Novokuzneck – Togliatti 3:2 (kon.) | Novosibirsk – Nižnekamsk 2:6 (kon.) | Omsk – Kazaň 2:3 (po pr.)
Jekaterinburg – Red Star Kunlun 4:3 (kon.) | Novgorod – Dinamo Minsk 1:4 (kon.) | Soči – Záhreb 0:1 (kon.)
S.Moskva – HC Slovan sk 4:2 (kon.) | Riga – Helsinki 1:2 (kon.)
koniec
Metallurg Novokuzneck
3:2 (0:0, 3:1, 0:1)
Lada Togliatti
cz Sobota 26.11.2016, 11:00 • Metallurgs Sports Palace • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    53:59
    Semjonov (Metallurg Novokuzněck) se provinil nedovoleným bráněním. Jeho trest? 2+2 minuty.
    49:55 Maxim RYBIN - 3:2
     
    49:55
    Togliatti právě vstřelilo branku!
    Hosté se podruhé v zápase dostávají svým soupeřům na dostřel. Bělousovu přihrávku zužitkoval MAXIM RYBIN, který průstřelem Karejeva využil výhodu přesilové hry. Závěrečná desetiminutovka základní hrací doby tak slibuje pořádné drama. Asistence: Georgij Bělousov.
     
    48:19
    Tohle je pro Novokuzněck nepříjemné. Krátce po vypršení oslabení totiž domácí tým půjde znovu do čtyř. Důvodem je Vasilčenkova vysoká hůl, po které rozhodčí vyměřili trest 2+2 minuty.
     
    46:12
    Pervyšin (Metallurg Novokuzněck) ze svého obranného pásma nešikovně vyhodil puk do hlediště a za zdržování hry inkasoval dvouminutový trest.
     
    33:27
    Po náporu hostujícího týmu přichází faul. Korjagin (Lada Togliatti) podrazil svého protivníka a s nečistým svědomím vchází do otevřených vrátek trestné lavice.
     
    28:45
    Poměr sil na ledě se vyrovná. Za nedovolené bránění si totiž dvouminutový trest odpyká Sotnieks (Lada Togliatti).
     
    28:16
    Semjonov (Metallurg Novokuzněck) se provinil sekáním a rozhodčí mu za tento prohřešek vystavili pozvánku na pobyt za katrem. Bez možnosti jejího odmítnutí.
    26:50 Arťom MICHEJEV - 3:1
     
    26:50
    Metallurg Novokuzněck právě vstřelil branku!
    Tak se nám to ve druhé části pěkně rozstřílelo. Zpoza brány odeslal kotouč do předbrankového prostoru Vicharev a jeho adresát ARŤOM MICHEJEV vzápětí poslal kus černé pryže na místo jejího určení. Asistence: Denis Vicharev.
    26:06 Stanislav BOČAROV - 2:1
     
    26:06
    Togliatti právě vstřelilo branku!
    Hostující ekipa využívá přesilovou hru a dostává se zpátky do utkání. Kombinační souhru zakončil střelou z pravého kruhu pro vhazování STANISLAV BOČAROV a Karejev se ke své tyči nestačil přesunout včas. Asistence: Georgij Bělousov a Viktor Komarov.
     
    24:45
    Prvním vyloučeným hráčem utkání se stal Vasilčenko (Metallurg Novokuzněck), jenž si v souboji se soupeřem pomohl držením.
    23:28 Andrej PERVYŠIN - 2:0
     
    23:28
    Metallurg Novokuzněck právě vstřelil branku!
    Vypadá to, že hosté totálně zaspali úvod druhé části a prohrávají už rozdílem dvou gólů. Zemčenko zprava přenesl hru na opačnou stranu a pohotová střela ANDREJE PERVYŠINA zaplula až do sítě. Asistence: Ignat Zemčenko.
    20:39 Jevgenij SOLOVJOV - 1:0
     
    20:39
    Metallurg Novokuzněck právě vstřelil branku!
    Tomu se říká vstup do druhé periody jako hrom! Od návratu hráčů z kabin neuplynulo ani čtyřicet vteřin a JEVGENIJ SOLOVJOV z dorážky po své předchozí střele otevřel gólový účet zápasu. Bez asistence.

    Lukáš Jasoněk

    Góly a asistencie: 21. Solovjov, 24. Pervyšin (Zemčenko), 27. A. Michejev (Vicharev) – 27. Bočarov (Belousov, V. Komarov), 50. Rybin (Belousov)


    Metallurg Novokuzneck: Karejev (Podjapolskij) – Ľamkin, Pervyšin, Fatkullin, Kuklev, Titov, Skutar, Vasilčenko, Akišin – Komaristý (A), Zemčenko, Solovjov – Lebedev, Taratuchin, Semionov (A) – Jemec, A. Michejev, Vicharev – Razumov, Poliščuk (C), I. Musin.
    Lada Togliatti: I. Ježov (Masalskis) – Sotnieks (A), Koriagin, Aronson, Sinicyn, Malenkich, Volgin, Kostromitin – Filatov, V. Komarov, Rybin (A) – Belousov (C), Zernov, Mokšancev – Bočarov, V. Strelcov, Strelcov – Gurkin, A. Ivanov, Děmagin.

    Rozhodca: Vasiljev, Komarov – Viljugin, Medveděv