Slavia – Vítkovice 5:4 (kon.) | Kladno – Třinec 2:4 (kon.) | Chomutov – Mladá Boleslav 4:2 (kon.)
Č. Budějovice – Hradec Králové 4:6 (kon.) | HC Plzeň – Zlín 3:5 (kon.) | Jihlava – Kometa Brno 3:2 (1:0 po s.n.)
HC Litvínov – Liberec 2:5 (kon.) | Sparta Praha – Pardubice 3:2 (kon.)
koniec
HC Sparta Praha
3:2 (0:2, 2:0, 1:0)
HC Dynamo Pardubice
cz Sobota 07.01.2017, 16:00DHL Extraliga juniorů (CZ) • 32. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:30
    Východočeši odvolávají brankáře!
     
    56:30
    Znovu střela domácích z předbrankového prostoru, Klouček opět v pohotovosti!
     
    56:21
    Safin obdržel přesný pas na útočnou modrou, následně byl stíhán jedním z pardubických zadáků, ve finální fázi pro sparťany bohužel netrefil puk, a tak gólman Klouček měl trošku usnadněnou práci.
     
    51:45
    Sparta právě vstřelila branku!
    Celou arénou se ozývá radost sparťanské střídačky a pokřik "gól"! U nahozeného puku byli dříve hráči s velkým "S" na prsou, kteří dokázali využít poněkud rozhozenou obranu hostí. Petr Maršoun našel před brankou volného JANA KERNA, který se prozatím stává hrdinou utkání, jelikož vsítil zatím rozdílovou branku tohoto utkání – 3:2! Asistence: Petr Maršoun.
     
    48:57
    Kern nabral rychlost ve středním pásmu, od pravého kruhu nahrál na ten levý Filipu Eliášovi, který svoji střelou tahem orazítkoval tyčku!
     
    37:25
    Hra se opět přesunula do obranného pásma hostí, Tomáš Jandus inkasoval přihrávku na pravý kruh, jeho střelu zastavila až branková konstrukce!
     
    36:50
    Nyní zahrozil Zadina, který vypálil svižnou ranou, Nahodil zasahuje!
     
    36:04
    Nejprve si domácí trochu pohrávali, když se před brankou dostal k puku jeden z pardubických hráčů, který ještě přihrával na Hoskovce. K němu se ale už dokázal sparťanský zadák včas stáhnout.
     
    33:10
    Zídek po vyhraném buly v pásmu Pardubic přebruslil tři hráče Sparty, následně z pravého kruhu pro vhazování zkusil přihrávat na Duška, který tečoval jen těsně vedle sparťanské branky.
     
    30:31
    Vyloučení v týmu HC Sparta Praha (Kern – 2 min., držení protihráče).
     
    29:49
    V tomto čase si zároveň pardubický trenér vybírá oddechový čas.
     
    29:49
    Sparta právě vstřelila branku!
    Netrvalo to dlouho a sparťané přidávají svému soupeři druhý úder, když zpoza pravého kruhu vystřelil SEBASTIAN JANDA, jeho střela se možná ještě otřela o jednoho z pardubických zadáků a skončila až v síti brankáře Kloučka – 2:2! Asistence: Tadeáš Pejchal a Ostap Safin.
     
    29:23
    Sparta právě vstřelila branku!
    Zvýšená aktivita domácích hokejistů se vyplatila a přináší své ovoce! Sparťané chvíli zakombinovali v útočném pásmu, následně se dostal k puku před brankou PETR MARŠOUN a snižuje na rozdíl jediné branky – 1:2! Asistence: Jan Kern.
     
    24:43
    Pejchal to teď udělal náramně, když si před brankou obhodil jednoho z pardubických zadáků. Tento problém musel nakonec hasit až brankář Klouček.
     
    19:59
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Neuvěřitelné! Domácí borci bohužel toto oslabení neubránili, když inkasují pouhou sekundu před koncem úvodní periody. Hosté najeli do útočného pásma, puk dostal na modrou čáru ONDŘEJ TREJBAL, který okamžitě vystřelil na domácího brankáře. Jeho střela nakonec skončila až v síti gólmana Nahodila – 0:2! Asistence: Ondřej Trejbal a Jakub Hoskovec.
     
    18:09
    Vyloučení v týmu HC Sparta Praha (Svoboda – 2 min., krosček).
     
    17:15
    Do protiútoku tak ujeli domácí hráči, konkrétně Safin, který v situaci dva na jednoho vzal všechnu zodpovědnost na sebe, ale jeho švihovku zastavila lapačka Kloučka.
     
    16:50
    Klinecký v brejku tři na dva volil přihrávku na Hoskovce, ten byl ale dobře pokrytý jedním z domácích obránců.
     
    14:50
    Nakonec byl před brankou volný obránce Duben, který ale ve stoprocentní šanci promáchl.
     
    14:22
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice (Klinecký – 2 min., hákování).
     
    10:35
    Martin Jandus si sjel až před Kloučka, kde mu jeden z jeho spoluhráčů přihrával, sparťanský obránce ale netrefil puk ideálně, a tak černá guma končí u mantinelu v rohu kluziště.
     
    08:31
    Vyloučení v týmu HC Sparta Praha (Seniov – 2 min., sekání).
     
    04:13
    Vyloučení v týmu HC Dynamo Pardubice (Zídek – 2 min., nedovolené bránění).
     
    02:26
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Domácí byli v dobrém tlaku, nicméně přišla ztráta puku na modré čáře. Faltys ujel společně s Rohlíkem do situace dva na jednoho, tento brejk hostí ještě dokázal sparťanský brankář zneškodnit, na dorážku JAKUBA MARTINCE byl už ale krátký – 0:1! Asistence: Miroslav Rohlík a Vojtěch Faltys.

    Petr Pavlík

    Góly a asistencie: 30. Maršoun (Kern), 30. Janda (Pejchal, Safin), 52. Kern (Maršoun) – 3. Martinec (Rohlík, Faltys), 20. Trejbal (Hoskovec)


    HC Sparta Praha: Nahodil (Hofmann) – M. Jandus, Janda, Eliáš, Mrkvička, Jeřábek, Duben, Vandas – Kern, T. Jandus, Svoboda, Seniov, Maršoun, Safin, Kulda, Pejchal, T. Krátký, Dubský, Wojnar. Trenér: Pavel Geffert
    HC Dynamo Pardubice: Klouček (Kulich) – Rudy, Trejbal, Klinecký, V. Faltys, Šklíba, Zukal – Roubal, Zadina, Hoskovec, Martinec, Dušek, Voženílek, Rohlík, Kubišta, Štefka, Zídek. Trenér: Richard Král

    Rozhodca: Jílek – Hynek, J. Krátký