Samara – S. Moskva 4:0 (kon.) | Groznyj – FK Krasnodar 2:1 (kon.) | Tomsk – Lok. Moskva 1:6 (kon.)
Machačkala – Perm 3:1 (kon.)
koniec
FK Tom Tomsk
1:6 (0:0)
Lokomotiv Moskva
cz Štvrtok 01.12.2016, 17:30 • Locomotiv Stadium, Moskva • Ruská Premier Liga • 16. kolo
Predzápasové kurzy
     
    84
    Střídání v týmu FK Tom Tomsk: ze hřiště odchází Eric Bicfalvi, přichází Kirill Pogrebňak.
    82. Alexandr KOLOMEJCEV - 1:6
     
    82
    Lokomotiv právě vstřelil branku!
    A je tady další hřebíček do rakve domácího celku. Moskevský tým vybojoval volný kop, po kterém jeden z hostů přizvedl míč k zadní tyči a ALEXANDR KOLOMEJCEV těžkým zakončením přidal šestou branku Lokomotivu.
     
    82
    Střídání v týmu FK Lokomotiv Moskva: ze hřiště odchází Nemanja Pejčinović, přichází Artem Galadžan.
     
    81
    Střídání v týmu FK Tom Tomsk: ze hřiště odchází Lukáš Droppa, přichází Jevgenij Baljajkin.
    79. Vladislav IGNATĚV - 1:5
     
    79
    Lokomotiv právě vstřelil branku!
    Demolice Tomsku pokračuje! VLADISLAV IGNATĚV si narazil míč s Fernandesem, seběhl si na pravou stranu pokutového území a poté míč poslal ke vzdálenější tyči. Tohle je pro domácí hodně kruté.
    76. Marques MAICÓN - 1:4
     
    76
    Lokomotiv právě vstřelil branku!
    Centr od rohového praporku sice domácí obrana odvrátila, ale po následném vhazování míč propadl k MARQUESI MAICÓNOVI, který prudkou střelou propálil bezmocného Solosina.
    71. Igor DENISOV - 1:3
     
    71
    Lokomotiv právě vstřelil branku!
    Tým z hlavního města Ruské federace podruhé využívá početní převahu. Fernandes výborně nacentroval z levé strany a IGOR DENISOV zakončením z prvního doteku vypálil přesně do prostoru těsně pod spojnicí tyče a břevna.
     
    71
    Střídání v týmu FK Tom Tomsk: ze hřiště odchází Artem Popov, přichází Pavel Kudrjašov.
    67. Manuel FERNANDES - 1:2
     
    67
    Lokomotiv právě vstřelil branku!
    Teď už ale moskevský celek otáčí nepříznivý vývoj utkání. Vladislav Ignatěv dostal míč na pravou stranu, kde měl hodně prostoru a poté přízemní přihrávkou našel MANUELA FERNANDESE, jenž v pohodě skóroval na bližší tyči.
     
    63
    Velká nepříjemnost pro domácí celek. Oleksandr Kasjan (TMS) ve vzduchu prudce zboural Ćorluku a dostává druhou žlutou kartu. Pro útočníka Tomsku to v dnešním utkání znamená konečnou.
     
    59
    Dudijev si výborně naběhl do pokutového území, avšak z hranice malého vápna tečoval prudkou přihrávku z levé strany vysoko nad bránu.
    56. Krásná střela Alexeje Mirančuka
     
    56
    Výbornou střelu však nyní vyslal Alexej Mirančuk, který výrazně protáhl zasahujícího Solosina. Rohový kop ve prospěch Lokomotivu.
     
    52
    Oleksandr Kasjan (TMS) teď neunesl důrazný souboj s Pejčinovićem a po dopadu na trávník soupeře zbytečně kopl do kolene. Trestem je ale pouze žlutá karta.
    51. Alexandr KOLOMEJCEV - 1:1
     
    51
    Lokomotiv právě vstřelil branku!
    Tak a máme bleskově vyrovnáno. První centr sice Solosin odvrátil, ale další přihrávka vzduchem už dopadla na hlavě ALEXANDRA KOLOMEJCEVA a ten míč zády k bráně šikovně usměrnil mimo dosah domácího gólmana.
     
    49
    Lokomotiv přispěchal s rychlou odpovědí, ale Solosin byl velmi rychle na trávníku a hlavičku mířící přesně k tyči vytěsnil na rohový kop.
    48. Eric BICFALVI - 1:0
     
    48
    Tom Tomsk právě vstřelil branku!
    Po tomto volném kopu už se domácí radují v úvodní branky zápasu! Výborný centr do pokutového území totiž přistál přesně na noze ERICA BICFALVIHO, který zvládl těžké zakončení a střelou k tyči Guilhermemu nedal šanci.
     
    45+3
    Lokomotiv je donucen k již druhému střídání v prvním poločase. Hřiště opouští Taras Michalik a jeho místo zaujal Roman Šiškin.
     
    27
    Ze dvou rohových kopů domácí vůbec nic nezískali a nyní je tady první střídání. Zdravotně indisponovaného Alana Kasajeva nahrazuje Vladislav Ignatěv.
     
    23
    Maxim Bordačev (TMS) šel hodně důrazně do Guilhermeho (LMO), který si to nenechal líbit a soupeře okamžitě několikrát postrčil. Oba soky rozhodčí potrestal žlutou kartou.
    21. Obrovská šance Tomsku
     
    21
    To byla obrovská šance! Prudký centr přistál přesně na hlavě Bordačeva, ale Guilherme jeho hlavičku dokázal vytáhnout a Kasjan poté dorážel jen do boční strany tyče.
    3. Neuznaný gól Maicóna
     
    3
    Moskevský celek otevřel skóre zápasu, ale zakončujícímu Maicónovi byl odmáván ofsajd. Nutno říci, že se jednalo o velmi sporné rozhodnutí!

    Lukáš Podleśny

    Góly: 48. Bicfalvi (Dudijev) – 51. Kolomejcev (Fernandes), 67. Fernandes (Ignatěv), 71. Igor Denisov (Fernandes), 76. Maicón, 79. Ignatěv (Fernandes), 82. Kolomejcev (Galadžan)

    Karty:   23. Bordačev (TMS), 52. Kasjan (TMS) – 23. Guilherme (LMO)   63. Kasjan (TMS)


    Držení míče: 42 % : 58 %.
    Střely na branku: 3:11. Střely mimo: 4:7. Rohy: 3:7. Ofsajdy: 3:3. Fauly: 14:23.
    FK Tom Tomsk: Solosin – K. Kombarov (C), Djakov, Žirov, Bordačev – K. Kovalčuk – Dudijev, Bicfalvi (84. Pogrebňak), Droppa (81. Baljajkin), Popov (71. Kudrjašov) – Kasjan.
    Náhradníci: Melichov – Osipov, Ten, D. Jablonský, Gvinejskij, Baljajkin, Kudrjašov, Golyšev, Pogrebňak, Sobolev.

    Lokomotiv Moskva: Guilherme – Pejčinović (82. Galadžan), Michalik (45+3. Šiškin), Ćorluka (C), Janbajev – Kolomejcev, Igor Denisov – Alexej Mirančuk, Fernandes, Kasajev (27. Ignatěv) – Maicón.
    Náhradníci: Abajev, Lobancev – Šiškin, Logašov, Lapšov, Samedov, N'Dinga, Ignatěv, Galadžan, Škuletić.

    Rozhodca: Galimov – Dančenko, Luňov