Middlesbrough – Hull City 1:0 (kon.)
koniec
Middlesbrough FC
1:0 (0:0)
Hull City AFC
Pondelok 05.12.2016, 21:00Anglická Premier League • 14. kolo
Predzápasové kurzy

     
    Domáci Middlesbrough si najtesnejší náskok ustrážil a vyhral svoj iba tretí duel v tomto ročníku. O všetkom podstatnom rozhodol podľa mňa najlepší hráč zápasu Gastón Ramírez a to nie len preto, že strelil gól. V závere sa ale zranil, takže budeme očakávať správy o jeho stave. (22:52:45)
     
    90+4
    Koniec zápasu.
     
    90+4
    Defenzíva Middlesbrough ešte vyprodukovala jednu defenzívu, konkrétne to bola hrozná rozohrávka Valdésa, ale Bowen ju nedokázal potrestať, keďže mu lopta ušla.
     
    90+3
    Tom Huddlestone zastavil kontru domácich faulom, žltú kartu napokon nedostane, ale Hull znova prichádza o nejaký čas.
     
    90+1
    Takmer ďalšia veľká príležitosť, v ktorej mohol byť Diomadé, pretože po rohu prišlo predĺženie od Elmohamadyho, lenže útočníkovi Hullu v páde chýbalo k dorážke niekoľko čísiel.
     
    90+1
    Diomadé sa dostal k veľmi dobrému zakončeniu ľavačkou spoza šestnástky. Lopta letela presne do rohu brány, ale Valdésa blysol skvelým zákrokom.
     
    90+1
    Nadstavujú sa 4 minúty.
     
    90
    Hráči v červených dresoch naťahujú čas, no darilo sa im niekoľko sekúnd, kým hostia loptu neodkopli. Poslali ju však len na kopačky Middlesbrough.
     
    89
    De Roon potiahol rýchly prechod domácich do otvorenej defenzívy súpera, lenže Stuani sa dostal na krídlo a dokázal získať iba roh.
     
    88
    Mladý Bowen celkom slušne dohral Fábia pri postrannej čiare, kartu za tento zákrok neuvidí. Domáci po nákope dopredu o loptu prišli.
     
    87
    Striedanie v tíme Middlesbrough FC: z ihriska odchádza Gastón Ramírez, prichádza Stewart Downing.
     
    86
    Ramírez má zdravotné problémy a bude musieť ihrisko opustiť predčasne. Hrdina duelu po svojich asi neodíde, keďže hlavný rozhodca ukázal, aby priniesli nosidlá.
     
    85
    Rýchly prechod hostí dopredu nebezpečenstvom neskončil, nakoľko sa k strele odhodlal Clucas a bránu sa mu trafiť nepodarilo. Navyše, strela bola veľmi slabá.
     
    84
    Snodgrass znova získal roh a opäť centrom hľadal Clucasa, ktorý sa ale do zakončenia nedostal. Následne po pase z druhej vlny hlavičkoval Dawson, iba do miest, kde bol Valdés.
     
    83
    Chambers je späť v hre a bude schopný dohrať toto stretnutie. Práve teraz odvrátil nákop do autu pred Clucasom.
     
    82
    Zdravotné problémy má Calum Chambers. Kmeňový hráč Arsenalu ostal ležať po veľmi tvrdom dopade z hlavičkového súboja na zemi a potrebuje ošetrenie.
     
    81
    Striedanie v tíme Hull City AFC: z ihriska odchádza Markus Henriksen, prichádza David Meyler.
     
    81
    Striedanie v tíme Middlesbrough FC: z ihriska odchádza Viktor Fischer, prichádza Christian Stuani.

    Matej Kubove

    Góly: 60. G. Ramírez

    Karty:   73. Fábio (MDD) – 16. Livermore (HLL)


    Middlesbrough FC: Valdés – Barragán, Chambers, B. Gibson (C), Fábio – Forshaw, Clayton, de Roon – G. Ramírez (87. Downing), Negredo, Fischer (81. Stuani).
    Náhradníci: Guzan – Espinosa, Leadbitter, Stuani, Downing, Nsue, Traoré.

    Hull City AFC: Marshall – Elmohamady, Davies, M. Dawson (C), Robertson – Snodgrass, Livermore (62. Huddlestone), R. Mason (62. Bowen), Clucas – Henriksen (81. Meyler) – Diomandé.
    Náhradníci: Jakupović – Maguire, Meyler, Huddlestone, Weir, Bowen, Tymon.