Hradec Králové – HC Litvínov 6:2 (kon.) | Liberec – Slavia 6:2 (kon.) | Zlín – Jihlava 3:0 (kon.)
Třinec – HC Plzeň 4:2 (kon.) | Olomouc – Kometa Brno 3:5 (kon.) | Pardubice – Chomutov 3:2 (1:0 po s.n.)
Sparta Praha – Č. Budějovice 4:3 (kon.) | Vítkovice – K. Vary 4:2 (kon.)
koniec
HC Oceláři Třinec
4:2 (1:1, 2:0, 1:1)
HC Plzeň 1929
cz Sobota 14.01.2017, 14:00 • MINI WERK ARENA • DHL Extraliga juniorů (CZ) • 34. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:33
    Třinec právě vstřelil branku!
    Hostující trenéři se rozhodli odvolat brankáře a poslat na led šestého bruslaře. Ve středním pásmu se ale k puku dostal DAN PRZYBYLA a prázdná klec už byla pro třineckého útočníka jednoduchým terčem. Bez asistence.
     
    54:01
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Necelých šest minut před koncem třetí části hosté snižují na rozdíl jediné trefy. MATĚJ CHALUPA si najel před Hlaváče a z těsné blízkosti nezaváhal. Bez asistence.
     
    37:48
    Třinec právě vstřelil branku!
    Teď už vedou Oceláři o dvě branky. Hrachovský nahodil puk před branku, kde Krasanovský puk vyrazil. Kotouč si ovšem jako první našel JAN HLADONIK a z bekhendu jej dostal pod horní tyč. Asistence: Ondřej Hrahocvský.
     
    24:20
    Třinec právě vstřelil branku!
    Krátce před vypršením druhého trestu Plzně je přesilová hra využita. Oceláři dostali puk do brankoviště a až do sítě jej nakonec dotlačil MICHAL KVASNICA. Asistence: Patrik Hrehorčák, Jan Kalus.
     
    19:54
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Jen pár sekund před úvodní sirénou hosté srovnávají krok. Ránu Matyáše Kantnera vyrazil Hlaváč pouze ke své levé tyči a proti dorážce JAKUBA VAVŘIČKY zasahoval marně. Asistence: Matyáš Kantner, Matěj Chalupa.
     
    18:06
    Třinec právě vstřelil branku!
    Po střele Jakuba Lacky se puk odrazil, plzeňští hráči nad ním promáchli a k zakončení se tak dostal KRYŠTOF STUCHLÍK. Krasanovský zakročil až v momentě, kdy měl puk za svými zády a Oceláři tedy jdou do vedení. Asistence: Jakub Lacka.

    Martina Sikorová

    Góly a asistencie: 19. Stuchlík (Lacka), 25. Kvasnica (Hrehorčák, Kalus), 38. Hladonik (Hrachovský), 60. Przybyla – 20. Vavřička (Kantner, Chalupa), 55. Chalupa


    HC Oceláři Třinec: Hlaváč (Loubal) – Hrachovský, G. Radzienciak, J. Adámek, Haman, Imrich – Stuchlík, Kaukič, Cihlář, Plitko, Mach, Flok, Hrehorčák, Przybyla, Kvasnica, Irgl, Hladonik, Lacka, Kalus
    HC Plzeň 1929: Krasanovský (Kolář) – Kačena, Staněk, Váchal, Čechura, Novák, Krystl, Pokorný – Kantner, Stráský, Hanzlík, Vavřička, Pour, Chalupa, Roubal, Kokoška, Vracovský, Roubal, Rubner

    Rozhodca: Mrkva – Barteček, Vengřín