Novokuzneck – Viťaz 3:4 (kon.) | Novosibirsk – Jaroslavľ 3:2 (1:0 po s.n.) | Omsk – D. Moskva 2:3 (kon.)
Togliatti – Metallurg Magnitogorsk 2:4 (kon.) | Kazaň – Čeljabinsk 5:3 (kon.) | Nižnekamsk – Ufa 1:0 (4:3 po s.n.)
Dinamo Minsk – Petrohrad 5:4 (kon.) | Riga – Čerepovec 5:2 (kon.) | Záhreb – Red Star Kunlun 1:0 (kon.)
HC Slovan – Chabarovsk sk 2:0 (kon.)
koniec
Lada Togliatti
2:4 (1:0, 1:2, 0:2)
Metallurg Magnitogorsk
cz Utorok 03.01.2017, 14:00 • Lada Arena • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    54:29 Vladislav KALETNIK - 2:4
     
    54:29
    Metallurg právě vstřelil branku!
    To byla rychle využitá hra v početní výhodě a Magnitogorsk díky tomu odskakuje svému oponentovi na rozdíl dvou gólů. Ruce nad hlavou má VLADISLAV KALETNIK, který zblízka doklepl puk do sítě. Asistence: Oskar Osala a Alexandr Sjomin.
    42:27 Alexandr SJOMIN - 2:3
     
    42:27
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Přesně sedm vteřin po vypršení přesilové hry ALEXANDR SJOMIN dokonal obrat a svůj celek poprvé v utkání poslal do vedení, jeho svižná rána z levého kruhu pro vhazování zamířila přesně do horního blžšího růžku branky. Asistence: Alexej Bereglazov a Tommi Santala.
    36:22 Chris LEE - 2:2
     
    36:22
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Díky dvěma slepeným gólům hosté vyrovnávají! Úspěšným střelcem se stal CHRIS LEE a podíl na trefě nejproduktivnějšího beka Kontinentální hokejové ligy má také český forward Jan Kovář, jenž je označen jako strůjce přihrávky. Asistence: Jan Kovář a Jevgenij Birjukov.
    35:55 Alexandr SJOMIN - 2:1
     
    35:55
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Masalskise připravil o čisté konto až ALEXANDR SJOMIN, který to udělal opravdu mazácky. Zpoza brány zamířil přímo do lotyšského brankáře a od jeho zadní části těla se puk odrazil rovnou za brankovou čáru. Tento kontaktní gól tak vrátil Magnitogorsk zpátky do zápasu. Bez asistence.
    25:19 Andrej IVANOV - 2:0
     
    25:19
    Togliatti právě vstřelilo branku!
    Fanoušci Lady jsou u vytržení, protože jejich tým si vypracoval dvougólové vedení. Domácí tým se dostal do přečíslení dva na jednoho, Komarov předložil puk ANDREJI IVANOVOVI a Košečkin se ke své levé brankové konstrukci nedokázal přesunout včas. Asistence: Viktor Komarov.
    08:25 Vasilij STRELCOV - 1:0
     
    08:25
    Togliatti právě vstřelilo branku!
    Spolupráce dvou bratrů je korunována gólem VASILIJE STRELCOVA, který k ohromné radosti příznivců domácího týmu otevřel gólový účet utkání a tím Ladu překvapivě poslal do vedení. Košečkin betonem vyrazil puk přímo na čepel Strelcovovy hole a před ním už zívala odkrytá brána. Asistence: Alexandr Strelcov.

    Lukáš Jasoněk

    Góly a asistencie: 9. V. Strelcov (Strelcov), 26. A. Ivanov (V. Komarov) – 36. A. Sjomin, 37. Lee (Jan Kovář, J. Birjukov), 43. A. Sjomin (Bereglazov, Santala), 55. Kaletnik (Osala, A. Sjomin)


    Lada Togliatti: Masalskis (I. Ježov) – Aronson, Sotnieks, Gurkin, Kostromitin, Sinicyn – Strelcov, V. Strelcov (A), Bočarov – Šenfeld, Zernov, Belousov (A) – Rybin, Achmetov, Mokšancev – A. Ivanov, V. Komarov, Filatov (C).
    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Zagidulin) – Bereglazov, Lee (A), Budkin, J. Birjukov, S. Těreščenko, Antipin, Chabarov – Zaripov (A), Mozjakin (C), Jan Kovář – A. Sjomin, Santala, Osala – Timkin, Kaletnik, Kosov – Platonov, Železkov, De. Kazionov – Dm. Kazionov.

    Rozhodca: Odinš, Fraňo – Gorděnko, Tomilov