Hradec Králové – HC Litvínov 6:2 (kon.) | Liberec – Slavia 6:2 (kon.) | Zlín – Jihlava 3:0 (kon.)
Třinec – HC Plzeň 4:2 (kon.) | Olomouc – Kometa Brno 3:5 (kon.) | Pardubice – Chomutov 3:2 (1:0 po s.n.)
Sparta Praha – Č. Budějovice 4:3 (kon.) | Vítkovice – K. Vary 4:2 (kon.)
koniec
Bílí Tygři Liberec
6:2 (2:0, 4:1, 0:1)
HC Slavia Praha
cz Sobota 14.01.2017, 12:30 • Svijanská aréna • DHL Extraliga juniorů (CZ) • 34. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    41:24
    Slavia právě vstřelila branku!
    DENIS HELDÁK zmrazil liberecké fanoušky, když nenápadnou akcí vytěžil gól na 2:6 z pohledu Pražanů. Asistence: Matouš Patočka.
     
    38:20
    Liberec právě vstřelil branku!
    VÁCLAV BURDA tečoval Starostovu střelu od modré čáry přesně mezi nohy gólmana Pražanů. Tygři vedou 6:1, v této třetině vstřelili již čtvrtou branku. Asistenci: Martina Starosta, Jiří Průžek.
     
    37:08
    Liberec právě vstřelil branku!
    FILIP CHLUM ujel obraně Pražanů a ve vlastním oslabení přidává pátou branku Bílých Tygrů. Na Vaculu vyzrál bekhendovým blafákem, když přehodil beton hostujícího brankáře.
     
    32:04
    Liberec právě vstřelil branku!
    Teď předvedl VÍTEK TURSKÝ, co je to hokejová zarputilost. Při úniku byl faulován, ale vleže dokázal puk dostat až za brankovou čáru, ještě zajímavější je skutečnost, že první asistenci si připisuje gólman Ronald Polášek. Signalizovaný trest se neukládá. Asistence: Roland Polášek.
     
    26:40
    Slavia právě vstřelila branku!
    I Pražané svou početní výhodu využívají a jsou zpátky ve hře. Skákavou přihrávku na pravou stranu uklidil za ležícího Poláška DAVID MATĚJKA. Asistence: David Novák, Daniel Krásný.
     
    21:22
    Liberec právě vstřelil branku!
    Devět vteřin před koncem přesilovky Tygři skórují. Pěknou přihrávku Kačírka před zařízení zužitkoval na levé straně najetý JIŘÍ PRŮŽEK a střílí svou druhou branku v duelu. Asistence: Matyáš Kačírek.
     
    19:13
    Liberec právě vstřelil branku!
    No a těsně před koncem druhé třetiny se Tygři prosazují podruhé. K MARTINU JURSOVI se dostal kotouč před zařízení a přesnou bekhendovou střelou překonává Vaculu. Domácí vedou už o dvě branky.
     
    06:11
    Liberec právě vstřelil branku!
    Jenže JIŘÍ PRŮŽEK ukořistil v obranné třetině puk, projel středním pásmem, stahovačkou obehrál obránce na pravé straně, v rychlosti se nenechal rozhodit ani od druhého beka a s přehledem z levé strany zakončil do vzdálenější šibenice.

    RR

    Góly a asistencie: 7. Průžek, 20. Jursa, 22. Průžek (Kačírek), 33. Turský (Polášek), 38. Chlum, 39. Burda (Starosta, Průžek) – 27. Matějka (Novák, Krásný), 42. Heldák (Patočka)


    Bílí Tygři Liberec: Polášek (Žajdlík) – Turek, Klinger, Turský, Benák, Kunst, Korecký, Starosta – Pokorný, Průžek, Vlach, Wiencek, Nezbeda, Jursa, Kačírek, Burda, Chlum, Kadlec, Bělohorský
    HC Slavia Praha: Vacula (Šofr) – Zderadička, Krásný, Chládek, Novák, Chvála, Rittig – Matějka, Netolický, Kučera, Šteiner, Heldák, Šergl, Mareček, Kohút, Furch, Patočka

    Rozhodca: Hrubý – Kajínek, Bosák