Lipt. Mikuláš – Poprad 2:3 (kon.) | Martin – B. Bystrica 4:1 (kon.) | Nové Zámky – Košice 0:4 (kon.)
Trenčín – Nitra 3:4 (1:2 po s.n.) | Zvolen – Žilina 2:5 (kon.)
koniec
HC MIKRON Nové Zámky
0:4 (0:0, 0:2, 0:2)
HC Košice
Piatok 20.01.2017, 18:00Tipos Extraliga (SR) • 40. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 18:00.
     
    Vážení diváci, vítam vás pri sledovaní online priameho prenosu zo slovenskej Tipsport ligy. Tentokrát vám prinesieme aktuálne dianie z Nových Zámkov, kam zavítajú HC Košice. Zápas nováčika s najväčším ašpirantom na titul sa začne v tradičnom čase o 18:00 hod.

    NOVÉ ZÁMKY

    Hokejisti Nových Zámkov neprežívajú práve najlepšiu sezónu a ich výkony zaostávajú za očakávaniami. Momentálne sú len na deviatom mieste, pričom v porovnaní s Trenčínom majú len lepšie skóre. Zverenci Štefana Mikeša v poslednom zápase prerušili sériu troch prehier, keď prekvapujúco uspeli na ľade úradujúceho majstra. Pod Zoborom vyhrali 1:3, keď skvelý výkon predviedol najmä brankár Joakim Lundström. Zaujímavosťou je, že švédsky brankár už raz totálne Košičanov vymazal, keď v októbri minulého roka zlikvidoval 54 striel a jeho tím v Steel Arene zvíťazil 0:1. Nové Zámky bojujú s efektivitou streľby, ktorá je len necelých 8%. Môžu za to aj slabšie presilovky, ktorých úspešnosť je len na hranici 14,72%. Najproduktívnejším hráčom tímu je suverénne Kamil Brabenec s 30 bodmi.

    HC KOŠICE

    Hokejisti z metropoly východného Slovenska sú pred zápasmi 40. kola na prvom mieste tabuľky. Popredné priečky sú ale poriadne nabité a Oceliari majú v porovnaní s Banskou Bystricou len lepšie skóre. Na ľade súperov ťahajú sériu troch výhier v rade, pričom jediný bod stratili v Žiline. Košičania sa môžu pýšiť druhým najlepším útokom v súťaži, keď v priemere dosahujú takmer 3,5 gólu na zápas. V poslednom dueli predviedli výborný obrat a Liptovský Mikuláš aj vďaka trom využitým presilovým hrám zdolali 4:2. Počas prvej tretiny ale domáci prišli o Mareka Bartánusa, a ktorého štart v dnešnom dueli je otázny. Najproduktívnejším hráčom mužstva i celej Tipsport ligy je skúsený Ladislav Nagy, ktorý nazbieral 49 kanadských bodov za 24 gólov a 25 asistencií. Košice si s nováčikom súťaže zmerali sily už štyrikrát a len raz vyhrali v riadnom hracom čase.

     
    Úvodné zostavy:

    HC Mikron Nové Zámky: Lundström – Sandgren, Čížek, Drtina, Cardwell, Mäkinen, M. Chovan, Sucharda, Maier – Lelkeš, Brabenec, Hudec – Saarinen, Kytnár, Paulovič – McParland, Čaládi, Lavrovs – Fábry, D. Rehák, Tibenský.

    HC Košice: Habal – Dudáš, Deyl, Matejka, Jankovič, Vašíček, Šmach, Koch – Varga, Boltun, Nagy – Bicek, Suja, Jenčík – Milý, Klíma, Bartoš – Šoltés, Vrábeľ, Šedivý.

    Rozhodcovia: Róbert Müllner, Juraj Konc – Tomáš Gegáň, Jozef Valo.
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    00:28
    Košičania sa v úvode zápasu usadili v útočnom pásme. Od modrej čiary nahadzoval puk pred bránu Martin Dudáš, no svojim pokusom neuspel.
     
    00:46
    Na konci dobrého košického striedania evidujeme strelecký pokus Ladislava Nagya. Skúsený hokejista ale našiel len pripraveného Joakima Lundströma.
     
    01:19
    Nové Zámky spravili menšiu chybičku v obrannom pásme. Okamžite sa to snažil využiť Jiří Bicek, ale jeho strelecký pokus bol zblokovaný.
     
    01:54
    Hra sa presťahuje pred švédskeho brankára Joakima Lundströma. Domáci si totiž nerozumeli v rozohrávke a dopustili sa zakázaného uvoľnenia.
     
    02:25
    Košice sú na začiatku zápasu oveľa aktívnejšie. Prvá formácia sa opäť usadila v útočnej tretine, no tentokrát neprešla strela od modrej čiary v podaní Radeka Deyla.
     
    03:32
    Ladislav Nagy šikovne prenechal puk pre Petra Boltuna. Ten sa snažil nájsť pred bránou Tibora Vargu, ale jeho prihrávka bola zblokovaná na ochrannú sieť.
     
    03:45
    Domáci sú smerom dopredu zatiaľ úplne neškodní. Brankár Vladistav Habal ešte nemusel zasahovať ani raz. Líder tabuľky diktuje tempo hry.
     
    04:16
    Košickí hokejisti sa nedokázali presadiť. Obrana domáceho tímu ich vytláčala do rohov klziska, a tak Joakim Lundström nemusel zasahovať.
     
    04:49
    K strele spoza obrancu sa dostal skúsený Jiří Bicek. Víťaz Stanley Cupu ale mieril len do domáceho obrancu, od ktorého sa puk odrazil na ochrannú sieť.
     
    05:35
    Ani Košičanom sa teraz dvakrát nepodarilo založiť útočnú akciu. Zakázané uvoľnenie sa ale nepíska, a tak môžu rozvinúť útočnú akciu domáci hráči.
     
    06:42
    Prvýkrát v dnešnom zápase si siahol na puk aj Vladislav Habal. Ten chcel najskôr rozohrať akciu Košíc, no napokon si to rozmyslel.
     
    07:27
    Ladislav Nagy dlho krúžil s pukom v útočnom pásme. Domáci obranca ho ale dobre bránil a napokon ho vytlačil do strednej tretiny. Po ofsajde sa bude vhadzovať v strednom pásme.
     
    08:13
    Doterajší priebeh zápasu nie je divácky príliš atraktívny. Najmä domácim hokejistom sa absolútne nedarí čo i len sa dostať do útočného pásma.
     
    09:00
    Sledovali sme mimoriadne slabý úsek hry, v ktorom sa tímy predbiehali v nepresných prihrávkach. Hra je prerušená, pretože puk skončil na domácej striedačke.
     
    09:32
    Matej Paulovič si nakorčuľoval na peknú kolmú prihrávku, no v poslednej chvíli mu puk ušiel. Namiesto dobrého zakončenia tak vidíme jednoduchý zákrok Habala.
     
    10:18
    A ďalšia nepresnosť v domácej rozohrávke. Hra sa presťahuje pred Joakima Lundströma, ktorý by určite rád napodobnil svoj výkon z októbra, keď vychytal v Steel Aréne čisté konto.
     
    10:36
    Košičania sú naďalej aktívnejší, ale tréner Rostislav Čada rozhodne nemôže byť spokojný s početnosťou streľby. Joakim Lundström riešil málo nebezpečných situácii.
     
    11:49
    Hra nám pomaly plynie, no šance stále neprichádzajú. Ani jeden z brankárov si na svoje konto ešte nepripísal vážnejší zákrok.
     
    12:20
    Matej Paulovič to teraz spravil veľmi pekne. Obkorčuľoval bránu, no jeden z košických obrancov ho do kvalitného zakončenia nepustil.
     
    12:45
    Jiří Bicek pred bránou súpera hľadal dobre postaveného Richarda Jenčíka. Celú situáciu ale vyriešil jednoduchým zákrokom Joakim Lundström.
     
    13:24
    Z ničoho nič sa dostali do šance domáci hokejisti. Strela Jozefa Tibenského bola zblokovaná. Puk si ale našiel Dominik Rehák a jeho zakončenie z tesnej blízkosti minulo bránu Vladislava Habala.
     
    14:00
    Na druhej strane sme videli nepresný pokus jedného z košických hokejistov. Joakim Lundström nemusel zasahovať, keďže puk trafil len zadný mantinel.
     
    14:35
    Ossi Saarinen zachytil rozohrávku Košíc, no podľa rozhodcov to už bolo v strednom pásme. Namiesto nebezpečnej šance sa tak píska ofsajd.
     
    15:20
    V poslednom úseku hry sa výrazne osmelili domáci hokejisti. Naopak, prvotný tlak košického favorita zápasu sa rýchlo pominul.
     
    16:03
    Jozef Tibenský je dnes aktívny. Teraz si to hodil medzi dvoch obrancov súpera a veľa nechýbalo, aby bekhendovým zakončením ohrozil brankára.
     
    16:46
    Vladislav Habal sa musel mať na pozore. Od modrej čiary vystrelil Václav Čížek, no puk končí len v lapačke košického brankára.
     
    17:13
    Tibor Varga s Ladislavom Nagyom sa dostali do prečíslenia dvoch proti jednému, no rozhodcovia prerušili hru. Dôvodom je to, že sa puk dotkol hráča na domácej striedačke.
     
    17:38
    Domáci hokejisti sa dostali do nádejnej pozície, no Vladislav Habal predviedol rýchly pravý betón. Práve ním vyráža strelecký pokus Mateja Pauloviča.
     
    18:23
    A ďalšia zaujímavá akcia Nových Zámkov. Nick McParland nahodil puk pred bránu súpera a veľa nechýbalo aby Martins Lavrovs otvoril skóre zápasu.
     
    19:31
    V polovici poslednej minúty sa ešte bude hra prerušovať. Vladislav Habal totiž prikryl puk po nevýraznej strele jedného z domácich hráčov.
     
    19:57
    V samotnom závere ešte Jake Cardwell nahadzoval puk pred bránu. Následne sa strhla ešte menšia potyčka, no vylučovať sa zrejme nebude.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    Prvá tretina nám veľa hokejovej krásy neponúkla. V úvode boli aktívnejší hostia, no žiadnu gólovú šancu si nevypracovali. Následne prevzali iniciatívu do svojich rúk Nové Zámky a najmä šanca Dominika Reháka volala po góle. V prvom dejstve sme napokon gól nevideli, no snáď sa to v druhej tretine zmení. Tá sa začína približne o 18:51 hod.
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:23
    Hostia sa nasťahovali do útočného pásma, ale do zakončenia sa nedostali. Následne sa Nové Zámky oslobodili len za cenu zakázaného uvoľnenia.
     
    20:45
    Prvýkrát v dnešnom zápase sa bude vylučovať. Za zdržovanie hry putuje na trestnú lavicu domáci obranca Frederik Sandgren.
     
    21:27
    Košickí hokejisti dlho bojovali o puk za bránou a zbytočne stratili cenné sekundy. Následne strácajú útočné pásmo zásluhou Milana Kytnára.
     
    22:07
    Košice dali gól!
    Hostia na začiatku druhej tretiny využívajú presilovú hru. LADISLAV NAGY prešiel do útočného pásma po pravej strane, následne sa natlačil pred bránu a dostal puk za chrbát brankára Joakima Lundströma. Asistencia: Eduard Šedivý.
    22:07 NAGY - 0:1
     
    22:27
    Košice dali gól!
    Domáci hokejisti inkasujú v priebehu dvadsiatich sekúnd druhý gól v dnešnom zápase. K strele z ľavej strany sa dostal český obranca JIŘÍ VAŠÍČEK a jeho strelu nešťastne tečoval do vlastnej brány domáci Richard Lelkeš. Asistencia: Peter Bartoš.
    22:27 VAŠÍČEK - 0:2
     
    22:49
    Hostia sa dostali do ďalšieho zakončenia. Pred bránou súpera ešte dorážal Juraj Milý, no tentokrát z toho nebol gól v sieti Joakima Lundströma.
     
    23:34
    Hra musí byť prerušená, pretože hostia sa ocitli v postavení mimo hru. Vhadzovať sa tak bude pred domácou modrou čiarou.
     
    24:13
    Joakim Lundström kryje nahodenie jedného z košických hráčov. To ale smerovalo ešte zo stredného pásma, a tak švédsky brankár nemal najmenšie problémy.
     
    25:33
    Tak teraz sme videli zaujímavé akcie na oboch stranách. Najskôr strieľal Ladislav Nagy, ale nepresnou strelou nechtiac založil domáci brejk. Ten napokon zakončil zblokovanou strelou Jake Cardwell.
     
    25:58
    Tretí domáci útok narobil hosťom pomerne veľké problémy. Nick McParland sa dostal k strele z otočky, ale trafil len vonkajšiu konštrukciu brány.
     
    26:22
    Radek Deyl mal problémy s rozohrávkou, ale napokon situáciu vyriešil spoločne so svojim obranným kolegom Martinom Dudášom.
     
    27:10
    Nové Zámky po dvoch inkasovaných góloch prevzali iniciatívnu, ale zatiaľ sa im nedarí streliť mimoriadne dôležitý kontaktný gól.
     
    27:32
    Obrovská šanca na strane domácich. Michal Hudec zostal na modrej čiare úplne sám, následne si to namieril na košickú bránu, ale jeho tvrdú strelu reflexívne vyrazil Vladislav Habal.
     
    28:15
    Postavenie mimo hry v podaní domáceho tímu. Hra sa tak presťahuje do stredného pásma. Stále platí, že aktivitu prevzali Nové Zámky.
     
    28:45
    Erik Čaládi nahadzoval puk pred bránu súpera. Tam dobre číhal Martins Lavrovs, ale celú situáciu vyriešil Vladislav Habal. Český brankár následne kryje aj strelu od modrej čiary.
     
    29:12
    Výborný taktický ťah od Rostislava Čadu. Ten si berie oddychový čas, pretože jeho zverenci po dvoch zlepených góloch akoby prestali hrať a kontaktný gól visel vo vzduchu.
     
    29:55
    Košický tím mohol zveľadil svoje vedenie. Dávid Šoltés krásnou prihrávkou našiel Eduarda Šedivého, no ten z jasnej pozície minul opustenú bránu Joakima Lundströma.
    29:55 Takto Eduard Šedivý zahodil stopercentnú šancu.
     
    30:27
    Vhadzovať sa teraz bude v stredovom kruhu, pretože puk opustil priestor ľadovej plochy. Košice ale po oddychovom čase okamžite prepli na vyšší rýchlostný stupeň.
     
    30:54
    Jiří Bicek sa v priebehu pár sekúnd dostal k dvom streleckým pokusom. Najskôr jeho strelu kryl Joakim Lundström a následne tesne minul jeho bránu.
     
    31:37
    Druhá útočná formácia Košíc dobre zapracovala a vytvorila si šancu na skórovanie. Jiří Bicek priťukol puk Richardovi Jenčíkovi, ale ten ani na dvakrát neuspel.
     
    32:49
    Nové Zámky sa snažili prejsť do útočného pásma, no v rozlete ich zastavil verdikt čiarového rozhodcu. Vhadzovať sa bude v strednom pásme.
     
    33:03
    Kamil Brabenec potiahol akciu po ľavej strane. Medzi kruhmi sa dostal do zakončenia Michal Hudec, ale brankár Vladislav Habal bol pozorný.
     
    33:25
    Košičania sa dostali do prečíslenia troch proti dvom. Zodpovednosť na svoje plecia zobral Ladislav Nagy, ale druhý gól v dnešnom zápase zatiaľ nepridal.
     
    34:32
    Hlavní rozhodcovia budú vylučovať a tentokrát si presilovú hru zahrajú domáci hokejisti. Za hrubosť dostáva menší trest hosťujúci Jiří Vašíček.
     
    34:56
    Vladislav Habal musel zasahovať po strele od modrej čiary. Nebezpečne pálil Jake Cardwell, ale jeho tvrdý pokus skončil len na betónoch brankára Košíc.
     
    35:34
    Košickí hokejisti sa zatiaľ dobre bránia. Nové Zámky sa teraz nevedia usadiť v útočnom pásme a pomaly sa im kráti čas na využitie presilovky.
     
    36:10
    Košičania opäť poľahky vyhadzujú puk cez všetky čiary. Domáci tak musia začínať až spoza brány švédskeho gólmana Joakima Lundströma.
     
    36:40
    Jiří Vašíček sa zapojil do hry po tom ako naskočil z trestnej lavice. Dokonca sa dostal aj do zakončenia, ktoré likviduje Joakim Lundström.
     
    37:06
    Domáci brankár mal teraz obrovské šťastie. Peter Bartoš peknou prihrávkou uvoľnil Richarda Jenčíka, ale jeho tvrdá strela skončila len na ľavej žrdi brány Joakima Lundströma.
     
    38:23
    Košičania sa opäť dostali do útočnej tretiny, no tentokrát Joakim Lundström zasahovať nemusel. Nové Zámky výborne odtlačila súpera do rohu klziska.
     
    38:55
    Puk skončil na ochrannej sieti, a tak sa bude vhadzovať len v strednom pásme. O malú chvíľu sa začne posledná minúta druhej tretiny.
     
    39:26
    Zakázané uvoľnenie v podaní domáceho tímu. V záverečnej minúte druhej časti sa tak hra presťahuje pred brankára Joakima Lundströma.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    Druhá tretina bola oveľa kvalitnejšia ako tá prvá. Výrazne k tomu pomohli dva košické góly, ktoré rozprúdili dianie v Nových Zámkoch. Do listiny strelcov sa zapísali Ladislav Nagy a Jiří Vašíček. Následne domáci prevzali iniciatívu a veľkú šancu spálil Michal Hudec. Tréner hostí si v polovici zápasu zobral oddychový čas a odvtedy boli Košice lepším tímom. Svoj náskok mohli aj zvýšiť ale Eduard Šedivý minul prázdnu bránu a Richard Jenčík opečiatkoval len žrď. Tretia tretina sa začne približne o 19:43 hod.
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:24
    Košický prvý útok vstúpil aktívnejšie do tretej tretiny. Peter Boltun držal puk na svojej hokejky, no bol vytlačený do stredného pásma.
     
    40:46
    Joakim Lundström musel zasahovať po strele Jakuba Suju. Švédsky brankár kryje puk a vhadzovať sa bude po jeho ľavej ruke.
     
    41:05
    V permanencii bol aj brankár Vladislav Habal. Ten predviedol dobrý zákrok, pretože z tesnej blízkosti zakončoval Milan Kytnár.
     
    41:44
    Nové Zámky zvýšili svoju aktivitu a čo najskôr budú chcieť streliť kontaktný gól. Strelecky majú navrch, no zatiaľ im to je málo platné.
     
    42:25
    Teraz sledujeme pomerne rozháraný úsek. Ani jedno z mužstiev sa nevie dostať do šance a väčšina akcii končí už v strednom pásme.
     
    43:07
    Nick McParland sa dostal k streleckému pokusy z priestoru kruhov. Košický brankár ale zasahovať nemusel, keďže puk mieril privysoko.
     
    43:55
    Michal Chovan sa dostal puku pri pravom mantinelu. Jeho strela bola síce prudká, ale mierila len do betónov Vladislava Habala.
     
    44:31
    Domáci priaznivci si teraz pýtali dvojminútové vylúčenie, keďže Richard Lelkeš dostal zozadu tvrdý úder od Jiřího Vašíčka. Vylučovať sa ale nebude.
     
    45:23
    K streleckému pokusu sa dostal aj Jiří Bicek. Skúsený hokejista z metropoly výhodného Slovenska ale trafil len dobre brániaceho obrancu.
     
    45:46
    Ondřej Šmach nahadzoval puk na domácu bránu od modrej čiary. Na dorážku číhal Tibor Varga, ale k nej sa nedostal, pretože domáci brankár puk kryje.
     
    46:20
    Ladislav Nagy obkorčuloval domácu bránu a takmer prekvapil švédskeho brankára. Puk mieril tesne vedľa ľavej žrde. Hostia ale pokračujú vo svojej útočnej akcii.
     
    47:24
    Teraz treba pochváliť domácich hokejistov, ktorí výborné napadajú rozohrávku svojho súpera. Košičania sa nevedia dostať z obranného pásma.
     
    47:47
    Juraj Milý vybojoval puk pri mantineli a šikovnou prihrávkou našiel pred bránou Petra Bartoša. Skúsený košický útočník ale z tesnej blízkosti minul bránu súpera.
     
    48:48
    Košice dali gól!
    Myslím si, že o víťazovi dnešného zápasu je rozhodnuté! JIŘÍ BICEK si prebral puk v útočnom pásme a strelou švihom z pravého kruhu na vhadzovanie prekonal brankára Joakima Lundströma. Asistencie: Richard Jenčík a Jakub Suja.
    48:48 BICEK - 0:3
     
    49:31
    Tentokrát musel zasahovať brankár Vladislav Habal. Strelu svojho krajana Kamila Brabenca ale chytá do svojho náručia.
     
    49:55
    Domáci mohli okamžite reagovať na gól svojho súpera. Vladislav Habal neudržal strelu Mareka Drtinu, k dorážke sa dostal Milan Kytnár, ale v stopercentej šanci minul bránu.
    49:55 Milan Kytnár mohol zdramatizovať priebeh zápasu...
     
    50:39
    Joakim Lundström mal teraz mierne problémy so strelou jedného z košických hráčov. Napokon ale na dvakrát puk chytá, a tak sa bude vhadzovať po jeho pravici.
     
    50:56
    Košickí hokejisti budú mať výhodu presilovej hry. Menší trest za hákovanie dostáva Branislav Fábry, hoci sa to domácim priaznivcom vôbec nepáči.
     
    51:27
    Nové Zámky ustáli úvodný tlak svojho súpera a vyhadzujú puk cez všetky čiary. Košičania musia začínať až od svojej vlastnej svätyne.
     
    52:18
    Košice dali gól!
    Hostia definitívne rozhodujú o svojom dnešnom víťazstve. Tvrdá strela Eduarda Šedivého sa ešte gólom neskončila, no pohotovou dorážkou sa presadil PETER BOLTUN. Asistencie: Richard Jenčík a Eduard Šedivý.
    52:18 BOLTUN - 0:4
     
    53:00
    Eduard Šedivý nahadzoval puk do útočného pásma, no tam ho Košičania stratili. Nové Zámky majú čas na striedanie a posielajú na ľad čerstvé sily.
     
    53:38
    Domáci hokejisti sa ešte snažia zdramatizovať priebeh zápasu, no jedinou otázkou zostáva to, či si Vladislav Habal udrží čisté konto.
     
    55:08
    V záverečnej päťminútovke zápasu si zahrajú presilovú hru aj domáci hokejisti. Dve minúty za hákovanie dostáva košický obranca Martin Dudáš.
     
    55:35
    Domácim hokejistom sa v presilovej hre nedarí. Košičanom sa podarilo vyhodiť puk cez všetky čiary a následne môžu poslať na ľad čerstvé sily.
     
    56:12
    Tak toto bola obrovská šanca domáceho tímu. Myslím, že to bol Kamil Brabenec, kto vletel do útočného pásma, no z tesnej blízkosti ho vychytal Vladislav Habal.
     
    56:44
    Nové Zámky v minulom kole prekvapili úradujúceho slovenského majstra, no dnes sa o ďalšie prekvapenie nepostarajú. Košice v pohode dohrávajú zápas.
     
    57:15
    Hostia už hrajú v plnom počte hráčov na ľade. Martin Dudáš skočil na ľadovú plochu a okamžite sa zapojil do priebehu hry.
     
    57:42
    Domáci brankár musel zasahovať po strele z ľavej strany. Tentokrát bol ale Švéd pozorný a puk vyráža do rohu klziska.
     
    58:38
    Zápas sa už iba dohráva. O pár sekúnd sa začne posledná minúta dnešného zápasu, ktorá Oceliarom prinesie zisk cenných troch bodov.
     
    59:21
    Košičania sa previnili zakázaným uvoľnením, a tak sa hra presťahuje pred brankára Vladislava Habala. Podarí sa domácim streliť aspoň čestný gól?
     
    59:54
    V záverečných sekundách ešte strieľal Ossi Saarinen. Strela fínskeho útočníka ale mierila tesne vedľa brány košického brankára.
     
    Koniec zápasu.
     
    Hokejisti Košíc potvrdili úlohu favorita a ostávajú na prvom mieste tabuľky. Na ľade Nových zámkov vyhrali 0:4, keď v záverečnej tretine upravili skóre duelu Jiří Bicek a Peter Boltun. Navyše, Oceliarov tešia aj zaváhania ich súperov, keďže Banská Bystrica ani Nitra nebodovali naplno. Nové Zámky sa naopak prepadnú na posledné miesto tabuľky, keď prehrali štvrtý z posledných piatich duelov. Ja vám ďakujem za pozornosť a prajem pekný večer. (20:23:07)

    Miroslav Kováčik

    Góly a asistencie: 23. Nagy (Šedivý), 23. Vašíček (Bartoš), 49. Bicek (Jenčík, Suja), 53. Boltun (Jenčík, Šedivý)


    HC MIKRON Nové Zámky: Lundström – Sandgren, Čížek, Drtina, Cardwell, Mäkinen, M. Chovan, Sucharda, Maier – Lelkeš, Brabenec, Hudec – Saarinen, Kytnár, Paulovič – McParland, Čaládi, Lavrovs – Fábry, D. Rehák, Tibenský.
    HC Košice: Habal – Dudáš, Deyl, Matejka, Jankovič, Vašíček, Šmach, Koch – Varga, Boltun, Nagy – Bicek, Suja, Jenčík – Milý, Klíma, Bartoš – Šoltés, Vrábeľ, Šedivý.

    Rozhodca: Róbert Müllner, Juraj Konc – Tomáš Gegáň, Jozef Valo.