Florida – Toronto 2:3 (0:1 po s.n.) | Pittsburgh – Carolina 3:2 (kon.) | Tampa Bay – Montreal 4:3 (po pr.)
St. Louis – Philadelphia 6:3 (kon.) | Vancouver – LA Kings 2:1 (kon.)
koniec po predl.
Tampa Bay Lightning
4:3 (1:2, 0:1, 2:0 - 1:0)
Montreal Canadiens
cz Štvrtok 29.12.2016, 01:30 • Amalie Arena, Tampa • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    61:36 Tyler JOHNSON - 4:3
     
    61:36
    Tampa právě vstřelila branku!
    TYLER JOHNSON dostal dlouhou přihrávku od Jasona Garrisona a vystřelil přes obránce na branku Price. Jeho střelu zastavila až síťka v pravém horním rohu branky Price! Asistence: Jason Garrison, Andrei Vasillevskij.
    56:30 Ondřej PALÁT - 3:3
     
    56:30
    Tampa právě vstřelila branku!
    Tampa využívá přesilovku a máme vyrovnáno! Viktor Hedman přihrál na křídlo ONDŘEJI PALÁTOVI, který měl hodně prostoru na zamíření a z pozice pravého kruhu pro vhazování prostřelil Price! Asistence: Viktor Hedman, Brayden Point.
    51:14 Victor HEDMAN - 2:3
     
    51:14
    Tampa právě vstřelila branku!
    Tampa snižuje na rozdíl jediného gólu! Nikita Kučerov nahrál ze středu na stranu na VICTORA HEDMANA, který střelou zápěstím na druhou tyč překonal Price! Asistence: Nikita Kučerov.
    23:07 Chris TERRY - 1:3
     
    23:07
    Montreal právě vstřelil branku!
    Daniel Carr se dostal do přečíslení 2 na 1. Jeho stahovačka mu nevyšla a obránce mu vypíchl puk. Touš ale nejrychleji dojel Mike McCarrin, vrátil ho na střed Danielu Carrovi. Hostující útočník zachoval chladnou hlavu a přihrál ještě do strany na CHRISE TERRYHO, který střelou z první přidává svůj druhý gól sezóny. Asistence: Daniel Carr, Mike McCarron.
    13:31 Shea WEBER - 1:2
     
    13:31
    Montreal právě vstřelil branku!
    Montreal si bere zpět vedení! Paul Byron dostal nahrávku za branku a kolem brankáře nahrál na SHEAE WEBERA, který si sjel na blíže k brance. Hostující obránce vypálil zprvní na vzdálenější tyč a nedal Vasilevskijmu šanci zasáhnout. WEBER touto střelou prolomil svůj 14-ti zápasový půst bez gólu. Asistence: Paul Byron, Max Pacioretty.
    10:39 Tyler JOHNSON - 1:1
     
    10:39
    Tampa právě vstřelila branku!
    Ondřej Palát chytil vyhození jednoho z beků Montrealu a našel na pravém křídle Nikitu Kutcherova, ten se nerozpakoval a křižnou nahrávkou našel volného TYLERA JOHNSONA. Domácí útočník uklidil puk do branky a nedal Priceovi šanci. Asistence: Nikita Kučerov, Ondřej Palát.
    03:24 Alexandr RADULOV - 0:1
     
    03:24
    Montreal právě vstřelil branku!
    Paul Byron nahodil puk ze středního pásma za branku domácího gólmana. Vasilevskij s pukem za bránou váhal a nedokázal rozehrát. Byron si puk dojel a předložil ho přihrávkou před branku, kde čekal osamocený ALEXANDER RADULOV. Hostující útočník uklidil puk bez potížích do prázdné branky. Asistence: Paul Byron.

    Veronika Loudová

    Góly a asistencie: 11. T. Johnson (Kučerov, Palát), 52. Hedman (Kučerov), 57. Palát (Hedman, Point), 62. T. Johnson (Garrison, Vasilevskij) – 4. Radulov (Byron), 14. S. Weber (Byron, Pacioretty), 24. Terry (Carr, McCarron)


    Tampa Bay Lightning: Vasilevskij (Gudlevskis) – Strålman, Hedman, Šustr, Garrison, Coburn, Koekkoek, Nestěrov – Kučerov, T. Johnson, Palát – Drouin, Boyle, Naměstnikov – Point, Killorn, J.T. Brown – Peca, Bournival.
    Montreal Canadiens: Price (Montoya) – Beaulieu, S. Weber, Barberio, Petry, Redmond, Jemelin – Pacioretty, Danault, Gallagher – Byron, T. Mitchell, Radulov – Lehkonen, Plekanec, Flynn – Carr, McCarron, Terry.

    Rozhodca: O’Rourke, L’Ecuyer – Alphonso, Galloway

    Diváci: 19,092