Lipt. Mikuláš – Poprad 2:3 (kon.) | Martin – B. Bystrica 4:1 (kon.) | Nové Zámky – Košice 0:4 (kon.)
Trenčín – Nitra 3:4 (1:2 po s.n.) | Zvolen – Žilina 2:5 (kon.)
koniec
HC MIKRON Nové Zámky
0:4 (0:0, 0:2, 0:2)
HC Košice
Piatok 20.01.2017, 18:00Tipos Extraliga (SR) • 40. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
    52:18 BOLTUN - 0:4
     
    52:18
    Košice dali gól!
    Hostia definitívne rozhodujú o svojom dnešnom víťazstve. Tvrdá strela Eduarda Šedivého sa ešte gólom neskončila, no pohotovou dorážkou sa presadil PETER BOLTUN. Asistencie: Richard Jenčík a Eduard Šedivý.
    48:48 BICEK - 0:3
     
    48:48
    Košice dali gól!
    Myslím si, že o víťazovi dnešného zápasu je rozhodnuté! JIŘÍ BICEK si prebral puk v útočnom pásme a strelou švihom z pravého kruhu na vhadzovanie prekonal brankára Joakima Lundströma. Asistencie: Richard Jenčík a Jakub Suja.
    22:27 VAŠÍČEK - 0:2
     
    22:27
    Košice dali gól!
    Domáci hokejisti inkasujú v priebehu dvadsiatich sekúnd druhý gól v dnešnom zápase. K strele z ľavej strany sa dostal český obranca JIŘÍ VAŠÍČEK a jeho strelu nešťastne tečoval do vlastnej brány domáci Richard Lelkeš. Asistencia: Peter Bartoš.
    22:07 NAGY - 0:1
     
    22:07
    Košice dali gól!
    Hostia na začiatku druhej tretiny využívajú presilovú hru. LADISLAV NAGY prešiel do útočného pásma po pravej strane, následne sa natlačil pred bránu a dostal puk za chrbát brankára Joakima Lundströma. Asistencia: Eduard Šedivý.

    Miroslav Kováčik

    Góly a asistencie: 23. Nagy (Šedivý), 23. Vašíček (Bartoš), 49. Bicek (Jenčík, Suja), 53. Boltun (Jenčík, Šedivý)


    HC MIKRON Nové Zámky: Lundström – Sandgren, Čížek, Drtina, Cardwell, Mäkinen, M. Chovan, Sucharda, Maier – Lelkeš, Brabenec, Hudec – Saarinen, Kytnár, Paulovič – McParland, Čaládi, Lavrovs – Fábry, D. Rehák, Tibenský.
    HC Košice: Habal – Dudáš, Deyl, Matejka, Jankovič, Vašíček, Šmach, Koch – Varga, Boltun, Nagy – Bicek, Suja, Jenčík – Milý, Klíma, Bartoš – Šoltés, Vrábeľ, Šedivý.

    Rozhodca: Róbert Müllner, Juraj Konc – Tomáš Gegáň, Jozef Valo.