Villarreal – Toledo 1:1 (kon.) | Sociedad – Valladolid 1:1 (kon.) | Atlético Madrid – Guijuelo 4:1 (kon.)
Malaga – Córdoba 3:4 (kon.) | Las Palmas – Huesca 2:1 (kon.)
koniec
UD Las Palmas
2:1 (1:0)
SD Huesca
cz Utorok 20.12.2016, 21:00 • Estadio de Gran Canaria • Španielsky pohár • 4. kolo
Predzápasové kurzy
     
    90+3
    Huesca právě vstřelila branku! Hosté nakonec ještě snižují! KILIAN CARVALHEIRA se dokázal v nastaveném čase prosadit a zmírňuje porážku svého týmu.
     
    89
    Momo dostal míč do vápna, kde se rázem zjevil v tváří tvář gólmanu Piňovi, jenž dobře vyběhl a výborně zasáhl proti střele z těsné blízkosti.
     
    79
    Před brankou Las Palmasu to nyní po dlouhé době nevídaně hořelo! González se dostal do vápna a následný jeho střelecký pokus vyrazil brankář Raúl pouze k protihráče, jehož volej sice zcela míjel branku domácích, ale znenadání našel ještě před brankou zcela volného Saíze, jenž byl tak překvapený z gólové šance, že ani nezakončil!
     
    77
    David García si našel ve vzduchu centrovaný míč a hlavou poslal balon do levé tyče hostující svatyně, gólman Piňa se ani nehnul z místa a pouze přihlížel, jak zasahuje jeho branková konstrukce!
     
    75
    Bambock fauloval na své obranné polovině a od sudího za svůj zákrok navrch vyfasoval žlutou kartu.
     
    74
    Střídání v týmu UD Las Palmas: ze hřiště odchází Tyronne, přichází Momo.
     
    74
    Střídání v týmu UD Las Palmas: ze hřiště odchází Hernán, přichází J. Castellano.
     
    69
    Střídání v týmu SD Huesca: ze hřiště odchází Amador, přichází Melero.
     
    64
    Střídání v týmu SD Huesca: ze hřiště odchází Camacho, přichází Ferreiro.
     
    61
    Střídání v týmu SD Huesca: ze hřiště odchází Cmiljanić, přichází Saíz.
    60. ASDRÚBAL - 2:0
     
    60
    Las Palmas právě vstřelilo branku!
    Domácí využili hrubé nedorozumění v obraně soupeře a ještě více se přibližují k postupu! ASDRÚBAL HERNÁNDEZ dostal pěkný za obranu, k němuž měl nejspíše trochu blíže hostující obránce, který ovšem vše nechal na svém gólmanovi, jenž rovněž vyběhl, ale domácí útočník mu ukopl míč a následně prostřelil posledního bránícího hráče Huescy.
     
    37
    Nechybělo mnoho a mohlo být vyrovnáno! Cmiljanić dostal na levé straně výborný pas za beky a poté se hnal gólmana Raúla, jenž ovšem skvěle zasáhl a vykopl jeho střelu. Dorážet ještě následně nicméně mohl Camacho, jehož ránu naopak zastavil jeden z obránců Las Palmasu.
     
    34
    Žlutou kartu dostává Camacho (SD Huesca).
    27.
     
    27
    David López se odhodlal ze střední vzdálenosti ke střele, která zaměstnala brankáře Raúla, který ji musel vytěsnit svými rukavicemi nad své břevno.
    14. M. GARCÍA - 1:0
     
    14
    Las Palmas právě vstřelilo branku!
    Domácí celek se ujímá vedení, které ho nasměrovává blíže k postupu! Simón dostal další báječný pas za obranu, následně obešel gólmana, ale při zakončení ze strany trefil jen vzdálenější tyč, od níž se ovšem míč odrazil na kopačku MATEA GARCÍY, který z blízkosti uklidil míč do sítě.
    8.
     
    8
    Simón si na pravé straně nádherně naběhl na kolmý pas od spoluhráče a ze strany se řítil sám na Piňu, jenž dobře vystoupil ze své klece a následně vytěsnil střelecký pokus pravého obránce na rohový kop!

    Dominik Rejthar

    Góly: 14. García, 60. Asdrúbal – 90+3. Carvalheira

    Karty:   34. Camacho (HUE), 75. Bambock (HUE)


    UD Las Palmas: Raúl – Simón, García, Aythami, D. Castellano – Hernán (74. J. Castelláno), Montoro – M. García, Tyronne (74. Momo), Tanausu – Asdrúbal
    Náhradníci: Varas – Castellano, El Zhar, Lemos, Livaja, M. Lópes, Momo

    SD Huesca: Piňa – Akapo, Valentín, Amador (69. Melero), Soriano – Bambock, López – Carvalheira, Camacho (64. Ferreiro), González – Cmiljanić (61. Saíz).
    Náhradníci: Herrera – Brežančić, Ferreiro, Melero, Sáiz, Vadillo, Í. López
    01.12.2016
    Huesca - Las Palmas 2:2

    Góly: 65. Camacho, 70. Aguilera – 12. Asdrúbal (pen.), 55. Hernán

    Karty:   11. Piña (HUE), 18. González (HUE), 42. Nagore (HUE), 75. Brežančić (HUE) – 22. Lizoáin (LPA), 28. Lemos (LPA), 76. Artiles (LPA)