petrohrad
cz Streda 25.01.2017, 17:30 • Lužniki Arena • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Z mé strany je to vše! Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Pěkný zbytek dne! (19:48:10)
     
    Československá stopa v utkání

    Lukáš Radil (SPM) 0+0, 2 střely, čas na ledě 12:27
     
    Střely na branku: 15 – 30
     
    Je dobojováno! Petrohradu se nakonec podařilo otočit nepříznivý vývoj utkání na ledě Spartaku Moskva! Domácí celek se ve druhé třetině dostal do vedení zásluhou Vjačeslava Leščenka! Petrohrad však ještě do přestávky dokázal vyrovnat. V přesilové hře 5 na 3 se prosadil Vadim Šipačov.Rozhodující moment přišel ve 44. minutě. Ilja Kovalčuk si sjel před branku a pohotovou střelou rozhodl. Spartak se už poté nedostal do šancí a obrana Petrohradu dohrála duel bez problémů.
     
    Konec zápasu.
     
    59:43
    Hosté ale nepouštějí domácí celek do střeleckých pozic. Hráči v červených dresech se sice drží ve třetině, ale Jakovlev skvěle blokuje.
     
    59:10
    Spartak zkouší v závěru utkání štěstí bez brankáře!
     
    58:20
    Nikita Gusev si sjel na přihrávku mezi kruhy, parádně si zpracoval puk, jenže jeho pohotová střela těsně nad ledem prosvištěla kolem zadní tyče!
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    57:35
    Vadim Berdnikov se natlačil do útočného pásma, ale nesetkal se s podporou svých spoluhráčů. Petrohrad brání opravdu na výbornou.
     
    57:10
    Konstantin Glazačev neudržel puk v útočném pásmu, kotouč mu přeskočil přes hokejku a Spartak musí vyklidit třetinu.
     
    56:38
    Jevgenij Dadonov získal puk v obranném pásmu, čímž hodně vypomohl hostujícím obráncům. Zadáci Petrohradu nyní čekají na vystřídání svých spoluhráčů.
     
    56:10
    Jevgenij Ketov získal odražený puk ve středním pásmu. Hostující útočník ale nedokázal najít nikoho v bílém. Petrohradu to však stačí.
     
    55:32
    Konstantin Glazačev bojoval o puk u mantinelu. Domácí hokejista se ale proti přesile hráčů Petrohradu nedokázal prosadit.
     
    55:10
    Sergej Širokov spěchal do útočného pásma za dlouhým nahozením. Širokov sice prohrál souboj s obráncem, ale Spartak jen vyhodil puk na zakázané uvolnění.
     
    54:20
    Barabanov vybojoval puk v rohu útočného pásma, hledal Dacjuka, jenže druhý jmenovaný se přes dobře postavené obránce nedostal ke střele.
     
    53:40
    Arťom Zub vyvezl puk ven z obranného pásma. Zub poté kotouč nahodil po mantinelu do rohu útočného pásma.
     
    53:20
    Jevgenij Dadonov vlétl s kotoučem do útočného pásma. Hostující útočník si chystal puk ke střele, ale nakonec nestačil vypálit.
     
    52:40
    Vjačeslav Leščenko hledal dlouhou přihrávkou na modrou čáru Lukáše Radila. Český útočník si ale nepotykal se zpracováním a o puk přišel.
     
    52:15
    Koskinen si poradil s nahozením přes celé kluziště. Hostující brankář rychle vyklepal kotouč z výstroje a rozjel další akci hostů.
     
    51:32
    Alexandr Chochlačjov si vzal volný puk, projel přes celé kluziště do útočného pásma, kde se nedokázal zbavit obránce.
     
    51:15
    Spartak se až nyní dostal ke kotouči. Domácí hokejisté se drali do útočného pásma, ale Zub vyhrál souboj v rohu kluziště.
     
    50:40
    Hostující brankář si připsal dobrý zásah proti střele od modré čáry. Koskinen schoval puk v lapačce. Vhazuje se po jeho pravé ruce.
     
    50:19
    Dinar Chafizullin dojel odražený puk do středního pásma, zavezl jej za branku Petrohradu, kde uklidnil hru. Hosté nenechávají soupeře kombinovat.
     
    49:50
    Gusev vyhrál vhazování v útočném pásmu, přiklepl kotouč Dadonovovi, jež okamžitě pálil, ale obrana přizvedla puk do ochranné sítě.
     
    49:12
    Dadonov dostal přihrávku do samostatného úniku, zkusil štěstí střelou na zadní tyč, ale puk proskákal vedle branky!
     
    48:20
    Mikko Koskinen se s pukem prosmýkl do útočného pásma, zbavil se obránce, ale nakonec nestačil přihrát volnému Kovalčukovi.
     
    48:02
    Petrohradu se nyní nepovedla rozehrávka. Širokov se nenatáhl po prudké přihrávce na modrou čáru a kotouč končí na zakázaném uvolnění.
     
    47:43
    Nikolaj Prochorkin nahodil puk od modré čáry. Jeho pobídku ještě tečoval Dinar Chafizullin a Svenssom musel předvést krásný zákrok lapačkou!
     
    47:10
    Barabanov dojel vyhozený puk do středního pásma, vyměnil si kotouč se Zubem a okamžitě rozjeli další útočnou akci hostujícího celku.
     
    46:14
    Gusev vypálil ihned po vyhraném vhazování v útočném pásmu. Hostující hráč prověřil Svenssonovu pozornost, ale domácí brankář vytěsnil ránu betonem.
     
    46:01
    Markus Svensson raději přikryl nahození ze středního pásma. Domácí brankář nechtěl riskovat chybu. Vhazovat se bude po jeho levici.
     
    45:32
    Ryan Stoa bojoval o puk v rohu útočného pásma. Domácí útočník svedl souboj se Zubem, který se ale nenechal obehrát.
     
    45:12
    Na druhé straně pálil z dobré pozice Vojnov. Hostující hráč však trefil hokejku jednoho z domácích hráčů, od které se puk odrazil do ochranné sítě.
     
    44:50
    Roman Rukavišnikov pohlídal nahození do obranného pásma Petrohradu. Hostující obránce krásnou zadovkou oklamal Glazačeva a rozehrál.
     
    44:15
    Svensson vyrazil ven z branky a u zadního mantinelu zastavil prudké nahození. Spartak najednou musí změnit systém hry. Domácí musejí dotahovat.
    43:14 Ilja KOVALČUK - 1:2
     
    43:14
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Petrohrad otáčí vývoj dnešního utkání! Barabanov vyhrál souboj za brankou Spartaku, rychle se otočil a přihrál puk na ILJU KOVALČUKA, který procedil puk za brankovou čáru! Asistence: Alexandr Barabanov, Pavel Dacjuk.
     
    43:05
    Lukáš Radil vymyslel v rohu kluziště přihrávku před branku Petrohradu. Po kotouči se natahoval Ryan Stoa, ale puk končí mimo tři tyče.
     
    42:31
    Od modré čáry střílel Vojnov, nicméně do jeho pokusu se postavil jeden z obránců, který tvrdou ránu obětavým zákrokem zablokoval.
     
    42:02
    Zub dojel nahozený puk do obranného pásma Petrohradu. Hostující obránce nikam nespěchá a čeká, až jeho kolegové vystřídají.
     
    41:30
    Ryan Stoa rozjel další akci Spartaku Moskva po pravé straně hrací plochy. Domácí hokejista ale prudkou přihrávkou nenašel spoluhráče.
     
    41:10
    Vadim Šipačov protečoval kotouč do útočného pásma. Za odraženým pukem se ale nedostal nikdo z hokejistů v bílém.
     
    40:35
    Petrohrad už je ale znovu u puku. Hosté se derou do útočného pásma, ale obrana Spartaku dnes podává nadstandardní výkon.
     
    40:10
    Do závěrečné třetiny vstoupili lépe hokejisté Petrohradu. Hosté se ihned vydali do útoku, jenže Jakovlevovo nahození zastavili obránci.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Střely na branku: 11 – 21
     
    Prostřední část hry končí! I ve druhé třetině se hrál hodně svižný hokej. Domácí Spartak nenechával soupeři prostor ke střelbě. Spartaku se ve 28. minutě podařilo otevřít skóre. Přečíslení 2 na 1 zakončil brankou Vjačeslav Leščenko ! Petrohrad poté hrál dlouhou přesilovku 5 na 3, ve které pěknou střelou vyrovnal Vadim Šipačov. Ve zbytku periody už Spartak favorita do šancí nepustil a před závěrečným dějství drží nadějné skóre.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    39:30
    Domácí fanoušci si užívají závěr prostřední části. Hokejisté Spartaku pracují opravdu skvěle a hráči Petrohradu se pouze zbavují kotoučů.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny!
     
    38:50
    Domácí v plném počtu.
     
    38:25
    Gusev projel středem ledové plochy do útočného pásma. Hostující útočník se však špatně zorientoval a riskantní přihrávkou odevzdal puk soupeři.
     
    37:35
    Petrohradu se v této dlouhé přesilovce vůbec nedaří. Hosté se stále ne a ne usadit v útočném pásmu. Další nahození vyrazil Svensson.
     
    37:10
    Vojnov poslal puk po mantinelu do rohu útočného pásma, kde však číhal Vasiljev, který bez váhání vyhodil puk přes všechny čáry.
     
    36:25
    Spartak se teď brání opravdu dobře. Domácí znovu poslali puk přes všechny čáry. Favorit dnešního souboje musí začít nanovo.
     
    36:00
    Jednomu z bránících hráčů Spartaku se nyní podařilo vypíchnout kotouč ven z obranného pásma až za branku Petrohradu.
     
    35:24
    Vadim Šipačov přiklepl kotouč Kovalčukovi, který se okamžitě odhodlal ke střele. Jeho pokus domácí brankář schoval mezi betony.
     
    35:12
    Hosté ale nyní pokračují v klasické přesilovce 5 na 4. Petrohrad se však nemůže usadit v útočném pásmu, Spartak se dobře brání.
    34:05 Vadim ŠIPAČOV - 1:1
     
    34:05
    Petrohrad právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Petrohrad využívá přesilovku 5 na 3! Hosté rozjeli kombinaci v útočném pásmu. Jevgenij Dadonov našel pěknou přihrávkou nepokrytého VADIMA ŠIPAČOVA, který z první překonal Svenssona! Asistence: Jevgenij Dadonov.
     
    33:50
    Vyloučení v týmu Spartak Moskva (Vadim Berdnikov – 5 min., sekání + 10 min. osobní trest, nesportovní chování).
     
    33:28
    Petrohrad si zahraje přesilovou hru! Sorokin dostává dvě minuty za vražení na hrazení.
     
    33:25
    Gusev si sjel před branku Spartaku, kam mířila přihrávka z rohu kluziště, jenže před číhajícím hokejistou Petrohradu odehrál Svensson puk hokejkou.
     
    33:10
    Vojnov byl jako první u nahození do obranného pásma hostů. Obránce Petrohradu se ujal role dirigenta, ale jeho přihrávka byla nepřesná.
     
    32:30
    Svensson jen kontroloval střelecký pokus z úctyhodné vzdálenosti. Domácí brankář vytěsnil puk vyrážečkou do bezpečí.
     
    32:10
    Širokov nahodil puk od modré čáry. Svensson měl dobře zakrytý výhled, nicméně nikomu v bílém dresu se nepodařilo kotouč tečovat.
    O víkendu proběhlo v Ufě utkání hvězd!

    @khl má za sebou utkání hvězd. #CCM #SuperTacks

    Fotka zveřejněná uživatelem CCM Hockey Czech Republic (@ccmhockeyczechrepublic),


     
    31:20
    Koskinen vyrazil ven z branky. Hostující brankář u zadního mantinelu zastavil prudké nahození a založil akci Petrohradu.
     
    31:00
    Svensson si připsal další důležitý zákrok. Domácí brankář vyrazil proti Vojnovovi a nadvakrát přikryl kotouč lapačkou!
     
    30:26
    Radil si protáhl pobyt na ledě. Domácí útočník se pokusil o efektní kličku, nicméně zadáci Petrohradu byli připravení a Jakovlev získal puk.
     
    30:10
    Lukáš Radil uspěl v souboji v obranném pásmu. Český útočník okamžitě založil atak Spartaku, ale domácí hráči se nerozuměli.
     
    29:30
    Mohlo být vyrovnáno! Alexandr Chochlačjov se před Svenssonem prodral k přihrávce z rohu kluziště, ale trefil jen beton domácího brankáře!
     
    29:24
    Trenér Spartaku si vyžádal oddechový čas!
     
    29:10
    Petrohrad se zatím trápí. Spartak hraje v obraně opravdu výborně a nenechává favoritovi prostor k zakončování.
     
    28:32
    Sergej Širokov napadal rozehrávku Spartaku v rohu útočného pásma. Širokov se pustil do souboje, ale kotouč nakonec nevydoloval.
     
    28:10
    Jakovlev se navíc dostal do problémů v obranném pásmu. Hostující obránce musel zrychlit před napadajícím soupeřem.
    27:29 Vjačeslav LEŠČENKO - 1:0
     
    27:29
    Spartak právě vstřelil branku!
    Spartak se ujímá vedení! Domácí celek parádně sehrál přečíslení dva na jednoho! Igor Mirnov bekhendem přihrál puk před branku a VJAČESLAV LEŠČENKO si pěknou kličkou vychutnal Koskinena! Asistence: Igor Mirnov, Vadim Berdnikov.
     
    27:10
    Pavel Dacjuk rozjel akci Petrohradu po levém křídle. Hostující útočník ale nahozením do útočného pásma nenašel nikoho v bílém dresu.
     
    26:27
    Svensson zastavil nepříjemné nahození ze středního pásma. Domácí brankář se navíc rozhodl pro přerušení hry před napadajícím Šipačovem.
     
    26:15
    Sergej Širokov se pustil do souboje v rohu útočného pásma. Hostující útočník napadal obránce Spartaku, nicméně kotouč nezískal.
     
    25:19
    Vjačeslav Leščenko se prosmýkl kolem soupeře ve středním pásmu, na modré čáře si přichystal puk, nicméně jeho ránu zápěstím Koskinen kryl.
     
    25:02
    Vjačeslav Leščenko se krásně otočil na modré čáře, ale nemohl pokračovat v akci, jelikož se ocitl v ofsajdu. Vhazuje se ve středním pásmu.
     
    24:27
    Koskinen pouze kontroloval nahození od modré čáry, které přizvedl jeden z hostujících obránců Odražený puk prosvištěl nad brankou.
     
    24:12
    Pavel Dacjuk si zbytečně zkomplikoval život v obranném pásmu. Hvězda Petrohradu ztratila balanc při těžkém manévru, ale Radil nakonec nedokázal zakončit.
     
    23:45
    Vojnov vybojoval puk v rohu obranného pásma, ujel napadajícímu soupeři a rozjel další akci Petrohradu. Stále se pokračuje bez přerušení.
     
    23:10
    Petrohrad se vydal překvapit soupeře přihrávkou na modrou čáru. Dlouhou pobídku si zpracoval Ilja Kablukov, ale sám nedokázal ohrozit domácí klec.
     
    22:40
    Vjačeslav Vojnov napřáhl od modré čáry, jenže místo střely nakonec vyslal zajímavou přihrávku. Obrana Spartaku akci znovu ustála.
     
    22:15
    Pokračuje se ve svižném tempu. Rozhodčí od začátku druhé třetiny nemusel přerušovat hru. Domácí hráči čekají na dostřídání.
     
    21:36
    Gusev prověřil Svenssona krásnou střelou zápěstím, kterou domácí brankář vyrazil jen před sebe, ale dotírající Dadonov puk do branky nedostal!
     
    21:10
    Lukáš Radil se natahoval po žabičce před branku. Domácí útočník ale přes velkou snahu na puk nedosáhl a Petrohrad se ubránil.
     
    20:39
    Pavel Dacjuk objel branku domácího celku, prudkou přihrávkou mezi kruhy hledal spoluhráče, ale obrana pobídku zablokovala.
     
    20:10
    Domácí hokejisté uspěli na úvodním vhazování druhé třetiny. Spartak se ihned vydal do útoku, ale Radil neuspěl v souboji u mantinelu.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    Střely na branku: 6 – 10
     
    První třetina je minulostí! Úvodní dvacetiminutovka nabídla divákům svižný hokej. Petrohrad byl aktivnějším celkem, ale hvězdy hostujícího celku se zatím nedokázaly prosadit. Markus Svensson zatím chytá s jistotou. Na druhé straně se v obrovské šanci ocitl Leščenko, ale po jeho střílené přihrávce se puk za brankovou čáru nedostal. Po dvaceti minutách je stav neměnný 0:0.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    19:20
    Pavel Dacjuk si vybruslil zpoza branky a vyslal prudkou střelu do horního rohu. Hostující útočník ale z dobré pozice minul branku.
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny!
     
    18:20
    Jegor Rykov uklidnil hru Petrohradu. Hostující obránce počkal s rozehrávkou zpoza branky. Hosté střídají, čerstvé síly posílá na led i domácí lodivod.
     
    18:10
    Dinar Chafizullin nedal napadajícímu útočníkovi šanci v rohu útočného pásma. Hostující obránce si puk převzal a vyvezl jej do bezpečí.
     
    17:22
    Matthew Gilroy si znovu sjel na pěknou přihrávku mezi kruhy. Tentokrát se domácí střelec dostal k lepšímu zakončení, ale ani napodruhé netrefil zařízení.
     
    17:05
    Alexandr Vasiljev naháněl puk za brankou Petrohradu. Domácí hokejista dokonce přihrál mezi kruhy, jenže Gilroy z těžké pozice minul branku.
     
    16:25
    Pavel Dacjuk motal hlavy domácím zadákům. Bývalý hokejista Detroitu se krásnou obrátkou zbavil obránce, ale přihrávkou před branku nenašel spoluhráče.
     
    16:02
    Postavení mimo hru také na straně Petrohradu. Ilja Kovalčuk posunul puk do útočného pásma, ale Dacjuk byl o něco rychlejší.
     
    15:36
    Vjačeslav Vojnov nahodil puk od modré čáry. Hostující hokejista vyslal svižnou ránu, jenže jeho pokus prolétl kolem vzdálenější tyče.
     
    15:00
    Koskinen raději přikryl nahozený puk před dotírajícím hokejistou Spartaku. Vhazovat se bude po jeho levé ruce.
     
    14:26
    Jevgenij Ketov chtěl prudkou přihrávkou do útočného pásma překvapit hostující obranu, nicméně Ketovova pobídka nenašla nikoho v bílém.
     
    14:05
    Dinar Chafizullin si prodloužil pobyt na ledové ploše. Hostující zadák si převzal puk za brankou a bez váhání jej poslal ven z obranného pásma.
     
    13:29
    Maxim Potapov spěchal za nahozením do útočného pásma. Zub byl ale rychlejší, vybojoval kotouč a dokonce si troufl na efektní kličku.
     
    13:03
    Vasiljev neudržel brusli na modré čáře a přejel do útočného pásma příliš brzy. Po odpískaném ofsajdu se hra stěhuje do středního pásma.
     
    12:21
    Chochljačov se dral za prudkou přihrávkou do útočného pásma, ale nevšiml si dobře postaveného obránce a pořádně si natloukl.
     
    12:05
    Alexandr Barabanov sprintoval do útočného pásma za prudkou pobídkou na pravé křídlo. Hostující hráč se po puku nenatáhl a kotouč končí na zakázaném uvolnění.
     
    11:25
    Alexandr Vasiljev krásnou přihrávkou do jízdy vyslal do útoku jednoho ze spoluhráčů, ale Jakovlev si splnil své defenzivní povinnosti.
     
    11:10
    Vjačeslav Leščenko vymyslel zajímavou pobídku před branku. Před Koskinenem vznikla mela, jenže nikdo v červeném nedopravil puk za čáru!
     
    10:35
    Ilja Pavljukov rozehrál puk od mantinelu za domácí branku. Spartak se zatím nežene do útoku, což se příznivcům celku z hlavního města nelíbí.
     
    10:05
    Šipačov nabil na modrou čáru Zubovi, který pohotově vystřelil, nicméně jeho dělovku po ledě dokázal Svensson bez problémů vykopnout.
     
    09:39
    Po dlouhé době musel zasahovat také Koskinen. Hostující brankář si poradil s prudkým nahozením z ostrého úhlu. Vhazuje se po jeho levici.
     
    09:19
    Na Kovalčukovu pobídku si sjel Kirilov, který se hnal před branku Spartaku, ale jeho bekhendové zakončení bylo nepřesné.
     
    08:45
    Ilja Kovalčuk prosvištěl do útočného pásma, kde se krásnou kličkou zbavil obránce, jenže už neměl síly na zakončení a musel přihrát.
     
    08:20
    Vladislav Provolněv si klepl o přihrávku do středního pásma. Hokejista Spartaku si však netroufl na individuální průnik a raději uklidnil hru.
     
    07:45
    Vjačeslav Leščenko znovu vybojoval kotouč pro domácí barvy. Spartak zatím dobře blokuje střely soupeře od modré čáry a Svensson nemusel hasit vážné nebezpečí.
     
    07:15
    Vjačeslav Vojnov pálil od modré čáry. Hostující hráč si srovnal puk na střelu, jenže ani jeho nahození nezamířilo mezi tři tyče.
     
    06:33
    Arťom Zub nahodil puk od modré čáry. Pokus hostujícího obránce prosvištěl kolem clonících hráčů a Svensson vyrazil puk do rohu.
     
    06:05
    Vjačeslav Leščenko uklidnil hru Spartaku v obranném pásmu. Domácí hokejista hledal dlouhou přihrávku spoluhráče, jenže pouze odevzdal kotouč.
     
    05:31
    Další nepovedená rozehrávka Spartaku. Lukáš Radil nedosáhl na prudkou přihrávku středem ledové plochy a puk končí na zakázaném uvolnění.
     
    05:05
    Pavel Dacjuk vypálil od modré čáry. Hvězda hostujícího výběru prověřila pozornost Markuse Svenssona, ale domácí brankář si věděl rady.
     
    04:25
    Po delší době se hokejisté Spartaku Moskva dostali z obranného pásma. Za nahozeným pukem spěchal Radil, ale proti přesile obránců neměl šanci.
     
    04:05
    Alexandr Chochlačjov si kolem levého mantinelu vybruslil do střelecké pozice a vyslal svižnou ránu zápěstím. Jeho pokus zablokoval obránce.
     
    03:19
    Ilja Pavljukov vybojoval puk za brankou domácího celku, jenže poté se mu vůbec nepovedla rozehrávka a vyhození končí na zakázaném uvolnění.
     
    03:02
    Svensson nyní předvedl hodně zajímavý zákrok. Domácí brankář vyrazil v předklonu střelu z ostrého úhlu. Spartak může uklidnit hru.
     
    02:27
    Domácí v plném počtu.
     
    02:12
    Dadonov krásnou přihrávkou našel znovu Kovalčuka, jenže druhý jmenovaný místo zakončení akci zbytečně překombinoval.
     
    01:35
    Ilja Kovalčuk rozjel další akci hostů. Sám Kovalčuk se po krátké kombinaci dostal ke střele, ale tvrdým projektilem trefil jen obránce.
     
    01:10
    Svensson si připsal první důležitý zákrok. Domácí brankář vykopl beton proti zakončení Pavla Dacjuka. Kotouč se odrazil do rohu kluziště.
     
    00:27
    Petrohrad si zahraje první přesilovou hru. Dvě minuty za nedovolené bránění si odsedí Lukáš Radil.
     
    00:25
    Radil bojoval o puk ve středním pásmu, nicméně český útočník nenašel recept na Jakovleva a Petrohrad může pokračovat v útočení.
     
    00:10
    Na úvodním vhazování uspěli hokejisté Spartaku Moskva. Domácí hráči se ihned vydali do útoku, nicméně akci Spartaku zastavili obránci.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    Ještě před úvodním vhazováním zazní ruská hymna.
     
    Oba celky už naskakují na ledovou plochu. Spartak sehraje dnešní zápas v červených dresech, zatímco Petrohrad nastoupí v bílém.
    Pavel Dacjuk nasbíral v letošní sezoně již 29 bodů (11+18)

    Pavel Dacjuk @hcska ???????????? #madeofhockey #repost

    Fotka zveřejněná uživatelem CCM Hockey Czech Republic (@ccmhockeyczechrepublic),


     
    Československá stopa

    V dresu Spartaku nastupuje Lukáš Radil.
     
    Vzájemné zápasy v minulé sezóně

    Petrohrad – Spartak 5:0
    Spartak – Petrohrad 1:3
     
    Spartak Moskva

    Spartak zažívá zcela odlišnou sezónu než jeho dnešní soupeř. Celek z hlavního města nasbíral jen šedesát bodů a nyní se tísní na předposlední pozici Západní konference. Spartak navíc naposledy zvítězil 22. prosince. V minulém duelu schytal porážku 1:6 v derby s CSKA.

    Poslední tři zápasy

    Spartak – CSKA 1:6
    Soči – Spartak 4:1
    Spartak – Bratislava 0:3
     
    SKA Petrohrad

    Petrohrad je obrovským favoritem dnešního utkání. Mašina okolo Pavla Dacjuka nasbírala v průběhu letošní sezóny sto dvacet jedna bodů a drží první pozici celé soutěže. Na druhé CSKA Moskva má k dispozici čtyřbodový náskok. V minulém kole Petrohrad rozdrtil Soči 4:0!

    Poslední tři zápasy

    Soči – Petrohrad 0:4
    Petrohrad – Jokerit 3:5
    Petrohrad – Novosibirsk 6:2
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 17:30.

    Tomáš Kubečka

    Góly a asistencie: 28. Leščenko (Mirnov, V. Berdnikov) – 35. Šipačov (Dadonov), 44. Kovaľčuk (Barabanov, Daciuk)


    Spartak Moskva: Svensson (Truškov) – Gilroy (A), Provolnev, Kirillov, Bondarev (A), V. Sorokin, Dyblenko, Sergijenko, Kljauzov – Radil, Stoa, Glazačev – Mirnov, V. Berdnikov, Leščenko (C) – M. Potapov, Vasiliev, Bobrov – Stapleton, Lee, Pavljukov.
    SKA Petrohrad: Koskinen (Šesťorkin) – Vojnov, J. Jakovlev, Chafizullin, Belov, Zub, Rukavišnikov, Rykov – Barabanov, Daciuk (C), Kovaľčuk (A) – Dadonov, Šipačov (A), N. Gusev – Ketov, Koskiranta, Širokov – Prochorkin, , Dergačov – Chochlačov.

    Rozhodca: Sidorenko, Kulakov – Gorděnko, Lazarev