Chodov – Jičín 12:1 (kon.) | Panthers – Ostrava 2:11 (kon.) | Bohemians - NE – ELITE PRAHA 12:3 (kon.)
Židenice – Liberec 3:4 (kon.) | Královské Vinohrady – Ne 2:11 (kon.)
koniec
FbŠ E.P. Bohemians
12:3 (6:2, 3:1, 3:0)
ELITE PRAHA
cz Nedeľa 08.01.2017, 16:00 • SH Děkanka, Praha (kapacita: 400 míst) • ČEZ Extraliga žen (CZ) • 16. kolo
     
    57:45
    Gécová si teď musí připadat jak na kolotoči. Když už vyrazí míček, za malou chvíli na ni letí další střela. Prozatím však tomuto tlaku odolává.
     
    53:55
    Bohemians právě vstřelilo branku!
    Gécová už může pouze spínat ke stropu. Bohemians se s ničím nerozpakují a hrají si svou hru, což jen dokazuje individuální průnik VERONIKY ZITTOVÉ. Bez asistence.
     
    51:47
    Bohemians právě vstřelilo branku!
    Bohemka nemá se svými soupeřkami slitování! Efektivní dvojice Bočanová-Poláková znovu úřadovala, když se po kombinaci na slepo dnes poprvé prosazuje ADÉLA BOČANOVÁ. Asistence: Hana Poláková.
     
    43:30
    Bohemians právě vstřelilo branku!
    HANA POLÁKOVÁ má dnes hvězdné odpoledne! Dnešní čtvrtá branka jen potvrzuje lehkost a sehranost její hry s pohybem Bočanové. Gécová praktiky bez možnosti reagovat na její pokus. Asistence: Adéla Bočanová.
     
    36:25
    Elite Praha právě vstřelilo branku!
    Elite si ale také může zažít svou chvilku slávy. PETRA NOSKOVÁ totiž využívá nepozornosti Omelkové a snižuje na 3:9. Asistence: Kristýna Vranová.
     
    35:17
    Bohemians právě vstřelilo branku!
    Bočanová dokázala vybojovat míček u mantinelu a poslala jej krosem přes celou šířku hřiště na naběhnuvší HANU POLÁKOVOU, jež se před poloodkrytou bránou nemohla mýlit. Asistence: Adéla Bočanová.
     
    33:45
    Bohemians právě vstřelilo branku!
    A další branka Klokanek! Tentokrát se po chybě v rozehrávce přesnou ranou do protipohybu Gécové prosazuje EVA PREISSLEROVÁ. Asistence: Aneta Šmídová.
     
    32:57
    Bohemians právě vstřelilo branku!
    Elite dostává další smolnou branku. Po kiksu Gécové se k míčku protáhla KRISTÝNA JAREŠOVÁ a ránou mezi nohy se nemýlí. Bez asistence.
     
    31:47
    Semeráková pálila po úprku z vlastní poloviny přímo z křídla, Gécová vyráží náročným zásahem balónek helmou za mantinel!
     
    20:25
    Reischlová se dostávala díky podklouznutí Nguyenové do zakončení, Omelková však dokázala na poslední chvíli snížit střelecký úhel a zapisuje si důležitý zákrok.
     
    18:31
    Elite Praha právě vstřelilo branku!
    Elite se ale jen branky v této třetině přece jen dočkalo! Protiútok totiž vyřešila nejjednodušším řešením ELIŠKA REISCHLOVÁ, která pálila příklepem přímo do šibenice. Omelková nestačila reagovat. Asistence: Barbara Jelínková.
     
    13:43
    Bohemians právě vstřelilo branku!
    Bohemians ukazuje své přednosti! Po na sekundu načasované přihrávce se totiž jen lehkým pozvednutím balónku zapisuje do kolonky střelkyň už dnes podruhé VERONIKA ZITTOVÁ. Asistence: Veronika Rybičková.
     
    10:17
    Bohemians právě vstřelilo branku!
    V této chvíli se ovšem EVA PREISSLEROVÁ už dočkala! Po skoro totožné akci jako u předchozí branky totiž trefuje přesně prostor u levé tyčky. Gécová byla bez šance na úspěšný zákrok. Asistence: Monika Slavíková.
     
    09:44
    Preisslerová se dostávala k dorážce, jenomže poslední chvíli jí míček uskočil od čepele. Elite ustálo velkou šanci svého soupeře bez ujmy!
     
    06:36
    Bohemians právě vstřelilo branku!
    Elite je dost rozhozené. Bočanová totiž vyslala jednoduchý kros přes celou šířku hřiště přesně na zakončující HANU POLÁKOVOU, která trefuje přesně levou šibenici. Asistence: Adéla Bočanová.
     
    06:12
    Bohemians právě vstřelilo branku!
    A Klokanky jsou opravdu v ráži! VERONIKA ZITTOVÁ totiž po další rychlém ataku Bohemians dotlačuje míček přes padající Gécovou do sítě. Asistence: Lucie Semeráková.
     
    05:56
    Bohemians právě vstřelilo branku!
    Bohemians potvrzuje svou převahu! ANETA ŠMÍDOVÁ našla pas od své kolegyně a přesnou ranou k tyči posouvá svůj do znovuvedení. Asistence: Monika Slavíková.
     
    03:39
    Elite Praha právě vstřelilo branku!
    Ovšem soupeř kontruje! Po breaku se k míčku dostala JESSICA ZLÁMALOVÁ a hezkou střelou zápěstím obalamutila Omelkovou, která na její pokus nedosáhla. Asistence: Anna-Marie Divišová.
     
    02:50
    Bohemians právě vstřelilo branku!
    Bohemians se dostávají do vedení! Po chybě v obraně Elite se k odraženému míčku dostala HANA POLÁKOVÁ a střelou k tyči, kam se nepřipravená Gecová nepřesunula, pohodlně zakončuje. Bez asistence.

    Johan Čáp

    Góly a asistencie: 3. Poláková, 6. A. Šmídová (Slavíková), 7. Zittová (Semeráková), 7. Poláková (Bočanová), 11. Preisslerová (Slavíková), 14. Zittová (Rybíčková), 33. Jarešová, 34. Preisslerová (A. Šmídová), 36. Poláková (Bočanová), 44. Poláková (Bočanová), 52. Bočanová (Poláková), 54. Zittová – 4. Zlámalová (Divišová), 19. Reischlová (Jelínková), 37. Nosková (Vranová)


    FbŠ E.P. Bohemians: Omelková (Kreisingerová) – Šindelářová, Rybíčková, Nová, Patakyová, Nguyenová, N. Havlíková – Preisslerová, Kašparová, Slavíková – Poláková, Kalecká, Jarešová – Semeráková, Bočanová, A. Šmídová – Zittová.
    ELITE PRAHA: Gécová – Vranová, Divišová, N. Mrázková, Hnátová, Simajchlová – Jelínková, Reischlová, Nosková – Pechánková, Miklíková, Zlámalová – Neubergerová, Denková, Kopecká.

    Rozhodca: Michaela Konečná, Veronika Wienerová