Španielsko – Holandsko 24:29 (kon.) | Maďarsko – Rusko 26:26 (kon.) | Švédsko – Nemecko 22:28 (kon.)
Dánsko – Rumunsko 21:17 (kon.) | Česko – Nórsko 24:35 (kon.) | Srbsko – Francúzsko 21:28 (kon.)
koniec
Dánsko
21:17 (12:10)
Rumunsko
cz Streda 14.12.2016, 18:30Majstrovstvá Európy žien • Skupina 2
Predzápasové kurzy
     
    Dánsko nejevilo v dnešním rozhodujícím zápase žádné známky únavy i přes náročný včerejší zápas s olympijskými vítězkami z Ruska. První poločas nabídl divákům vyrovnanou podívanou, kdy se ani jeden z celků nedokázal dostat do výraznějšího vedení. Dánky však dokázaly lépe zvládnout závěrečné minuty první třicetiminutovky a na konci prvního poločasu si tak odnášely do šaten dvoubrankové vedení. Po slibném výkonu rumunských házenkářek v prvním poločase přišel v tom druhém na řadu zlom, když si skvěle hrající Dánky dokázaly během pár minut vypracovat pětibrankový náskok. Od této chvíle už Rumunky nedokázaly utkání nijak výrazně zdramatizovat. Výborný vstup Dánek do druhého poločasu, špičkový výkon dánské brankářky a pevná obrana tak nakonec poslala Seveřanky po vítězství 21:17 zaslouženě do semifinále, na které Dánky dosáhly poprvé od roku 2010. Příjemný zbytek dnešního večera Vám přeje Martin Petřek, který se na Vás těší u dalších házenkářských on-line přenosů. (23:04:46)
     
    Konec zápasu. (21:17)
     
    59
    Probíhá poslední minuta dnešního utkání, ve kterém dánským reprezentantkám postup do atraktivních semifinálových bitev již neuteče! (21:17)
     
    58
    Tak toto byla opravdu neuvěřitelná rána, kterou se nyní blýskla rumunská reprezentantka Zamfirová! Rumunská hráčka předvedla i přes vysoký dvojblok dánských házenkářek bezkonkurenční přetah na desíti metrech a snižuje tak na rozdíl čtyř branek! (21:17)
     
    57
    Rumunské házenkářky si opět vylámaly zuby na skvěle chytající dánské brankářce Toftové, která ve druhém poločase čaruje v bráně! Hvězda dánské brankářky v těchto chvílích jasně září na obloze házené! (21:16)
     
    56
    Na obou stranách palubovky padly v rychlém sledu branky. Stav utkání se nám upravil na 21:16. (21:16)
     
    54
    Dánky dotáhly svou akci na Tranborgovou, která svou nabízenou šanci využila tak, jak nejlépe mohla, tedy vstřeleným gólem. (20:15)
     
    53
    Osmatřicetiletý trenér a bývalý aktivní hráč San Antonia, Ambors Martin, si žádá oddechový čas. (19:15)
     
    52
    Tak to je opravdu neuvěřitelné! V těžkých momentech podržela své spoluhráčky fantastickým zákrokem dánská brankářka, která nyní doslova čarovala mezi třemi tyčemi a zlikvidovala stoprocentní šanci z křídla! (19:15)
     
    51
    Dánky však po útočné chybě přichází o míč a dopředu se tak rychle přesouvají Rumunky. (19:15)
     
    51
    Taktické pokyny jsou rozdány a hra nám může pokračovat postupným útokem Dánek. (19:15)
     
    50
    Celek Dánska, který vede někdejší dánský reprezentant Klavs Bruun Jörgensen, si žádá oddechový čas. (19:15)
     
    49
    Útok Rumunska zastavila za cenu faulu Haugstedová, půjde si zchladit hlavu na trestnou lavici. Rumunky tak budou mít za nepříznivého stavu velkou šanci využít přesilovou hru. (19:15)
     
    47
    Selhání koncovky dánského útoku trestá Rumunsko brankou z rychlého útoku. (19:15)
     
    45
    Dánská obrana nedokázala zastavit aktivní Laslovou , která svou šikovnou ránou v oblasti brankoviště snižuje rumunské manko na rozdíl pěti branek. (19:14)
     
    43
    Další dánská branka a znovu je u toho dnes střelecky potentní Hansenová, která vyslala ze své parkety spojky nechytatelnou jedovku k zadní tyči. (19:13)
     
    42
    Hansenová zpozorovala mezeru v rumunské obraně a rychlým proskokem mezi dvěma bránícíma hráčkama Rumunska zařídla svému týmu pětibrankové vedení. (18:13)
     
    39
    Udristioiuová se dokázala po nádherné kličce s oklepem dostat až před dánskou brankářku a z volného prostoru zakončila ránou do protipohybu brankářky. (17:13)
     
    37
    Výborná práce dánské obrany ve druhém poločase činí rumunským házenkářkám značné problémy! Dánské házenkářky hrají v těchto chvílích klasický styl obrany 0:6. Dánky jsou doslova namačkány u svého brankoviště a nedávají tak pivotmance ani dalším hráčkám příliš mnoho prostoru se prosadit. (17:12)
     
    36
    Světová rána Jorgensenové přes dvojblok přinesla dánským házenkářkám 17 branku v dnešním utkání. (17:12)
     
    35
    Ústřední a vůdčí postava rumunských reprezentantek Neaguová vystoupala vysoko nad blok dánské defenzívy, ale její dělová rána nakonec brankou neskončila. (16:12)
     
    34
    Jedna z velkých šancí pro Rumunsko! Za zákrok za hranicí pravidel si Dánky zahrají dvě minuty v početní nevýhodě. Rumunky tak budou mít možnost zvrátit nepříznivý stav utkání. (16:12)
     
    33
    Hansenová dokázala zbourat vše co bylo před ní a z šesti metrů už neměla problém se zakončením. (16:12)
     
    33
    Rumunská obrana nedokázala na křídle uhlídat rychlonohou Fiskerovou, která se po náskoku z křídla rozhodla pro zakončení na delší tyč. (15:12)
     
    33
    Rumunská superhvězda Neaguová nyní dokázala, že se ničeho nebojí! Prezentovala se krásnou střelou z dálky, která proplachtila mezi tři tyče! (14:12)
     
    32
    Oba reprezentační výběry si nyní připíší branky z bleskových akcí. Dánské házenkářky tak zůstávají v tříbrankovém vedení. (14:11)
     
    31
    Dánsko zvyšuje v nástupu do první minuty druhého poločasu na 13:10. Dánky to zkusily jednoduchou hrou přes křídla, která přinesla své ovoce. (13:10)
     
    31
    Dánky krouží kolem brankoviště rumunských házenkářek, co vymyslí na úvod druhého dějství? (12:10)
     
    31
    Druhý poločas zahájily úvodním výhozem od středové čáry dánské házenkářky, které tak rozjedou svůj první útočný kolotoč druhého poločasu. (12:10)
     
    31
    Začal druhý poločas. (12:10)
     
    30
    První poločas skončil. (12:10)
     
    29
    Probíhá poslední minuta první třicetiminutovky. (12:10)
     
    28
    Pravoruká šutérka Hansenová vytáhla ze svého repertoáru nádhernou střelu, která prosvištěla rumunské brankářce kolem nohy. (12:10)
     
    27
    Pinteaová se po dobré kombinaci prosazuje a snižuje tak na nejtěsnější rozdíl jediné branky. (11:10)
     
    26
    Hansenová v dánském útoku chytře našla skulinu, kterou oběhla až na brankoviště a zakončila střelou k tyči. (11:9)
     
    25
    Nielsenová se po přihrávce dobře zorientovala na brankovišti a prosadila se střelou z pádu. (10:9)
     
    24
    Španělský trenér na lavičce rumunského národního celku si žádá oddechový čas. (9:9)
     
    23
    Dánské spojky poslaly chytře míč do rukou pivotmanky Nielsenové, která bezpečně unikla ze sevření bránících hráček Rumunska a s přehledem zakončila. (9:9)
     
    22
    Míč doputoval až na pravé křídlo do rukou Geigerové a ta ve svém letu nad brankovištěm nezaváhala. (8:9)
     
    20
    Tranborgová se výborně natlačila mezi dvě hráčky rumunské obrany a dokázala se gólově prosadit. (8:8)
     
    19
    Rumunky nyní zapojily do hry křídla a skončilo to nádhernou brankou v podání Iuganuové. (7:8)
     
    18
    Zamfirescuová šla na šesti metrech do proskoku a překonala dánskou brankářku, která si na její střelu ani nesáhla. (7:7)
     
    16
    Jorgensenová nyní získala dostatek střeleckého sebevědomí a vyslala ze své parkety spojky prudkou ránu, která nalezla umístění mezi rumunskou brankářkou a její sítí. Dánky se tak dostávají do nejtěsnějšího možného vedení. (7:6)
     
    15
    V dnešním utkání nám nyní vládne střelecký půst. Ani jeden z národních týmů se nemůže díky výborné práci obran a brankářek dostat do úspěšného zakončení. (6:6)
     
    13
    Dánky poslaly v rychlém útoku do zakončení křídla, ale rumunská brankářka dokázala nádherně zneutralizovat technickou střelu přes prsty. (6:6)
     
    12
    Hansenová se po chybné rozehrávce Rumunek dostala do individuální akce a zaznamenala svou druhou branku v utkání. (6:6)
     
    11
    Rumunky ponechaly míč na levé straně a nabídly skórování Neaguové, která se v letu z křídla nakonec dostala do úspěšného zakončení. (5:6)
     
    10
    Na obou stranách palubovky padly v rychlém sledu branky. (5:5)
     
    9
    Světová rána Nielsenové! Dánská ostrostřelkyně se pověsila na devíti metrech do vzduchu a prezentovala se fantastickou ránou z přetažení. (4:4)
     
    7
    Dánská hráčka byla při střela faulovaná a byla z toho jednoznačná sedmička. V tomto případě není co řešit! Svůj první sedmimetrový hod v dnešním utkání však Dánky nevyužívají, rumunská brankářka totiž fantastickým zákrokem podržela své spoluhráčky a posílá je tak na opačnou stranu palubovky. (3:4)
     
    6
    Dánky si ve své obraně 0:6 pomohly nedovoleným zákrokem. Rumunsko tak mělo mít k dispozici sedmimetrový hod, který s přehledem proměnila Buceschiová. (3:4)
     
    5
    Jednoduchá spolupráce s pivotem přinesla dánským házenkářkám třetí branku, kterou si připíše Fiskerová. (3:3)
     
    4
    Rumunská kráska s dynamitem v ruce a nejlepší házenkářka planety Neaguová se z devítky dokázala proháčkovat až na brankoviště, kde už neměla problém se zakončením. (2:3)
     
    3
    Rumunky zakončily svůj útok sedmimetrovým hodem! K exekuci zmiňované sedmičky se postavila Buceschiová, která si vychutnala dánskou brankářku. (2:2)
    2
    Dánská jízda v útoku vyústila v úspěšnou střelbu ze spojek. (2:1)
     
    1
    Rozjetou nacvičenou akci Dánek dokázala úspěšně dovést do zdárného konce Hansenová. (1:1)
     
    1
    První setkání rumunských házenkářek s dánskou brankářkou končí brankou z nařízeného sedmimetrového hodu. Úspěšnou exekutorkou se stala Buceschiová. (0:1)
     
    1
    Výhodu úvodního výhozu od středové čáry měly rumunské házenkářky, které tak rozjedou svůj první postupný útok dnešního přímého souboje o postup do atraktivních bitev o cenné kovy. (0:0)
     
    1
    Utkání právě začalo. (0:0)
     
    Úvodní sestavy:

    Dánsko: Toftová Galsgaardová, Reinhardtová – Okkelsová, Fiskerová, Hansenová, Wollerová, Heindahlová, Grigelová, Nielsenová, Tranborgová, Kristiansenová, Dornonvilleová de la Courová, Östergaardová Jensenová, Spellerbergová, Jörgensenová, Haugstedová

    Rumunsko: Deduová, Ungureanuová, Udristioiuová, Szucsová, Geigerová, Pinteaová, Buceschiová, Neaguová, Floricaová, Lasloová, Iuganuová, Zamfirová, Maneaová, Zamfirescuová, Chintoanová, Chiperová

    Rozhodčí: Andreu Marin (ESP), Ignacio Garcia Serradilla (ESP).
     
    Celá házenkářská veřejnost upírá od minulé neděle svou pozornost na sever Evropy do Švédska, kde právě probíhá v pořadí již dvanácté mistrovství Evropy v házené žen. Celkem 16 účastníků šampionátu bylo rozděleno do čtyř čtyřčlenných skupin. Z každé postoupily tři týmy do další fáze, kterou jsou nyní dvě šestičlenné skupiny. První dva celky z těchto skupin pak projdou do semifinále a 18. prosince bude v Göteborgu korunován mistr Evropy.


    Švédská města Stockholm, Malmö, Kristianstadt a Helsingborg se staly ve dnech 4. až 9. prosince centry dění zápasů základních skupin EURO 2016, které vyvrcholí v polovině měsíce v Göteborgu (finále a souboj o bronz v neděli 18. prosince). Do Švédska se tento turnaj vrátil po deseti letech a po druhé v historii. V roce 2006 se z vítězství radovaly Norky, které ve finále udolaly Rusko. Bronz bralo Německo. Norsko je se šesti zlatými medailemi a čtyřmi dalšími cennými kovy nejúspěšnější zemí evropských mistrovství. Z titulu mistryň Evropy se kromě nich radovaly jen tři další země – Dánsko (1994, 1996 a 2002), Černá Hora (2012) a Maďarsko (2000).

    V posledním souboji čtvrtfinálové skupiny nás čeká atraktivní souboj dvou ambiciózních celků. Druhý nejúspěšnější tým ženských mistrovství Evropy čeká náročný souboj s bronzovými medailistkami z posledního mistrovství světa! Dánské házenkářky se dnes poperou o vstupenku do bojů o medaile s Rumunskem, v jehož týmu působí černovlasá kráska s dynamitem v ruce a v současnosti nejlepší hračka planety Cristina Neaguová! Vytryskne dnes večer mohutný gejzír házenkářské radosti a nadšení z postupu do semifinále na jutském poloostrově nebo v zemi ležící z převážné části na horkém Balkáně?

    Rumunsko:

    Horkokrevné rumunské házenkářky jsou vždy stavěny do rolí jedněch z hlavních medailových kandidátek na téměř každém velkém turnaji, přesto Rumunky neustále míjí hlavní evropské pódium na EHF EURO událostech s jedinou výjimkou: na své osmé EHF EURO akci, mistrovství Evropy 2010 v Dánsku a Norsku, Rumunsko získalo svou první medaili. Přesto, že podlehlo v semifinále Švédsku, získal tým v čele s házenkářskou celebritou a nejlepší EHF EURO střelkyní Cristinou Neaguovou bronzovou medaili, když v utkání o třetí místo Rumunky usilovně bojovaly v zápase proti Dánkám. V minulém roce se podařilo rumunské reprezentaci vyhrát další bronz, když se umístila na třetím místě na Mistrovství světa žen 2015 v Dánsku. Rumunky tehdy na světovém šampionátu díky výhře nad Polskem vybojovaly medaili po deseti letech. Deseti góly se na tom podílela hlavní hvězda Cristina Neaguová. V roce 2005 na Mistrovství světa v Rusku byly Rumunky druhé, ve sbírce úspěchů mají i další stříbro z roku 1973 a titul z roku 1962. Dosavadním nejúspěšnějším trenérem rumunské házené zůstává i nadále Gheorge Tadici. Vzestup a úspěch národního týmu je vždy spojován právě s jeho jménem. Profesor sportu strávil více než 20 let jako trenér místního klubu Zalau, se kterým se mu podařilo získat několik národních i mezinárodních titulů. Mnoho úspěchů v rumunském ženské házené včetně výše uvedeného stříbrného a bronzového úspěchu z MS 2005 a ME 2010 budou vždy patřit tomuto zkušenému trenérovi.

    V současné době vede kroky rumunských reprezentantek nově jmenovaný lodivod Ambros Martin, který v říjnu nahradil na trenérském postu švédského trenéra Tomase Rydeho. Osmatřicetiletý trenér se jako aktivní hráč radoval v dresu San Antonia ze zisku trofeje v Poháru EHF i v nejprestižnější Lize mistrů. Španělský trenér na lavičce rumunského národního celku a kouč maďarského šampiona Gyor Audi ETO KC je jedním z nejúspěšnějších klubových trenérů tohoto desetiletí. Úspěšný kormidelník dokázal dovést maďarský elitní klub k vítězství v ženské EHF CHAMPIONS LEAGUE v letech 2013 a 2014 a do finále v letech 2012 a 2016. V letech 2013 a 2014 zvítězil v anketě o nejlepšího světového trenéra ženské házené na serveru Handball Planet. Nicméně nahradit v rumunské reprezentaci bývalého vůdce Tomase Rydeho nebude nic jednoduchého. Pod jeho vedením se totiž Rumunsko na posledním mistrovství světa dokázalo po dlouhých deseti letech ozdobit bronzovými medailemi.

    Ústřední a vůdčí postavou rumunských reprezentantek je i na letošním evropském šampionátu rumunská kráska s dynamitem v ruce Cristina Negauová, která je ikonou rumunské házené. Nepřehlédnutelná postava světové házené narozena v rumunské Bukurešti byla zvolena již dvakrát oficiálně nejlepší hráčkou planety v letech 2010 a 2015. V letech 2010 a 2015 právě díky ní Rumunky braly dva velké bronzy – nejprve na mistrovství Evropy v Dánsku a Norsku a loni i na světovém šampionátu v Dánsku, na němž byla nejlepší střelkyní i nejužitečnější hráčkou turnaje. Na obou velkých akcích se také její jméno nesmazatelně zapsalo do All-Stars soupisky. Na klubové úrovni vyhrála v roce 2015 prestižní házenkářskou ligu mistrů EHF s černohorským týmem Buducnost Podgorica. O rok předtím dosáhla s Podgoricou znovu na finále stejně jako v roce 2009 s bývalým klubem Oltchim Ramnicu-Valcea. Na letošním mistrovství Evropy Neaguová se 43 trefami z 5 duelů vládne střelkyním.

    Rumunky vstoupily do letošního evropského šampionátu zápasem s obhájkyněmi evropského titulu a úřadujícími mistryněmi světa z Norska. Po dramatickém boji se nakonec z dvoubrankové výhry radoval severský gigant. Ve druhém utkání základní skupiny D, kterou bronzové medailistky z posledního MS odehrály ve švédském Helsingborgu, čekal Rumunky další silný test proti olympijským vítězkám z Ria 2016. Rumunky narazily na ambiciózní Rusky, nad kterými dokázaly zvítězit 22:17 a připsaly si tak první body do tabulky. Utkáním s Chorvatskem uzavřel rumunský reprezentační výběr definitivně své působení v základní skupině D. V posledním vystoupení ve skupině porazily Rumunky chorvatské házenkářky 31:26 a do další fáze šampionátu tak postoupily z druhého místa.

    V prvním zápase šestičlenné skupiny změřily Rumunky své síly s Maďarskem. V tomto utkání Rumunky nemilosrdně smetly Maďarky, když řádila především hvězdná Cristina Neaguová, která za 43 minut hry vsítila 10 branek a dařilo se jí i v dohrávkách na spoluhráčky. Dán Rasmussen na maďarské lavičce po utkání uvedl, že jediným kladem tohoto střetnutí pro jeho tým byla hra 7 proti 6, kterou Maďarky praktikovaly ve snaze odvrátit ještě větší debakl. Po výhře 29:21 (15:9) slavily Rumunky první cenné vítězství ve čtvrtfinálové skupině. V dalším utkání se Rumunkám postavily do cesty české házenkářky. České reprezentantky prohrály po náročném souboji ve čtvrtfinálové skupině s Rumunskem 28:30 (14:17) a definitivně tak přišly o šanci na semifinále.

    Dánsko:

    Druhý nejúspěšnější tým ženských mistrovství Evropy bude posledním soupeřem rumunských házenkářek v šestičlenné skupině. Celek Dánska vede někdejší dánský reprezentant Klavs Bruun Jörgensen, který jako hráč slavil s dánskou reprezentací medailové zisky na EURO 2002 a 2004. V pozici asistenta trenéra má stříbro z domácího EURO 2014, kde se Dánové utkali s českým celkem v základní skupině a kde dánský tým vedl legendární Ulrik Wilbek. K národnímu týmu žen byl Jörgensen povolán v létě roku 2015 a zažil tak opačný směr přechodu mezi kategoriemi než zmiňovaný Wilbek. Ten stál u dominance dánských házenkářek v 90. letech, kdy jeho svěřenkyně opanovaly ME 1994 a 1996, MS 1997 a také LOH v Atlantě 1996. Po přechodu k mužské složce Wilbek uspěl na dvojici mužských evropských šampionátů 2008 a 2010, ze kterých si dánští házenkáři přivezli také zlato.
    Posledním medailovým úspěchem ženské dánské házené je bronz z MS 2013, který pamatují klíčové hráčky dánského výběru pro EURO 2016 – s výjimkou brankářky Sandry Toftové působící v norském z Larviku a pivotmanky Stine Nielsenové, která má zásadní úlohu v současné dánské obraně. Toftová, která pozici jedničky převzala po LOH v Londýně se v roce 2013 do výběru pro MS nevešla, ale o jejích kvalitách vypovídá i ocenění nejlepší brankářky Ligy mistryň v předminulé sezóně. Nielsenová zažila pozdní reprezentační debut až po zmíněném MS. Naopak na tomto světovém šampionátu zažila raketový start mezi seniorskou elitu úderná levá spojka Anne Mette Hansenová, která vsítila v Srbsku 36 branek a byla členkou ideální sestavy mezi novickami světových šampionátů. Velkou zbraní Dánek je rychlá hra, ze které těží křídla včetně Marii Fiskerové, členky ideálních sestav MS 2013 i EURO 2014, která v létě letošního roku slavila v dresu CSM Bukurešť zisk trofeje pro vítězky Ligy mistryň (více prostoru na levém křídle dostává ale Fie. Nejzkušenější házenkářkou současného dánského týmu je Kiristina Kristiansenová, před dvěma lety rovněž členka ideální sestavy EURO 2014, kde Dánkám ale medaile unikla. Půvabná střední spojka, která žije se švédskou házenkářkou Natalií Hagmanovou, získala rovněž ocenění pro nejlepší dánskou házenkářku sezóny 2013/14, v níž tým z Jutského poloostrova získal zmíněný poslední cenný kov z vrcholné akce. Celkově je ale bilance Dánek v posledním čtvrtstoletí (což je i éra existence EHF) impozantní. Tři olympijské triumfy, tři evropská zlata a k tomu jedno i ze světového šampionátu, dalších pět cenných kovů na vrcholných akcích. Také pro nejvyšší ambice a touhu uspět došlo v roce 2015 k trenérské změně, která měla návaznost na 8. příčku z EURO 2014. Po rezignaci Jana Pytlicka tým žen převzal zmiňovaný Klavs Jörgensen.

    Pro dánské házenkářky odstartoval letošní evropský šampionát utkáním s Černou Horou, která přijela v omlazené sestavě do Švédska minimálně postoupit ze skupiny. Dánsko, které patří mezi největší velmoci ženské házené, se po nejtěsnějším možném vítězství 22:21 nakonec radovalo z první výhry ve skupině. Po jednobrankové výhře nad Černo Horou čekal Dánky duel s Maďarskem. Druhý nejúspěšnější tým ženských mistrovství Evropy dokázal po čtyřbrankové výhře i v tomto utkání naplno bodovat a po vítězství 23:19 si tak připsal svou druhou výhru na evropském šampionátu. Poslední zápas ve skupině odehrály Dánky s českým výběrem. Po prvním dějství zápasu s Dánskem vedly české házenkářky 17:13 a na evropském šampionátu měly nakročeno k pokoření dalšího favorita. Druhou fázi utkání však nezvládly a prohrály 29:33. Dánsko po třech výhrách ovládlo základní skupinu ve švédském městě Malmö a mezi 12 nejlepších týmů z 16 účastníků turnaje tak postoupilo z prvního místa.

    V další fázi šampionátu však Dánky poprvé okusily hořkost porážky, když v severském derby podlehly norským házenkářkám 23:21. Svůj druhý duel ve čtvrtfinálové skupině sehrály Dánky včera večer proti olympijským vítězkám z Ruska. V posledním včerejším zápase Dánky nakonec remizovaly s Ruskem, které tak přišlo i o teoretickou šanci proniknout do boje o medaile.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 18:30.

    Martin Petřek

    Dánsko: Toftová Galsgaardová, Reinhardtová – Okkelsová, Fiskerová, Hansenová, Wollerová, Heindahlová, Grigelová, Nielsenová, Tranborgová, Kristiansenová, Dornonvilleová de la Courová, Östergaardová Jensenová, Spellerbergová, Jörgensenová, Haugstedová
    Rumunsko: Deduová, Ungureanuová, Udristioiuová, Szucsová, Geigerová, Pinteaová, Buceschiová, Neaguová, Floricaová, Lasloová, Iuganuová, Zamfirová, Maneaová, Zamfirescuová, Chintoanová, Chiperová

    Rozhodca: Andreu Marin (ESP), Ignacio Garcia Serradilla (ESP)