Hull City – Newcastle 1:1 (3:1 po pen.) | Liverpool – Leeds 2:0 (kon.)
koniec
Liverpool FC
2:0 (0:0)
Leeds United
Utorok 29.11.2016, 20:45 • Anfield Road, Liverpool • Anglický Ligový pohár • Štvrťfinále
    Historická noc pre Liverpool.
     
    Liverpool FC to zvládol a postupuje štvrtýkrát za posledných šesť sezón do semifinále Ligového pohára. Dnes sa však bude viac ako o tom, hovoriť o rekorde, ktorý stanovil Ben Woodburn. Jeho gól znamenal, že LFC má nového najmladšieho klubového strelca. Mladý Walesan (dnes má presne 17 rokov a 45 dní) prekonal Michaela Owena o presne 100 dní! Víťazný gól strelil Divock Origi a to po skvelom pase debutanta Alexandra-Arnolda. (22:42:31)
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    90+3
    Leeds mal k dispozícii ešte jeden priamy kop, po ktorom hlavičkoval do rukavíc Mignoleta Ayling, lenže z ofsajdovej pozície.
     
    90+2
    Doukara sa dostal do zakončenia po tom, ako mu Wood predĺžil loptu do šestnástky a Afričan ešte zbúral Lucasa. Jeho strela z vnútra šestnástky a otočky mierila nad.
     
    90+1
    Striedanie v tíme Liverpool FC: z ihriska odchádza Origi, prichádza Grujič.
     
    90+1
    Nadstavujú sa 3 minúty.
     
    90
    Doukara už jednu žltú kartu má a teraz zbytočne tvrdo dohral Origiho pri postrannej čiare, takže môže byť rád, že nešiel predčasne pod sprchy.
     
    89
    K rozohrávke sa postavil Phillips, avšak prestrelil múr a zároveň aj bránu belgického brankára v službách "The Reds". Ten sa nemusel ani pohnúť.
     
    88
    Kapitán Liverpoolu Lucas Leiva fauloval pár metrov pred vlastnou šestnástkou, trochu zbytočne a dáva teda hosťom šancu zahrať priamy kop zo zaujímavej pozície.
     
    87
    Chris Wood sa ocitol v ďalšom zakončení, tentoraz hlavou z hranice bieleho bodu a dvoch obrancov, avšak koníček nasmeroval priamo do rukavíc brankára Mignoleta.
     
    86
    Vyzerá to tak, že pre Leeds už bude ohromne náročné až takmer nereálne so stretnutím niečo urobiť, ale sympaticky sa hráči aj tak tlačia dopredu.
     
    84
    Skvelú pozíciu mal Sacko. Ten sa ocitol zoči-voči Mignoletovi, no trestuhodne prestrelil bránu. Mohol skorigovať a dať Leedsu akú-takú nádej.
     
    83
    Leeds síce dostal loptu do siete, lenže gól Wooda neplatí. Dlhý pas do šestnástky sa odrazil pred Mignoleta na kopačku spomínaného reprezentant Nového Zélandu, ktorý bol v ofsajde.
     
    82
    James Milner je odchovancom Leedsu United, takže toto je pre neho určite veľmi zaujímavý moment. Už odmalička tomuto klubu fandil a v roku 1996 nastúpil do jeho akadémie. V prvom tíme debutoval ako 16-ročný, v roku 2002. V áčku aj s hosťovaním vo Swindone vydržal do roku 2004, kedy sa sťahoval ku "strakám" z Newcastle.
     
    82
    Striedanie v tíme Liverpool FC: z ihriska odchádza Ejaria, prichádza Milner.
    81. Woodburn (LIV) - 2:0
     
    81
    Liverpool dal gól!
    Veľký zápis do kroniky Liverpoolu. Center do šestnástky predĺžil na druhú stranu Wijnaldum a úplne nepokrytý mladučký BEN WOODBURN to napálil nechytateľne pod brvno.

    Ben Woodburn je waleský mládežnícky reprezentant, ktorý v Liverpoole hráva za výber do 23 rokov. Pri tom je to ročník narodenia 1999, čiže v októbri oslávil svoje iba sedemnáste narodeniny. Stihol už nastúpiť na jeden duel aj v Premier League. Tento gól z neho spravil najmladšieho strelca v histórii Liverpoolu. O rovných sto dní prekonal legendárneho Michaela Owena!
     
    80
    Do hry mal ísť James Milner, ale jeho príchod sa odkaldá, keďže Origi bude schopný pokračovať.
     
    78
    O nápravu sa snaží asi najaktívnejší hráč hostí Roofe, avšak jeho center skončil priamo v rukaviciach Mignoleta, ktorá následne zakopáva loptu do autu. Zdravotné problémy má Origi. Už je v opatere lekárov.
    76. Origi (LIV) - 1:0


     
    76
    Liverpool dal gól!
    Mladý Alexander-Arnold si pripisuje pri svojom debute asistenciu a nutno podotknúť, že tá naozaj stála za to. Mladík poslal skvelý center do päťky, medzi Aylinga a brankára Silvestriho. Obaja zaváhali a to využil DIVOCK ORIGI, ktorý sa vložil do lopty a jemným tečom ju nasmeroval do siete. Pre Leeds kvôli jeho výkonu v druhom polčase krutý trest, ale taký je futbal. Liverpool sa navyše v posledných minútach smerom dopredu oveľa zlepšil.
     
    75
    Lucas Leiva si musel dávať pozor, pretože bol posledným hráčom a lopta nepríjemne skákala medzi ním a Mignoletom, navyše napádal Doukara. Brazílčan všetko vyriešil dovolenou malou domov.
     
    74
    Alexander-Arnold si výborne loptu naviedol od postrannej čiary k šestnástke, kde na seba naviazal hráčov a uvoľnil priestor Origimu na krídle. Mladý útočník odcentrovať nedokázal.
    72. Wijnaldum (LIV)
     
    72
    Obrovská šanca aj pre Liverpool. Wijnaldum dostal prihrávku do šestnástky, proti ktorej síce vybehol Silvestri, lenže Holanďan poslal loptu povedľa neho a trafil žrď! Následná dorážka čerstvého Woodburna z veľmi dobrej pozície bola zablokovaná.
     
    71
    Máme pred sebou posledných 20 minút a gól sme stále nevideli. V druhom polčase majú navyše šance len hostia, takže to bude ešte veľmi zaujímavé. Uvidíme, či sa vlastne po deväťdesiatich minútach rozhodne.
     
    69
    veľmi zlý center dostali hosťujúci futbalisti z pokutového územia preč a aj keď sa loptu späť pokúsil vrátiť Ejaria, vôbec mu to nevyšlo. Odkopávať bude Silvestri.
     
    69
    Na jej rohu si hráči v červených dresoch loptu posúvali, až prišiel center na Origiho. Ayling stihol pred Belgičanom odvrátiť na roh.
     
    68
    Mané sa na krídle cez Vieiru nepreštrikoval, ale aspoň získal faul. Liverpool pokračuje v akcii na krídle, odkiaľ loptu poslal do šestnástky.
     
    67
    Striedanie v tíme Liverpool FC: z ihriska odchádza Stewart, prichádza Woodburn.
    66. Roofe (LDS)
     
    66
    Roofe v ďalšej dobre možnosti, keďže pred šestnástkou dostal veľmi veľa priestoru na strelu. Tú mieril po zemi k vzdialenejšej žrdi, gólman Mignolet stihol zakročiť.
     
    65
    Na hranici šestnástky sa k hlavičke dostal zle postrážený stopér Bartley, ktorého pustil do zakončenia Lucas Leiva. Našťastie pre domácich, Angličan mieril tesne vedľa.
     
    65
    Klavan síce dovolil rýchlemu Phillipsovi vniknúť do šestnástky, lenže tam už Estónec zapracoval naplno a zrazil jeho center aspoň na rohový kop.
     
    62
    Striedanie v tíme Leeds United: z ihriska odchádza Dallas, prichádza Wood.
     
    62
    Wijnaldum sa popri bránkovej čiare snažil v šestnástke natlačiť do šestnástky, lenže po kontakte s Phillipsom spadol. Penalta sa nepíska.
     
    61
    Ďalšia kolmica za defenzívu hostí, avšak Origi sa nedostal k lopte vďaka skvelej hre telom od Taylora. Brankár Silvestri tak mal jednoduchšiu prácu.
     
    60
    Prechod hostí dopredu po pravom krídle nevyšiel, keďže prihrávku v strede poľa zastavila hneď dvojica červených dresov.
     
    59
    Za postrannou čiarou sa už pár minút rozcvičuje Chris Wood, elitný strelec Leedsu, ktorý dostal aj rady od trénera, takže sa zdá, že bude poslednou voľbou Garryho Monka z lavičky.
     
    57
    Alexander-Arnold sa po krídle ďaleko nedostal, pretože veľmi rýchlo bol pri ňom Taylor a loptu odobral. Následne ale o ňu aj prišiel, po súboji s Canom.
     
    56
    Žltú kartu dostáva Doukara (Leeds United).
     
    56
    Pas za defenzívu hostí hľadajúci Origiho presný nebol. Vysoká lopta po dopade na trávnik zamierila priamo do rukavíc Silvestreho a ten problém nemal.
     
    55
    Hostia v týchto chvíľach vyvinuli tlak na Liverpool sa slávi to úspech. Momentálne získali loptu a mohli niečo vymyslieť, ale trochu som ich prechválil, keďže ju rýchlo aj stratili.
     
    54
    Leeds ešte na chvíľu ostal v ofenzíve, lenže ďalšiu šancu si už vypracovať nedokázal. Znova sa do zakončenia tlačil Roofe, jeho hlavička nebola vôbec presná.
    53. Roofe (LDS)
     
    53
    Z ničoho nič tu máme obrovskú šancu hostí. Všetkému predchádzala zlá rozohrávka, pretože domáci boli v problémoch a po odkope Mignoleta do autu napriahol spoza šestnástky Roofe, ktorý trafil žrď.
     
    52
    Domáci držia loptu v strede poľa a snažia sa naďalej kombinovať, zatiaľ čo domáci sa fanúšikovia sa veľmi dobre bavia a ženú svoj tím vpred.
     
    50
    Livepoolčania teraz veľmi pekne zakombinovali pred šestnástkou, dostali loptu do nej a zdalo sa, že sa Origi ocitne aj vo veľkej šanci, lenže narazil na Aylinga a následne si Belgičan pomohol faulom.
     
    49
    Sacko na druhej strane zastavený ofsajdom, takže jeho rozvíjajúci sa únik za defenzívu protivníka sa nekoná.
     
    48
    Alberto Moreno teraz dobre zapracoval aj vzadu, kde zachytil prihrávku a založiť kontru domácich. Po nepresnom centri Maného ale Liverpool držanie guľatého nezmyslu stráca.
     
    47
    K Canovi sa odrazila lopta niekoľko metrov pred šestnástkou súpera a tak do nej okamžite poslal center, ktorý síce našiel iba Berardiho, no k strele sa aj tak dostal Moreno. Bránu minul.
     
    46
    Striedanie v tíme Leeds United: z ihriska odchádza Cooper, prichádza Ayling.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Hneď úvode mal síce veľkú šancu Sacko, ktorý mohol šokovať Anfield, ale potom podľa očakávania prebrali taktovku domáci. Viedlo to k veľkej šanci Wijnaldum a ďalším náznakom, no góly sme zatiaľ nevideli. Dúfajme, že v druhom polčase sa o niečo zlepší aj herný prejav. Avšak, že by sme sledovali zlý zápas sa povedať nedá.
     
    45+1
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45
    Nadstavuje sa 1 minúta.
     
    44
    Wijnaldum vymyslel zaujímavú kolmicu za defenzívu súpera, kam už smeroval Origi, avšak Bartley loptu nepustil. Liverpool ju má znova, no iba pri stopéroch.
     
    42
    Dallas znova našiel iba hráčov Liverpoolu a Origi dokonca skvelým šprintom od vlastnej šestnástky prešiel až k súperovej. Počas celej jazdy bol trochu ťahaný za dres, potom v okolí pokutového územia spadol, lenže faul sa nepíska.
     
    41
    Ragnar Klavan sa natlačil pred Doukaru a tesne pred bránkovou čiarou sklzom loptu odvrátil na aut. Po odvrátenom dlhom vhodení prišla strela Phillipsa spoza pokutového územia. Bola zrazená a končí rohom.
     
    40
    Dosť nebezpečne teraz išiel do sklzu jeden z hostí, pretože oboma nohami poslal na zem Origiho. Ten bude v poriadku, keďže sklz ho zasiahol už len kvôli zotrvačnej sile.
     
    39
    Silvestri zbiera prihrávku na hranicu malého vápna. Center Maného tečoval dobre postavený Taylor priamo k nemu. Na loptu ešte číhal Origi, avšak bezvýsledne.
     
    38
    Mané na krídle prestrčil loptu pre Alexandra-Arnolda, ktorý rýchlo cez protihráča vnikol do šestnástky a pripravil pozíciu pre Ejariu, avšak tento mladík váhal a po páde bez zavinenia sa k strele nedostal. Rýchly protiútok hostí zastavil ofsajd Roofea.
     
    37
    Leedsu sa podarilo na chvíľu otupiť platonický tlak Liverpoolu a dostať loptu na polovicu domácich. Tá sa však rýchlo vracia ako bumerang.
     
    35
    Ejaria si vynikajúce nabehol spoza pokutového územia cez dvoch hráčov Leedsu doňho, avšak nedohodol sa spoluhráčmi, keďže prihrával do miest, kde nik z nich nebol.
     
    34
    Mané si spracoval pas do šestnástky súpera, lenže jeho center zrazil padajúci Taylor. Lopta sa následne dostala až k brankárovi Mignoletovi.
    33. Can (LIV)
     
    33
    Napriek tomu mal Liverpool obrovskú šancu. Dve veľké chyby Leedsu sa hosťom takmer vypomstili. Najskôr zlý aut Taylora našiel domácich hráčov a následná kolmica išla medzi Bartleyho so Silvestrim, ktorí sa nedohodli, takže Canovi stačilo do lopty pichnúť špičkou kopačky a poslať ju do siete. To takmer vykonal do bodky, lenže minul priestor troch žrdí.
     
    32
    Tentoraz si už Origi s ťažkou prihrávkou na svoju osobu nepodaril. Lopta mu odskočila a ušla za autovú čiaru.
     
    31
    Opäť dobrý center na hranicu malého vápna, kde však znova priestor čistili červené dresy Liverpoolčanov. Origi po odkope udržal loptu pre svoj celok.
     
    30
    Klavan vypratal svoju šestnástku odkopom na aut pred Sackom, avšak Leeds ďalej ostáva v ofenzíve a dokonca získal rohový kop.
     
    29
    Phillips sa po príchode na trávnik dotkol lopty rukou v strede poľa. Liverpool tak ďalej kombinuje ďaleko od Silvestreho. Zatiaľ sa mu nedarí dostať do nebezpečných pozícií nejako často.
     
    28
    Striedanie v tíme Leeds United: z ihriska odchádza O´Kane, prichádza Phillips.
     
    27
    Hra je prerušená, na trávniku musí byť ošetrovaný jeden z domácich, ktorým je O´Kane a vyzerá to na striedanie. Len tak na okraj, dnes je na štadióne aj Steven Gerrard.
     
    26
    Na rohový kop si síce najlepšie naskočil Mignolet, avšak loptu len vyrazil takmer na hranicu šestnástky, kde bol mladučký Vieira. Jeho strela by mierila do siete, nebyť jedného dobre postaveného Liverpoolčana.
     
    25
    Taylor si nabral veľké sústo, pretože cez troch hráčov sa snažil dostať z krídla do šestnástky. Nakoniec sa mu to, čuduj sa svetu, podarilo, ale okolo Klavana už neodcentroval.
     
    24
    Dallas dostal loptu z autu na krídlo a centroval z otočky prakticky okamžite, avšak jeho pas presný nebol. Napriek tomu budú hostia pokračovať vpredu vďaka autu.
     
    23
    Doukara sa v strede poľa po kontakte s Klavanom dostal na trávnik v polohe sediac až ležiac, čo je posúdené ako faul. Hostia kombinujú v strede poľa.
     
    21
    Nízky center na prvú žrď hostí neprekvapil a tí si poradili aj s následným centrom z druhej vlny, ktorý ponad všetkých preletel až za postrannú čiaru.
     
    20
    Po faule na Cana v strede poľa sa Mané dostal k lopte na krídle vedľa šestnástky a dokonca získal aj priamy kop z dobrej pozície, odkiaľ sa dá poslať kvalitný center.
     
    19
    Moreno si hľadal za hranicou šestnástky Leedsu priestor na strelu, ktorú aj vyprodukoval, no trafil ňou len prvého protivníka pred sebou.
     
    19
    Roofe bol až príliš aktívny v napádaní, čo vyústilo vo faul na Klavana, takže Liverpool ostane pri lopte.
     
    17
    Lucas Leiva sa vynikajúce zavesil na Dallasa, ktorému loptu pri rohovej zástavke odobral a založiť akciu svojho tímu, lenže tá sa nepodarila.
     
    16
    Liverpoolčania získali loptu pred šestnástkou Leedsu, ale Klavan sa tentoraz pravdepodobne unáhlil, pretože vystrelil ľavačkou veľmi rýchlo, lenže aj strašne nepresne a ďaleko do brány.
     
    14
    Can sa uvoľnil cez dvojicu protihráčov na krídle až k centru do šestnástky, ale to bola malina pre obranca Leedsu, keďže necentroval vôbec presne. Z druhej strany to nevyšlo ani Origimu.
    12. Wijnaldum (LIV)
     
    12
    Hra sa postupne začína zrýchľovať, z čoho teraz takmer ťažil Wijnaldum. Ten pred päťkou len tečoval prudkú prihrávku spoluhráča smerom pod brvno, lenže Silvestri bol dostatočne rýchly a zabránil gólu.
     
    11
    Roofe si spravil miesto pred pokutovým územím Liverpoolu a vystrelil mieriac k žrdi, kde však brankár Mignolet stihol doletieť. So zákrokom väčší problém nemal.
     
    10
    Bartley neodvrátil Morenov center dobre, no následne to už hostia zvládli, aj keď pri súboji v šestnástke možno niektorí diváci videli faul na svojho miláčika. Penalta sa nepíska.
     
    9
    Teraz domáci trochu zatlačili na defenzívny val protivníka, ale pokusy spoza šestnástky boli zrazené a následný center Origiho dostala obrana Leedsu na roh.
     
    8
    Hra zatiaľ nemá prakticky žiadne tempo. Hráči Liverpoolu majú loptu na svojich kopačkách a hrajú sa s ňou v strede poľa, keďže ich z ich štýlu nevytrhla šanca Sacka v úvode.
     
    6
    Liverpool sa po strate lopty od súpera na jeho polovici dopredu nedostal, pretože v strede poľa akciu zastavil Dallas. Pokračuje tak Klavan s Lucasom.
     
    4
    Po centri od rohovej zástavky prichádza aj ďalší, lenže dopredu ide Liverpool. Rýchla kontra sa spomalila a Origi sa v šestnástke protivníka do zakončenia nedostal.
    3. Sacko (LDS)
     
    3
    Do obrovskej šance sa hneď z kraja zápasu dostal Sacko, ktorý si výborne nabehol za Morena, dostal presný pas za defenzívu a mieril medzi Mignoletove nohy. Ten vyrazil na roh.
     
    3
    Tentoraz ale mladík po ťažkej prihrávke na svoju osobu o loptu prichádza, lenže súpera bude vhadzovať len v strede poľa, teda ďaleko od Mignoletovej brány.
     
    2
    Hráči domáceho celku kombinovali pred šestnástkou súpera, lenže to zakončenia sa neodhodlal nik a tak sa do prvého súboja pri svojom debute v strede poľa zapojil mladý Alexander-Arnold. Uspel.
     
    1
    Výkop stretnutia mali hostia, lenže loptu veľmi rýchlo strácajú a tak sa už o ňu stará dvojica stopérov Liverpoolu.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    -1
    Štadiónom znie hymna Liverpoolu "You´ll never walk alone" a za chvíľu, keď doznie, nastane minúta ticha za obete leteckej tragédie v Kolumbii, kde zomreli hráči Chapecoense, realizačný tím a ďalší členovia posádky.
     
    Posledných päť vzájomných zápasov

    19.10.2002 Leeds – Liverpool 0:1
    23.03.2003 Liverpool – Leeds 3:1
    25.10.2003 Liverpool – Leeds 3:1
    29.02.2004 Leeds – Liverpool 2:2
    22.09.2009 Leeds – Liverpool 0:1
     
    Úvodné zostavy:

    Liverpool FC: Mignolet – Alexander-Arnold, Lucas Leiva (C), Klavan, Moreno – Stewart, Can, Ejaria – Wijnaldum, Origi, Mané
    Náhradníci: Karius – Lovren, Clyne, Henderson, Milner, Grujic, Woodburn. Tréner: Jürgen Klopp

    Leeds United: Silvestri – Berardi, Bartley, Cooper, Taylor – Vieira, O'Kane – Sacko, Roofe, Dallas – Doukara
    Náhradníci: Green – Mowatt, Grimes, Phillips, Wood, Ayling, Antonsson. Tréner: Garry Monk.
    James Milner dnes odohrá zaujímavý duel, nakoľko je odchovancom Leedsu, v ktorého drese aj debutoval v Premier League.
    Pred zápasom sa uskutoční minúta ticha za obete tragédie v Kolumbii, kde zomrelo 76 členov kádru klubu Chapecoense, príslušníkov realizačného tímu a posádky lietadla.

    Dátum 29.novembra je pre fanúšikov "The Reds" veľmi špeciálny, pretože v roku 1998 debutoval Steven Gerrard.

    Približne dve hodiny do výkopu na Anfielde.

     
    Veľmi zaujímavý duel sa chystá na slávnom Anfielde, pretože tam zavíta v minulosti úspešný, dnes bohužiaľ druholigový celok Leeds United. Ide o štvrťfinále Ligového pohára, ktorý nemá na "ostrovoch" až taký ohlas ako FA Cup, no priťahuje dostatočne veľa pozornosti. Odveta na programe nie je, takže o postupujúcom sa rozhodne dnes, najneskôr v penaltách.

    Zvyšné štvrfinálové dvojice: Hull City vs. Newcastle United, Arsenal vs. Southampton, Manchester United vs. West Ham

    Liverpool FC

    Zverenci Jurgena Kloppa sa dostali do štvrťfinále cez troch protivníkov. Začali v takzvanej časti "Second round", kde vyradili Burton Albion výsledok 5:0. Dvakrát sa presadil Sturridge, raz Origi s Firminom a Naylor si dal vlastný gól. Proti Derby County to tiež bolo jednoznačné, víťazstvo 3:0 zariadili Klavan, Coutinho a Origi. Naposledy sa ale Liverpoolčania nadreli s Tottenhamom. Tesnú výhru 2:1 režíroval "doublescorer" Daniel Sturidge. Za hostí znížil z penalty Janssen.

    K dispozícií ale určite nebude Philippe Coutinho, ktorý sa zranil v poslednom ligovom stretnutí proti Sunderlandu a nenastúpia ani Daniel Sturridge, Adam Lallana a Roberto Firmino. Je tak dosť možné, že Klopp dá šancu hráčom z lavičky a mladíkom.

    Leeds United

    Druholigový celok to mal o niečo ťažšie, keďže hral o zápas viac. Už v úvode sa vytrápil s Fleetwodom. Remízu v riadnej hracej dobe zachraňoval Antonsson a stretnutie dospelo až do penaltového rozstrelu, kde sa z Leedsu nemýlil nik. V ďalšom kole prišlo víťazstve 1:0 nad Lutonon Town, hneď na to rovnaký výsledok s Blackburnom Rovers a naposledy ďalšia dráma. Takmer rovnaký scenár ako s Fleetwodom, lenže pokutový kop nepremenilo až päť hráčov. Leeds aj tak zvíťazil 3:2 po jedenástkach.

    V jeho kádri sa nachádza niekoľko zaujímavých mien. V bráne je skúsený Rob Green aj Ross Turnbull, pred ním hrajú napríklad Charlie Taylor, Pontus Jansson či Liam Cooper. Stredovú formáciu riadi kapitán Liam Bridcutt, ktorému asistuje bývalý španielsky reprezentant Pablo Hernández. Výborne sa ukazujú mladíci Hadi Sacko i Ronaldo Vieira, góly dávajú hlavne Chris Wood s Marcusom Antonssonom.

    Matchday! ⚽️ #LIVLEE – - – #Matchday #EFLCup #Cup #Klopp #LFC #LUFC #Liverpool #Leeds

    Fotka uverejnená používateľom Liverpool Football Club (@liverpoolfc),

     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 20:45.

    Matej Kubove

    Góly: 76. Origi, 81. Woodburn

    Karty:   88. Leiva (LIV) – 56. Doukara (LDS)


    Liverpool FC: Mignolet – Alexander-Arnold, Lucas Leiva (C), Klavan, Moreno – Stewart (67. Woodburn), Can, Ejaria – Wijnaldum, Origi (90+1. Grujič), Mané
    Náhradníci: Karius – Lovren, Clyne, Henderson, Milner, Grujič, Woodburn. Tréner: Jürgen Klopp

    Leeds United: Silvestri – Berardi, Bartley, Cooper (46. Ayling), Taylor – Vieira, O'Kane (28. Phillips) – Sacko, Roofe, Dallas (62. Wood) – Doukara
    Náhradníci: Green – Mowatt, Grimes, Phillips, Wood, Ayling, Antonsson. Tréner: Garry Monk