Togliatti – Omsk 3:1 (kon.) | Jaroslavľ – Čeljabinsk 1:3 (kon.) | Kazaň – Novosibirsk 1:2 (po pr.)
Nižnekamsk – Novokuzneck 3:2 (2:1 po s.n.) | Novgorod – CSKA Moskva 1:3 (kon.) | D. Moskva – Ufa 6:2 (kon.)
Viťaz – Metallurg Magnitogorsk 3:2 (kon.) | Soči – Čerepovec 2:1 (kon.) | S.Moskva – Petrohrad 1:2 (kon.)
koniec
Lokomotiv Jaroslavľ
1:3 (0:3, 1:0, 0:0)
Traktor Čeljabinsk
cz Streda 25.01.2017, 17:00 • Arena 2000 • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    27:46 Pavel KRASKOVSKIJ - 1:3
     
    27:46
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Teď už ale český brankář kapituloval. Osipov vyslal nabídku do předbrankového prostoru a v něm se nejlépe zorientoval PAVEL KRASKOVSKIJ, který protrhl dosavadní střeleckou smůlu svého týmu. Asistence: Denis Osipov a Alexandr Polunin.
    11:45 Maxim JAKUCEŇA - 0:3
     
    11:45
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Tak tohle je pro domácí klub už velice nepříjemné. MAXIM JAKUCEŇA vyjel zpoza brankové čáry do pravého kruhu a překvapil Sudnicina přesnou střelou. Autor gólu se dnes do listiny střelců zapsal už podruhé a má tak zaděláno na hattrick. Asistence: Alexej Kručinin.
    06:37 Maxim JAKUCEŇA - 0:2
     
    06:37
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Náskok hostujícího týmu je dvojnásobný. Traktor se po zisku kotouče dostal do přečíslení dva na jednoho, na pravé straně ledové plochy najíždějící MAXIM JAKUCEŇA obdržel nabídku z druhé vlny, a ačkoliv Sudnicin puk betonem vyrazil, na dorážku stejného hráče už nestačil. Asistence: Kirill Kolcov a Paul Szczechura.
    00:38 Alexandr ŠAROV - 0:1
     
    00:38
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    O změnu skóre se ale hned v úvodní minutě postaral Traktor! Kolcov zavelel k ofenzivnímu tažení, hned za modrou čárou zabrzdil a potom oslovil ALEXANDRA ŠAROVA, který v předbrankovém prostoru tečoval kotouč do sítě. Asistence: Kirill Kolcov a Dmitrij Pestunov.

    Lukáš Jasoněk

    Góly a asistencie: 28. Kraskovskij (D. Osipov, Polunin) – 7. Jakuceňa (Kolcov, Szczechura), 12. Jakuceňa (Kručinin)


    Lokomotiv Jaroslavľ: Sudnicin (12. Murygin) – Koledov, Nakládal (A), Gavrikov, Ljubuškin, Pašnin, Rafikov, D. Osipov – Kozun, Talbot, Kontiola – Iljenko, Kraskovskij, Kadejkin – Apalkov (C), E. Galimov, Kartajev – Lugin (A), Averin, Loktionov – Polunin.
    Traktor Čeljabinsk: Francouz (Demčenko) – Belov, Borodkin, Kolcov, Děnisov, Klimontov, A. Petrov, Mamajev (A) – Szczechura, Jakuceňa, Kručinin (C) – Roy, Pestunov, – Novotný, Penkovskij (A), Mošarov – , J. Petrov, – Šolochov.

    Rozhodca: Gamalej, Komarov – Aljošin, Ivanov