Turín – AC Miláno 2:2 (kon.)
koniec
FC Turín
2:2 (2:0)
AC Miláno
Pondelok 16.01.2017, 20:45Talianska Seria A • 20. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Po prvom polčase sa zdalo, že Turín si dokáže tri body ustrážiť, ale AC Miláno sa vrátilo do hry po trochu šťastnom góle a následnej penalte Baccu. Práve preto môže Ljajiča mrzieť, že tú svoju ešte v prvom polčase nedal, vtedy to mohlo byť 3:0 a možno by sa AC už nezodvihlo. Nechajme však dohady tak, dohrávka skončila remízou. (22:41:48)
     
    90+4
    Koniec zápasu.
     
    90+4
    Turínčania sa ešte snažili niečo vymyslieť zľava, lenže Iturbeho zrazený center neprešiel a po odkope sa píska koniec.
     
    90+2
    Kontra AC Milána mohla skončiť rozhodnutím, lenže Suso to aj napriek prítomnosti spoluhráčov v dobrých pozíciách zobral na seba a prestrelil.
     
    90+1
    Ljajič prehadzoval loptu v šestnástke na Belottiho, ktorý sa k nej kvôli dobrému zákroku Palettu nedostal. Argentínčan ju vyviezol dopredu.
     
    90+1
    Nadstavujú sa 4 minúty.
    90. Alessio Romagnoli (ACM)
     
    90
    Okamžite prichádza nedorozumenie na pravej strane. Iturbe tam adresoval prihrávku, Ljajič so Zappacostom sa rozostúpili a ani jeden nezareagoval.
     
    89
    Tento duel však nedohrá mladý stopér Romagnoli, ktorý po druhej žltej karte opustí ihrisko, takže Turín bude mať v závere výhodu presilovky.
     
    89
    Belotti dral za loptou na hranicu šestnástky súpera spoločne so stopérom Palettom, ktorý ho telom jemne postrčil na zem, ale penalta sa nepíska.
     
    88
    Rohový kop futbalisti Turína totálne pokazili, pretože chceli zakombinovať po rozohrávke na krátko dvaja. Prišla nepresná prihrávka a strata.
     
    87
    Striedanie v tíme AC Miláno: z ihriska odchádza Davide Calabria, prichádza Leonel Vangioni.
     
    86
    Calabria si vypýtal faul na ľavej strane, ale AC Miláno sa pri lopte dlho nezdržalo, pretože dopredu rýchlo prešli domáci a Ljajič tvrdou strelou spred malého vápna zamestnal Donnarummu, ktorý vyrazil na roh.
     
    85
    Iturbe zľava opäť potiahol akciu a tentoraz sa k centru dostal, avšak svojou loptou trafil presne do rukavíc Donnarummu.
     
    84
    Striedanie v tíme AC Miláno: z ihriska odchádza Giacomo Bonaventura, prichádza M´Baye Niang.
     
    83
    Iturbe sa snažil prejsť po ľavej strane, lenže tam boli súperi a tak si to namieril smerom do stredu, kde po nepresnej prihrávke o loptu prišiel.
     
    81
    Striedanie v tíme FC Turín: z ihriska odchádza Marco Benassi, prichádza Daniele Baselli.
     
    80
    Lukič stratil loptu v pre Turín veľmi nebezpečnej zóne, ale hostia to potrestať nedokázali, keďže center po zemi pred Baccom zachytil Hart.
     
    78
    Pašalič sa uvoľnil k strele pred hranicou veľkého vápna. Skúsil to technicky na vzdialenejšiu žrď, ale priestor troch žrdí netrafil.

    Matej Kubove

    Góly: 21. Belotti, 26. Benassi – 55. Bertolacci, 60. Bacca (pen.)

    Karty:   40. Moretti (TUI), 60. Belotti (TUI), 57. Obi (TUI), 59. Rossettini (TUI) – 45. A. Romagnoli (ACM)   89. A. Romagnoli (ACM)

    Nepremenená penalta: 32. Ljajić (TUI), brankár G. Donnarumma zneškodnil


    FC Turín: Hart – Zappacosta, Rossettini, Moretti (C), A. Barreca – Benassi (81. Baselli), Valdifiori (68. Lukić), Obi (61. Iturbe) – Falqué, Belotti, Ljajić.
    Náhradníci: D. Padelli, Cucchietti – Baselli, Maxi López, Samuel Gustafsson, Iturbe, Lukić, De Silvestri, Boyé, Ar. Ajeti, Carlão.

    AC Miláno: G. Donnarumma – Abate (C), Paletta, A. Romagnoli, Calabria (87. Vangioni) – Pašalić, Locatelli, Bertolacci (74. Kucka) – Suso, Bacca, Bonaventura (84. Niang).
    Náhradníci: Plizzari, Storari – Ely, Lapadula, Honda, Niang, G. Gomez, C. Zapata, Vangioni, J. Sosa, Kucka, Cutrone.