Boston – Chicago 0:1 (kon.) | Buffalo – Detroit 3:2 (po pr.) | Carolina – Pittsburgh 1:7 (kon.)
NJ Devils – Montreal 1:3 (kon.) | Edmonton – Nashville 2:3 (0:2 po s.n.) | Vancouver – Florida 2:1 (kon.)
Winnipeg – St. Louis 5:3 (kon.) | Columbus – Carolina 3:2 (kon.)
koniec
New Jersey Devils
1:3 (1:1, 0:0, 0:2)
Montreal Canadiens
cz Sobota 21.01.2017, 01:40 • Prudential Center, Newark • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    44:23 Max PACIORETTY - 1:3
     
    44:23
    Montreal právě vstřelil branku!
    Ano, Montreal přidává v naprosto zbytečném oslabení pro domácí třetí branku! MAX PACIORETTY dostal přihrávku mezi kruhy. Hostující kapitán si střelu připravil a překonal Kinkaida potřetí v utkání. Asistence: Alex Galchenyuk a Alexandr Radulov.
    43:01 Shea WEBER - 1:2
     
    43:01
    Montreal právě vstřelil branku!
    Montreal se dostal do pásma a roztočil kolotoč. Ten byl zakončen přihrávkou na modrou čáru, kde se do puku hodně rázně opřel SHEA WEBER! A pokud se tento hráč do puku opře, končí to většinou brankou. Montreal vede! Asistence: Alexandr Radulov a Alex Galchenyuk
    05:14 Alex GALCHENYUK - 1:1
     
    05:14
    Montreal právě vstřelil branku!
    Následně již branka padá. Alex Radulov si po vyhození puku mimo obrannou třetinu najel do útoku. Z levé strany přihrával na ALEXE GALCHENYUKA, jenž zakončoval z první ke vzdálenější tyčce. Keith Kinkaid na tento pokus nedokázal dosáhnout. Asistence: Alexandr Radulov a Nathan Beaulieu.
    04:00 Steven SANTINI - 1:0
     
    04:00
    Devils právě vstřelili branku!
    Devils se dostali do útočného pásma po akci Taylora Halla. P.A. Parenteau střílel z pravé strany do brankáře, ale akce pokračovala. STEVEN SANTINI se u pravého mantinelu opřel do kotouče a ten zapadl až do levé šibenice! Asistence: P.A. Parenteau a Taylor Hall.

    David Panuška

    Góly a asistencie: 4. Santini (Parenteau, Hall) – 6. Galchenyuk (Radulov, Beaulieu), 44. S. Weber (Radulov, Galchenyuk), 45. Pacioretty (Galchenyuk, Radulov)


    New Jersey Devils: Kinkaid (Schneider) – Lovejoy, Helgeson, Severson, Quincey, Santini, Stollery – Parenteau, Henrique, Hall – Palmieri, Zajac, Cammalleri – B. Bennett, Josefson, Zacha – Smith-Pelly, Coleman, Wood.
    Montreal Canadiens: Montoya (Price) – S. Weber, Jemelin, Petry, Beaulieu, Redmond, Barberio – Radulov, Danault, Pacioretty – Byron, Plekanec, Lehkonen – A. Shaw, Galchenyuk, Andrighetto – Flynn, T. Mitchell, De La Rose.

    Rozhodca: L'Ecuyer, Morton – Cormier, Miller