Manchester City – Chelsea 1:3 (kon.) | Crystal Palace – Southampton 3:0 (kon.) | Stoke City – Burnley 2:0 (kon.)
Sunderland – Leicester 2:1 (kon.) | Tottenham – Swansea 5:0 (kon.) | West Bromwich – Watford 3:1 (kon.)
West Ham – Arsenal 1:5 (kon.)
koniec
West Ham United
1:5 (0:1)
Arsenal FC
Sobota 03.12.2016, 18:30 • Olympijský stadion, Londýn • Anglická Premier League • 14. kolo
Predzápasové kurzy
     
    Druhý polčas bol oproti tomu prvému o niekoľko tried inde a inde bola aj obrana West Hamu, ktorá mal DOD. Zgustol si najmä trojgólový Alexis Sánchez. Nebyť Randolpha, domáci mohli inkasovať ešte viac. West Ham má poriadne problémy a je hlboko v boji o záchranu, zatiaľ čo Arsenal si napravil chuť po prehre so Southamptonom v rámci Ligového pohára. (20:39:05)
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    90+3
    Sánchez v ďalšej kontre. Tentoraz prestrčil loptu do šance pre Ramseyho, ale ten bol veľmi blízko Randolphovi a tak nedokázal zakončiť poriadne.
     
    90+2
    V závere bude ošetrenie potrebovať Koscielny, ktorý ostal po tvrdom súboji otrasený, no bude v poriadku a ďalšie zranenie na strane Arsenalu pravdepodobne nehrozí.
     
    90+1
    Nadstavujú sa 3 minúty.
     
    90
    Oxlade-Chamberlain mohol uzatvoriť poltucet, lenže zoči-voči Randolphovi z mierneho uhlu neuspel. Írsky brankár dnes West Ham zachránil od ešte väčšej pohromy.
     
    88
    Striedanie v tíme Arsenal FC: z ihriska odchádza Mesut Özil, prichádza Alex Iwobi.
     
    87
    Striedanie v tíme Arsenal FC: z ihriska odchádza Francis Coquelin, prichádza Mohamed Elneny.
    86. Alexis Sánchez (ARS) - 1:5
     
    86
    Arsenal FC dal gól!
    Zdalo sa, že je to ofsajd, ale nedeje sa tak. Ani neviem koľké zaváhanie defenzívy domáceho celku trestá opäť ALEXIS SÁNCHEZ, ktorý dostal prihrávku za obranu a v samostatnom nájazde uspel, keď brankára súpera zmiatol a prehodil.
    84. Alex Oxlade-Chamberlain (ARS) - 1:4
     
    84
    Arsenal FC dal gól!
    Nádherný gól hostí. ALEX OXLADE-CHAMBERLAIN sa oprel do lopty za hranicou šestnástky a trafil to krásnou technickou ranou k vzdialenejšej žrdi. Randolph nemal nárok.
     
    83
    West Ham United dal gól!

    Domáci znížili, ale je otázne, či nie neskoro. Payet sa postavil k priamemu kopu z veľmi dobrej pozície a aj keď trafil len brvno, lopta sa odrazila k voľnému ANDYMU CARROLLOVI, ktorý v ofsajde nebol a pokazil Čechovi čisté konto.
     
    82
    Žltú kartu dostáva Shkodran Mustafi (Arsenal FC).
    80. Alexis Sánchez (ARS) - 0:3
     
    80
    Arsenal FC dal gól!
    Teraz sa to dá povedať už na isto, je po zápase. Znova sa blysol ALEXIS SÁNCHEZ a jeho pravačka, ktorou napriahol z hranice šestnástky a tiahlou strelou po zemi trafil presne povedľa natiahnutej ruky brankára Randolpha. Ten sa mohol aj roztrhnúť, no obrancovia mu nepomohli.
     
    79
    Ayew sa javí po príchode dobre, ale je na to skoro sám. Teraz sa dostal cez Gabriela až do zakončenia, avšak napálil len Koscielneho.
     
    78
    Masuaku síce vybojoval loptu na vlastnej polovici, lenže nedokázal ju vyviesť dopredu. Respektíve, v týchto miestach nepresne prihrával.
     
    76
    Chamberlain dostal prihrávku do šestnástky West Hamu od Sáncheza, loptu si prehodil na pravačku a vypálil smerom na vzdialenejšiu žrď, no neuspel.

    Matej Kubove

    Góly: 83. Carroll – 24. Özil, 72. Alexis Sánchez, 80. Alexis Sánchez, 84. Oxlade-Chamberlain, 86. Alexis Sánchez

    Karty:   59. A. Fletcher (WHU), 66. Reid (WHU) – 30. Coquelin (ARS), 68. Koscielny (ARS), 82. Mustafi (ARS)


    West Ham United: Randolph – Collins (7. Arbeloa), Reid, Ogbonna – E. Fernandes (63. A. Ayew), Noble (C) (73. Carroll), Obiang, Masuaku – Lanzini, Payet – A. Fletcher.
    Náhradníci: Adrián – Arbeloa, Nordtveit, Feghouli, Zaza, A. Ayew, Carroll.

    Arsenal FC: Čech – Gabriel, Mustafi, Koscielny (C), Monreal – Coquelin (87. Elneny), Xhaka – Walcott (66. Ramsey), Özil (88. Iwobi), Oxlade-Chamberlain – Alexis Sánchez.
    Náhradníci: Ospina – Gibbs, Holding, Iwobi, Ramsey, Elneny, Lucas.