Toronto – Minnesota 2:3 (kon.) | Washington – Boston 4:3 (po pr.) | Anaheim – Carolina 6:5 (2:1 po s.n.)
San Jose – Ottawa 2:4 (kon.)
koniec po predl.
Washington Capitals
4:3 (2:0, 1:2, 0:1 - 1:0)
Boston Bruins
cz Štvrtok 08.12.2016, 02:00 • Verizon Center, Washington • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    61:36 Nicklas BÄCKSTRÖM - 4:3
     
    61:36
    Washington právě vstřelil branku!
    Domácí rozhodují dnešní utkání v prodloužení! NICKLAS BÄCKSTRÖM si skvěle vyměnil kotouč se Schmidtem v útočném pásmu a následnou střelou z levého kruhu k bližší tyči nedal Raskovi sebemenší šanci! Asistence: Nate Schmidt a Marcus Johansson.
    48:19 Colin MILLER - 3:3
     
    48:19
    Bruins právě vstřelili branku!
    Hosté využívají přesilovou hru a vyrovnávají na 3:3! Czarnik nabil na modrou čáru COLINU MILLEROVI, a ten následnou tvrdou střelou z první rozvlnil síť za bezmocným Holtbym! Asistence: Austin Czarnik, Brad Marchand.
    39:00 David PASTRŇÁK - 3:2
     
    39:00
    Bruins právě vstřelili branku!
    Hosté snižují na rozdíl jedné branky! DAVID PASTRŇÁK se dostal do samostatného úniku a kličkou do bekhendu nedal Holtbymu sebemenší šanci! Asistence: Bez asistence.
    36:35 Dominic MOORE - 3:1
     
    36:35
    Bruins právě vstřelili branku!
    Hosté snižují na rozdíl dvou branek! Chára vyslal na branku střelu z pravého kruhu. Jeho pokus Holtby vyrazil pouze před sebe a následně se tak kotouč snažil ještě odpálit svou holí daleko od své branky. Puk ale poslal pouze na hůl Bildha, který ho dokázal prostřelit, ale kotouč ještě na brankové čáře raději posunul za ní DOMINIC MOORE. Asistence: Anton Blidh.
    25:51 Daniel WINNIK - 3:0
     
    25:51
    Washington právě vstřelil branku!
    Domácí zvyšují na 3:0! Beagle se dostal spolu s DANIELEM WINNIKEM do přečíslení dva na jednoho. Prvně jmenovaný našel přihrávkou v levém kruhu WINNIKA, který se následně střelou k bližší tyči nemýlil. Rask se po kotouči natahoval marně. Asistence: Jay Beagle.
    07:57 Justin WILLIAMS - 2:0
     
    07:57
    Washington právě vstřelil branku!
    Domácí vedou už 2:0! Kuzněcov se skvěle prokličkoval s kotoučem středem kluziště až před Raska. Ke střele se ale nedostal, neboť ho na hranici brankoviště zastavil jeden z obránců. Kotouč se ale dostal na hokejku JUSTINA WILLIAMSE, a ten se povedenou střelou prosazuje dnes již podruhé. Asistence: Jevgenij Kuzněcov.
    00:23 Justin WILLIAMS - 1:0
     
    00:23
    Washington právě vstřelil branku!
    Kuzněcov nahodil kotouč na branku od modré čáry, kde ho následně dokázal šikovně tečovat za záda Tuukky Raska JUSTIN WILLIAMS. Asistence: Jevgenij Kuzněcov a Alexandr Ovečkin.

    Martin Penker

    Góly a asistencie: 1. Williams (Kuzněcov, Ovečkin), 8. Williams (Kuzněcov), 26. Winnik (Beagle), 62. Bäckström (Schmidt, Ma. Johansson) – 37. D. Moore (Blidh), 39. Pastrňák, 49. C. Miller (Czarnik, Marchand)


    Washington Capitals: Holtby (Grubauer) – Niskanen, Orlov, Carlson, Alzner, Schmidt, Orpik (A) – Williams, Kuzněcov, Ovečkin (C) – Oshie, Bäckström (A), Ma. Johansson – J. Vrána, Eller, Burakovsky – T. Wilson, Beagle, Winnik.
    Boston Bruins: T. Rask (Chudobin) – Carlo, Chára (C), McQuaid, Krug, C. Miller, K. Miller – Pastrňák, Bergeron (A), Marchand – Backes, Krejčí (A), Schaller – Czarnik, Riley Nash, Spooner – J. Hayes, D. Moore, Blidh.

    Rozhodca: St. Pierre, McCauley – Nowak, Murphy