Znojmo – Dornbirn 6:2 (kon.)
koniec
HC LERAM Orli Znojmo
6:2 (0:1, 1:1, 5:0)
Dornbirn Bulldogs
cz Piatok 20.01.2017, 18:30 • Nevoga aréna • bet-at-home ICE Hockey League
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    57:41
    Orli právě vstřelili branku!
    Dokonalá krasojízda v podání znojemského obránce! LIBOR ŠULÁK se s ladností protáhl mezi dvojicí hostujících obránců a z těsné blízkosti vystřelil do pravého růžku. Šestá branka pro Orly! Bez asistence.
     
    57:08
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Šeda – 2 min., sekání).
     
    56:05
    Orli právě vstřelili branku!
    Vynikající! Domácí uzamkli hosty v útočném pásmu a SEAN MCMONAGLE s pukem na holi vyčkával v prostoru mezi kruhy. V přesný okamžik prudce vystřelil. Hardy puk vyrazil těsně před sebe avšak jeho dojíždějící spoluhráč s vyražením do jeho trasy nepočítal a touš do sítě dám doklep!
    Asistence: André Lakos, Teddy Da Costa.
     
    55:22
    Vyloučení v týmu Dornbirner EC (Arniel – 2 min., držení protihráče).
     
    53:05
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Da Costa – 2 min., hákování).
     
    53:01
    Vyloučení v týmu Dornbirner EC (Paris – 2 min., sekání).
     
    52:00
    Orli právě vstřelili branku!
    Orli během několika sekund zvyšují svůj náskok na rozdíl dvou gólů. COLTON YELLOW HORN se nejrychleji zorientoval v brankovišti a z dorážky si připisuje svůj druhý gól v zápase. Asistence: Jan Lattner.
     
    51:27
    Orli právě vstřelili branku!
    Orli se poprvé v zápase dostávají do vedení, když skvěle vyřešili přečíslení dva na jednoho. Vodný přihrál na hůl DAVIDA BARTOŠE, který poslal kotouč do prázdné branky. Asistence: Michal Vodný.
     
    46:22
    Orli právě vstřelili branku!
    Orli využívají přesilovou hru a vyrovnávají stav utkání! Střela od modré se od Hardyho odrazila pouze na hůl COLTONA YELLOW HORNA, který z bezprostřední blízkosti trefil prázdnou branku. Asistence: André Lakos, Sean McMonagle.
     
    45:25
    Yellow Horn napřáhl od modré čáry a jeho střelu tečoval ještě David Bartoš, který však nasměroval puk těsně vedle!
     
    45:02
    Vyloučení v týmu Dornbirner EC (Häussle – 2 min., příliš mnoho hráčů).
     
    43:19
    McBride se ocitl osamocený mezi kruhy, ale nedokázal vyzrát na neuvěřitelného Marka Schwarze, který skvěle zastavil puk mířící do branky. Následně mu pomohla obrana Orlů, která odpravila puk do zdánlivého bezpečí.
     
    42:44
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Šeda – 2 min., držení hole).
     
    38:42
    Vyloučení v týmu Dornbirner EC (Magnan – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    38:06
    Šulák se po Bartošově pasu zpoza branky ocitl sám před Hardym. Snažil se trefit horní růžek, avšak těsně minul.
     
    36:20
    Hughesman se ocitl úplně osamocený před Hardym, avšak nedokázal kotouč nasměrovat za brankovou čáru. Po delší době větší šance na skórování.
     
    34:06
    Vyloučení v týmu Dornbirner EC (Grabher Meier – 2 min., hákování).
     
    30:08
    Dornbirn právě vstřelil branku!
    Hosté si berou vedení zpět. Hned tři Znojemští se ocitli za brankou, čehož využili buldoci. Sylvester rychlým pasem našel před brankou McBrideho, který ještě vyšperkoval pozici pro KEVINA MACIERZYNSKIHO, který naprosto osamocený z půlmetru doklepl puk do prázdné branky. Asistence: Brock McBride, Dustin Sylvester.
     
    27:54
    Orli právě vstřelili branku!
    Je vyrovnáno! Orli zatlačili svého soupeře v útočném pásmu. Ke střele od modré čáry se pak dostal LIBOR ŠULÁK, který přízemní ránou nedal gólmanovi vůbec žádnou šanci. Asistence: Patryk Wronka, Jakub Stehlík.
     
    25:16
    Vodný s Berounem unikali úplně sami na gólmana Hardyho! První jmenovaný načasoval přihrávku špatně, k Berounovi se puk dostal až těsně před gólmanem, nedokázal tak přehodit beton. To měl být gól.
     
    24:29
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Lattner – 2 min., podražení).
     
    20:19
    Stehlík vypálil od modré čáry a trefil levou tyč Hardyho branky!
     
    17:31
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Da Costa – 2 min., krosček).
     
    16:15
    McBride zakončoval přečíslení tři na dva, ale trefil pouze vyrážečku gólmana Schwarze, který tak znovu zachránil Orly od inkasování.
     
    11:58
    Vyloučení v týmu Dornbirner EC (Petrik – 2 min., držení protihráče).
     
    09:49
    Dornbirn právě vstřelil branku!
    Dornbirn však jde z protiútoku do vedení. Lakos nastřelil pouze brusli hostujícího hráče, od kterého se puk dostal k Livingstonovi. Ten v přečíslení nahrál CODYMU SYLVESTEROVI, jenž v samostatném úniku trefil přesně horní část branky. Asistence: James Livingston.
     
    09:25
    V obrovské šanci se ocitl i Bartoš, který zakončoval nádhernou souhru Yellow Horna s Lattnerem, ale přestřelil!
     
    07:29
    Znojemští hokejisté udělali chybu v rozehrávce a nabídli puk na podnose útoku buldoků, který celou situaci vykombinoval naprosto fantasticky. Zakončení v prostoru mezikruží však skvělý Schwarz vykryl!
     
    05:49
    V posledních sekundách je Dornbirn mnohem nebezpečnějším týmem. Tentokrát se dostal do přečíslení Cody Sylvester, ale nedokázal přehodit beton Marka Schwarze. Ani následná dorážka z hole Livingstona neprostrčila puk až za čáru.
     
    03:40
    D´Alvise si v souboji jeden na jednoho poradil stahovačkou a měl před sebou pouze Schwarze, který ale velice jistě zasáhl.
     
    01:19
    Vodný z těsné blízkosti tečoval nahození od modré čáry, které měl na svědomí Bořuta. Hardy musel na poslední chvíli reagovat svým betonem.

    Jakub Prchal

    Góly a asistencie: 28. Šulák (Wronka, Stehlík), 47. Yellow Horn (Lakos, McMonagle), 52. Bartoš (Vodný), 52. Yellow Horn (Lattner), 57. McMonagle (Lakos, Costa), 58. Šulák – 10. Sylvester C. (Livingston), 31. Macierzynski (McBride, Sylvester D.)


    HC LERAM Orli Znojmo: Schwarz (Nechvátal) – Šulák, Stehlík, Lakos, McMonagle, Bořuta, Biro, Kadeřávek – Lattner, Bartoš, Yellow Horn – Beroun, Pucher, Wronka – Vodný, Da Costa, Hughesman – Podešva, Šeda, Csamangó – Špaček.
    Dornbirn Bulldogs: Hardy (Stroj) – Magnan, Schmidt, Caruso, Connelly, Crawford, Paris, Konradsheim, Siutz – D´Alvise, Arniel, Grabher Meier – Sylvester D., McBride, Macierzynski – Petrik, Sylvester C., Livingston – Haberl, Häussle, Ban.

    Diváci: 2268