Buffalo – Edmonton 4:3 (po pr.) | NJ Devils – Vancouver 3:2 (kon.) | NY Islanders – NY Rangers 4:2 (kon.)
Philadelphia – Florida 3:2 (po pr.) | St. Louis – Montreal 3:2 (po pr.) | Nashville – Colorado 4:3 (kon.)
Winnipeg – Detroit 3:4 (1:2 po s.n.) | Chicago – Arizona 4:0 (kon.) | Dallas – Calgary 1:2 (kon.)
koniec
New York Islanders
4:2 (2:0, 1:2, 1:0)
New York Rangers
cz Streda 07.12.2016, 01:00 • Barclays Center, New York • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    51:13 John TAVARES - 4:2
     
    51:13
    Islanders právě vstřelili branku!
    JOHN TAVARES nádhernou střelou zápěstím z vrcholu pravého kruhu pro vhazování zamířil v přesilové hře do pravého horního rohu brány a Islanders potřetí v zápase vedou o dvě branky, tentokrát 4:2! Asistence: Josh Bailey a Nick Leddy.
    28:54 Marc STAAL - 3:2
     
    28:54
    Rangers právě vstřelili branku!
    Puk se z levého křídla útočného pásma po ose J.T. Miller a Chris Kreider dostal po přihrávkách na jeden dotek v pravém kruhu pro vhazování k MARCOVI STAALOVI, která táhlou střelou zápěstím zamířil nad pravým betonem Jaroslava Haláka přesně ke vzdálenější levé tyči. Rangers podruhé v zápase prohrávají pouze o gól – 3:2! Asistence: J. T. Miller a Chris Kreider.
    22:18 Andrew LADD - 3:1
     
    22:18
    Islanders právě vstřelili branku!
    Shane Prince sice v blízkosti pravé tyče Henrika Lundqvista překonat nedokázal, Islanders to ale vadit nemuselo, protože z dorážky se prosadil ANDREW LADD, který po ledě poslal puk k levé tyči odkryté brány. Asistence: Shane Prince.
    20:56 Jimmy VESEY - 2:1
     
    20:56
    Rangers právě vstřelili branku!
    Nash Rick vypálil zápěstím z vrcholu prostoru mezi kruhy pro vhazování a Jaroslav Halák nedokázal jeho střelu udržet, čehož využil v blízkosti levé tyče JIMMY VESEY a nad pravým betonem ležícího slovenského brankáře poslal puk do sítě – 2-1! Asistence: Rick Nash.
    17:24 Jason CHIMERA - 2:0
     
    17:24
    Islanders právě vstřelili branku!
    Rangers i přes obrovský tlak a šance nedokázali využít přesilovou hru trvající čtyři minuty a na opačné straně vzápětí udeřil JASON CHIMERA! Brock Nelson z pravého kruhu pro vhazování mířil střelou po ledě mezi betony Henrika Lundqvista, který nedokázal puk pod svým tělem udržet, a v blízkosti levé tyče ho dorazil do odkryté brány Jason Chimera – 2:0. Asistence: Brock Nelson.
    07:03 Scott MAYFIELD - 1:0
     
    07:03
    Islanders právě vstřelili branku!
    SCOTT MAYFIELD na pravém křídle vypálil prudce zápěstím a z vnějšího oblouku kruhu pro vhazování zamířil do bližšího pravého horního rohu brány, před kterou skvěle clonil Anders Lee. Islanders se ujali vedení 1:0! Asistence: Anders Lee a Thomas Hickey.

    Tomáš Reiner

    Góly a asistencie: 8. Mayfield (Lee, Hickey), 18. Chimera (B. Nelson), 23. Ladd (Prince), 52. Tavares (Jo. Bailey, Leddy) – 21. Vesey (Rick Nash), 29. M. Staal (J. T. Miller, Kreider)


    New York Islanders: Halák (Bérubé) – Leddy, Hamonic (A), Hickey, Mayfield, de Haan, Seidenberg – B. Nelson, Tavares (C), Jo. Bailey – Ladd (A), R. Strome, Prince – Lee, Cizikas, Clutterbuck – N. Kuljomin, Quine, Chimera.
    New York Rangers: Lundqvist (Raanta) – McDonagh (C), Girardi, M. Staal (A), Holden, Skjei, Klein – Kreider, Stepan (A), Zuccarello – Vesey, K. Hayes, Rick Nash – J. T. Miller, Pirri, Fast – Puempel, Lindberg, Hrivík.

    Rozhodca: Jean Hebert, Dave Lewis. Čároví: Tim Nowak, Ryan Daisy

    Diváci: 15795