Znojmo – Dornbirn 6:2 (kon.)
koniec
HC LERAM Orli Znojmo
6:2 (0:1, 1:1, 5:0)
Dornbirn Bulldogs
cz Piatok 20.01.2017, 18:30 • Nevoga aréna • bet-at-home ICE Hockey League
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    57:41
    Orli právě vstřelili branku!
    Dokonalá krasojízda v podání znojemského obránce! LIBOR ŠULÁK se s ladností protáhl mezi dvojicí hostujících obránců a z těsné blízkosti vystřelil do pravého růžku. Šestá branka pro Orly! Bez asistence.
     
    56:05
    Orli právě vstřelili branku!
    Vynikající! Domácí uzamkli hosty v útočném pásmu a SEAN MCMONAGLE s pukem na holi vyčkával v prostoru mezi kruhy. V přesný okamžik prudce vystřelil. Hardy puk vyrazil těsně před sebe avšak jeho dojíždějící spoluhráč s vyražením do jeho trasy nepočítal a touš do sítě dám doklep!
    Asistence: André Lakos, Teddy Da Costa.
     
    52:00
    Orli právě vstřelili branku!
    Orli během několika sekund zvyšují svůj náskok na rozdíl dvou gólů. COLTON YELLOW HORN se nejrychleji zorientoval v brankovišti a z dorážky si připisuje svůj druhý gól v zápase. Asistence: Jan Lattner.
     
    51:27
    Orli právě vstřelili branku!
    Orli se poprvé v zápase dostávají do vedení, když skvěle vyřešili přečíslení dva na jednoho. Vodný přihrál na hůl DAVIDA BARTOŠE, který poslal kotouč do prázdné branky. Asistence: Michal Vodný.
     
    46:22
    Orli právě vstřelili branku!
    Orli využívají přesilovou hru a vyrovnávají stav utkání! Střela od modré se od Hardyho odrazila pouze na hůl COLTONA YELLOW HORNA, který z bezprostřední blízkosti trefil prázdnou branku. Asistence: André Lakos, Sean McMonagle.
     
    30:08
    Dornbirn právě vstřelil branku!
    Hosté si berou vedení zpět. Hned tři Znojemští se ocitli za brankou, čehož využili buldoci. Sylvester rychlým pasem našel před brankou McBrideho, který ještě vyšperkoval pozici pro KEVINA MACIERZYNSKIHO, který naprosto osamocený z půlmetru doklepl puk do prázdné branky. Asistence: Brock McBride, Dustin Sylvester.
     
    27:54
    Orli právě vstřelili branku!
    Je vyrovnáno! Orli zatlačili svého soupeře v útočném pásmu. Ke střele od modré čáry se pak dostal LIBOR ŠULÁK, který přízemní ránou nedal gólmanovi vůbec žádnou šanci. Asistence: Patryk Wronka, Jakub Stehlík.
     
    09:49
    Dornbirn právě vstřelil branku!
    Dornbirn však jde z protiútoku do vedení. Lakos nastřelil pouze brusli hostujícího hráče, od kterého se puk dostal k Livingstonovi. Ten v přečíslení nahrál CODYMU SYLVESTEROVI, jenž v samostatném úniku trefil přesně horní část branky. Asistence: James Livingston.

    Jakub Prchal

    Góly a asistencie: 28. Šulák (Wronka, Stehlík), 47. Yellow Horn (Lakos, McMonagle), 52. Bartoš (Vodný), 52. Yellow Horn (Lattner), 57. McMonagle (Lakos, Costa), 58. Šulák – 10. Sylvester C. (Livingston), 31. Macierzynski (McBride, Sylvester D.)


    HC LERAM Orli Znojmo: Schwarz (Nechvátal) – Šulák, Stehlík, Lakos, McMonagle, Bořuta, Biro, Kadeřávek – Lattner, Bartoš, Yellow Horn – Beroun, Pucher, Wronka – Vodný, Da Costa, Hughesman – Podešva, Šeda, Csamangó – Špaček.
    Dornbirn Bulldogs: Hardy (Stroj) – Magnan, Schmidt, Caruso, Connelly, Crawford, Paris, Konradsheim, Siutz – D´Alvise, Arniel, Grabher Meier – Sylvester D., McBride, Macierzynski – Petrik, Sylvester C., Livingston – Haberl, Häussle, Ban.

    Diváci: 2268